Дата и час: Съб Юли 05, 2025 2:34 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Marea : дизел или бензин ?? 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Marea : дизел или бензин ??
Здравейте и от мен . Сигурно ви е писнало от въпроса, които искам да запитам, но не намерих по добро място да го задам . Искам Мареа Комби , дотук добре, ама дизел или бензин ???

Вто Апр 08, 2008 9:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
При нас стоеше същия въпрос,ето и темата http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=21012 .До момента не съжаляваме,мотора 1.6 специално имам едно браво и мареата са с него и е предостатъчен ако нямаш отявлени спортни амбиции.Да не кажа,че разлика във вървежа между двете коли не намирам.Ако искаш нещо до 3500-4000лв тогава бензиновата е твоят избор.Ако все пак ще е дизел то нека е 1.9jtd,по-старите ТД100 не си струват сравнени с 1.6 бензин.Погледни и от другата страна-дизела е 2.30литъра,а бензина е 2.11лв.Разликата грубо от 1000лв бензин/дизел Мареа ще го избиеш след много километри.Съвет-пробвай по един екземпляр и от двете моторизации и виж кой ще ти допадне повече :cool:

Вто Апр 08, 2008 9:39 pm
UNREAD_POST 
Добре дошъл във форума колега!

Тъй като съм пристрастен, ще ти отговоря така - БЕНЗИН. Макар че дизелите и особено ЖТД-то е много добро. При тези цени на нафтата обаче...Аз съм непоправим фен на бензина. При този вид гориво винаги има алтернатива - АГУ. Но да не разлайваме газомразците... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Апр 08, 2008 9:45 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
Добре дошъл във форума колега!

Тъй като съм пристрастен, ще ти отговоря така - БЕНЗИН. Макар че дизелите и особено ЖТД-то е много добро. При тези цени на нафтата обаче...Аз съм непоправим фен на бензина. При този вид гориво винаги има алтернатива - АГУ. Но да не разлайваме газомразците... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Недей тогава, че сме много :-D . Бензин или JTD

Сря Апр 09, 2008 12:21 am
Профил
UNREAD_POST 
Ти на кое си привърженик?

Сря Апр 09, 2008 7:14 pm

UNREAD_POST 
Благодаря много за саветите ,определено ми помогнахте. Ще карам Марея 1,6 16 v Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Сря Апр 09, 2008 7:30 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм за дизел.От както подкарах дизелова кола за друга и не помислям.Все пак нафтица поизпада от време на време.Но за JTD не е много добре да се кара с такава нафта.

Сря Апр 09, 2008 7:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]