|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 11:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Формула 1, Барселона, 27.04.08
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
 Формула 1, Барселона, 27.04.08
Чудех се къде да пусна темата, накрая реших, че най-добре ще е да е тук.
На въпроса: търся 3 (три) билета за състезанието в Барселона на 27.04 т.г. Офертата на официалния сайт въобще не ме устройва - предлагат се пакети за трита дни, но аз ще съм там само на 27-ми, деня на същинската надпревара. Естествено предпочитам билети за т.нар. сектор "General admission area", или на поляната. Едва ли някой ще разполага с налични билети, но приемам всякакви телефони, връзки или линкове към фирми, предлагащи такива. Най-добре, ако са български. Предварително благодаря.
|
Вто Апр 01, 2008 6:59 pm |
|
 |
maiden
Кара кола
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 3:57 pm Мнения: 316 Местоположение: София кв. Симеоново
|
Колега, билетите за Ф1 винаги са за 3 дни. Освен това включват и съпътвстващите серии. Общо взето и 3те дни по цял ден има по нещо на пистата. Може да не ставаш от полянката
Голям кеф е!
Миналата година например имаше GP2, Porsche Cup и Formula Renault, освен F1.
Най-интересни пък бяха GP2 (за съжаление на феновете като мен на Ф1) - постоянни изпреварвания, дрифтове, пушеци, мелета и т.н.
|
Чет Апр 03, 2008 9:02 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Ей Мишо друго си в холдинга! 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Апр 03, 2008 10:41 am |
|
 |
Rokambol
|
maiden написа: Колега, билетите за Ф1 винаги са за 3 дни. ... Да, така е за съжаление. Е, поне опитах. bmahob написа: Ей Мишо друго си в холдинга! 
Венци, холдинга няма нищо общо. Няма да ходя за кеф...Ф1 ми беше единствената възможност за развлечение, но май ще отпадне. 
|
Чет Апр 03, 2008 5:01 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Именно именно! и аз това казвам 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Апр 04, 2008 10:16 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|