Дата и час: Пет Юни 20, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
СРЕЩА 30.03 О'ШИПКА ЛЮЛИН-ПРОВЕДЕНА+Снимки! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Срещата си беше отново интересна макар че беше тесничко за всички ни . За всички които си тръгнаха по-рано изпуснахте едно ремонче . На колежката Airis с помоща на колегата sok1 проведохме една операция по раздвижване на дръжката на багажника . Всичко мина успешно и не останаха резервни части :) . И на мен ще ми се налага да я оправям моята така че едно менюълче ще спретна за колегите които се питата защо аджеба не им се връща ръчката за багажника .А следващия път ще си мента гащеризон и една 5 литрова туба с вода в багажника .

Нед Мар 30, 2008 8:21 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
arsenov написа:
Срещата си беше отново интересна макар че беше тесничко за всички ни . За всички които си тръгнаха по-рано изпуснахте едно ремонче . На колежката Airis с помоща на колегата sok1 проведохме една операция по раздвижване на дръжката на багажника . Всичко мина успешно и не останаха резервни части :) . И на мен ще ми се налага да я оправям моята така че едно менюълче ще спретна за колегите които се питата защо аджеба не им се връща ръчката за багажника .А следващия път ще си мента гащеризон и една 5 литрова туба с вода в багажника .

Раздвижването беше съпроводено с пълно разпарчетосване на вратата на багажника, забрави да го споменеш :) .Днес, за пореден път се убедих, че не съм сбъркала клуба, въпреки че съм Голфаджия - използвам случая да ви благодаря. Малко снимки от процедурата :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Нед Мар 30, 2008 10:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
Нали за това се събираме кой с каквото може да помогне . Тъй като съм много доволен от ВД-40 ще кажа на едно приятелче да ми купи 3 бутилки от които едната ще подаря на колегата sok 1 да тренира пръскането като мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Дано нямаш ядове за напред с ръчката , а ако имаш ще помагаме :) .Винаги съм готов да помогна с каквото мога на когото и да е от клуба с най-голямо удоволствие .

Нед Мар 30, 2008 10:48 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
arsenov написа:
Нали за това се събираме кой с каквото може да помогне . Тъй като съм много доволен от ВД-40 ще кажа на едно приятелче да ми купи 3 бутилки от които едната ще подаря на колегата sok 1 да тренира пръскането като мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Дано нямаш ядове за напред с ръчката , а ако имаш ще помагаме :) .Винаги съм готов да помогна с каквото мога на когото и да е от клуба с най-голямо удоволствие .

Ще те помоля да заръчаш едно шишенце и за мен и 5-6 щипки за тапицерията, а като се видим отново почерпката е от мен /че и вратата трябва да се разглабя Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 /

Нед Мар 30, 2008 11:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
Нямаш ядове . Щипките утре ще ми ги донесат (надявам се ) за вратата нямаш и за нея ядове . Ще помагаме с каквото може .

Нед Мар 30, 2008 11:51 pm
UNREAD_POST 
Щом сте толкова добрички...търся от къде да си купя задна чистачка за Бравото и някой да ми я смени :-D

Нед Мар 30, 2008 11:57 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Щом сте толкова добрички...търся от къде да си купя задна чистачка за Бравото и някой да ми я смени :-D

Перото или цялата чистачка ? Ако е перото ти взимам едно БОЖЕСТВЕНО силиконово и го сменяваме . Лелее ще ми направят май забележка както е тръгнало май че не е тук мястото за такива неща . Днес на срещатата ако беше дошла и твоята кола да я бяхме подхванали :) .

Пон Мар 31, 2008 12:35 am
UNREAD_POST 
Алооу....къде са снимките? Добре, че Thea пусна снимки, та отсрами малко от малко тайфата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Мар 31, 2008 12:52 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Алооу....къде са снимките?

Ето от мен, но са малко.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Мар 31, 2008 1:18 am
UNREAD_POST 
:cool:

Пон Мар 31, 2008 1:23 am
UNREAD_POST 
The last.

Пон Мар 31, 2008 1:24 am
UNREAD_POST 
Извинявайте ме за закъснението, имах проблеми с обработващия софтуер
Ето ги снимките:

Пон Мар 31, 2008 9:46 pm
UNREAD_POST 
И още :)

Пон Мар 31, 2008 9:52 pm
UNREAD_POST 
Господина с чантичката от снимка S7002516.JPG, съм го срещал някъде...ще ме запознаете ли Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Апр 01, 2008 5:28 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Господина с чантичката от снимка S7002516.JPG, съм го срещал някъде...ще ме запознаете ли Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Не го познаваме. Навлек някакъв... :36_2_33: :36_2_33: :36_2_33:

Вто Апр 01, 2008 7:09 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща