|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 6:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Капан за корумпирани КАТ-аджии? Дали или надали?
Автор |
Съобщение |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
 Капан за корумпирани КАТ-аджии? Дали или надали?
Ако е вярно и стане реалност, аз лично ще кандидатсвам първа
Капан за корумпирани пътни полицаи сътвори плевенчанинът Людмил Софрониев. Той предлага у нас да се въведе т. нар. „граждански патрул” за следене и залавяне на корумпирани ченгета.
В патрула ще влизат шофьори, на който чрез специален договор КАТ ще делегира права и задължения, съобщи Дарик. Те ще имат право да нарушават законите за движение и задължение винаги да предлагат подкуп - белязани пари. Ако катаджията приеме подкупа, той ще бъде докладван и съответно наказван, според закона. В случай, че пътният полицай не приеме предложената почерпка, той ще трябва да докладва за нея и съответно ще получи похвала за добра работа.
http://dnes.dir.bg/2008/04/01/news2839086.html
|
Вто Апр 01, 2008 5:10 pm |
|
 |
CHILIEV
|
айди де 
|
Вто Апр 01, 2008 5:26 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
Дори и само мисалта , че има такъв патрул , ще намали взимането на рушвети от птните полицаи 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Вто Апр 01, 2008 5:32 pm |
|
 |
Rokambol
|
Това, за съжаление няма да бъде реализирано. Поне, не и при това правителство. 
|
Вто Апр 01, 2008 6:07 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Че ако почнат да ловят корумпираните....няма да има кой да работи в КАТ и ще се наложи да ги закрият 
|
Вто Апр 01, 2008 7:29 pm |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-този според мен е пил две ракий и е открил топлата вода-поредния малоумник-това е измислено-една камера в колата на полицайте и подкупа няма да мине...

|
Вто Апр 01, 2008 7:33 pm |
|
 |
Tuzarka
|
paparazzo написа: -този според мен е пил две ракий и е открил топлата вода-поредния малоумник-това е измислено-една камера в колата на полицайте и подкупа няма да мине... 
Че те подкупите не се дават само в колата....заставяш отстрани и номера от ръката в ръкава.... 
|
Вто Апр 01, 2008 7:37 pm |
|
 |
Neosi
|
|
Вто Апр 01, 2008 7:40 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Май се вързахме на дир.бг 
|
Вто Апр 01, 2008 7:45 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Абе дали е шега или не няма значение, но това изглежда доста добра политика срещу корумпираните ченгета.
|
Вто Апр 01, 2008 10:08 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
е... ако беше реалност аз бих искал да играя на едро ,но от друго естество/не с катаджии/-защо не с министъра 
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Вто Апр 01, 2008 10:38 pm |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
Лошото е че корупцията е и извън КАТ и се простира и в охранителна полиция, която се прави на КАТ защото е по-доходно. Не сте ли забелязвали картинката как полицаи "пешаци" дебнат да спрат някой минал на жълто и да го обвинят че е минал на червено с цел да получат рушвет. Тяхната цел е да следят за спазването на обществения ред а не да тормозят шофьорите за пари. В предаването господари на ефира бяха заснели с камера точно такива полицаи. На булевард Арсеналски има един пешеходен светофар и там доста често седят пешаци и дебнат някой да мине на жълто, такива пешаци полицаи дебнат и в Студентски град до РУМ и сигурно на доста други места. Надявам се да не са корумпирани както заснетите в господари на ефира.
Подкрепям идеята да се ловят корумпирани полицаи ако има такива 
|
Сря Апр 02, 2008 8:20 am |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-е признавам си вързах се-измамихте ме..
-защо си мисля,че на тези пешаци може и да не им спираш....

|
Сря Апр 02, 2008 2:31 pm |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
Цитат: -е признавам си вързах се-измамихте ме.. -защо си мисля,че на тези пешаци може и да не им спираш....
е аз да не съм престъпник, че да не им спирам. Естествено че ще спра.
|
Сря Апр 02, 2008 3:41 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Пешаците дебнат най-редовно и около Техническия университет, София...къде пише дали трябва или не трябва да им се спира...мене когато ме спряха едни такива - чинно си записваха на едни поувехтели жълти бланки какви коли(номера и т.н.) са спирали...та едва ли ако им е забраненто ще си играят да пишат 
|
Сря Апр 02, 2008 6:53 pm |
|
|