|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Пътуване до В. Търново - маршрути, часове, сборни пунктове
Автор |
Съобщение |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Мястото, посочено от Димитър е много удачно-изобщо не се бях сетил за него.
Както се очертава, най-голямата група колеги ще е от София и региона-няма проблеми да ви посрещна на входа на Велико Търново и да ви заведа до мястото на срещата. Колегата е дал много точно описание на маршрута, но все пак, ако някой не може да се справи...
За колегите, идващи от Пловдив и региона-кръстовището е след бензиностанцията и автокъщата на входа на Велико Търново, Т-образно, има светофар, който не работи. Вие ще трябва да завиете вляво на това кръстовище.
За колегата от Смолян-мисля, че бях писал някъде из темите, но все пак - Смолян-Пловдив, смятам, е ясно. От Пловдив трябва да поемеш посока Карлово (изхода е покрай Ален мак), преди Карлово има разклон (веднага след с. Баня), на който се завива вдясно (посока Стара Загора). След прелеза и бензиностанция Шел (на около 7-8 км) се завива отново вдясно (пак към Стара Загора) и така до разклона за Шипка. Там вече има табели за Русе, преминаваш прохода и си в Габрово. Тук има два варианта-през града или по околовръстното, и в двата варианта се следват табелите за Русе и Велико Търново. Излезеш ли от Габрово, караш само направо по главния път и след 50 км си във Велико Търново. 
Нед Мар 30, 2008 1:33 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
georgian написа: Мястото, посочено от Димитър е много удачно-изобщо не се бях сетил за него. Както се очертава, най-голямата група колеги ще е от София и региона-няма проблеми да ви посрещна на входа на Велико Търново и да ви заведа до мястото на срещата. Колегата е дал много точно описание на маршрута, но все пак, ако някой не може да се справи... За колегите, идващи от Пловдив и региона-кръстовището е след бензиностанцията и автокъщата на входа на Велико Търново, Т-образно, има светофар, който не работи. Вие ще трябва да завиете вляво на това кръстовище. За колегата от Смолян-мисля, че бях писал някъде из темите, но все пак - Смолян-Пловдив, смятам, е ясно. От Пловдив трябва да поемеш посока Карлово (изхода е покрай Ален мак), преди Карлово има разклон (веднага след с. Баня), на който се завива вдясно (посока Стара Загора). След прелеза и бензиностанция Шел (на около 7-8 км) се завива отново вдясно (пак към Стара Загора) и така до разклона за Шипка. Там вече има табели за Русе, преминаваш прохода и си в Габрово. Тук има два варианта-през града или по околовръстното, и в двата варианта се следват табелите за Русе и Велико Търново. Излезеш ли от Габрово, караш само направо по главния път и след 50 км си във Велико Търново. 
Мерси за опътването колега, ще си го запиша и се надявам да се оправя с маршрута 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Нед Мар 30, 2008 2:11 pm |
|
 |
CHILIEV
|
r3p71l3 ако искаш мога да те посрещна на изхода на Шипка към Габрово. Но предполагам към 10.30-11часа трябва да си там за да можем да стигнем на срещата във ВТ 12.00 
|
Нед Мар 30, 2008 2:58 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
|
CHILIEV написа: r3p71l3 ако искаш мога да те посрещна на изхода на Шипка към Габрово. Но предполагам към 10.30-11часа трябва да си там за да можем да стигнем на срещата във ВТ 12.00 
Екстра , само да ми посочиш някаде на карта каде е това и телефон за връзка 
|
Нед Мар 30, 2008 5:23 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
Мерси за допълнителната карта за варненеца  , много лесно ще го намеря, така нагледно представено  .
|
Нед Мар 30, 2008 8:25 pm |
|
 |
CHILIEV
|
r3p71l3 написа: CHILIEV написа: r3p71l3 ако искаш мога да те посрещна на изхода на Шипка към Габрово. Но предполагам към 10.30-11часа трябва да си там за да можем да стигнем на срещата във ВТ 12.00  Екстра , само да ми посочиш някаде на карта каде е това и телефон за връзка 
Ами карта няма да мога да ти дам, но местоположението е много лесно за обясняване. Минаваш Цялата Шипка, спускаш се надолу и в най-ниската точка излизаш на едно голямо кръстовище Т-образно.
Като се спуснеш най-долу , има бариера, огромни купчини с пясък, къщичка на пътното (в дясната страна) , има табели - наляво Габрово, надясно - ЕМО Етър.
Че предлагам там да ме изчакаш, а аз ще дойда да те посрешна за да не те вкарвам в града че не се знае дали ще се намерим
тел.: 0877 584 133 - Жоро
Ако имаш вивателска карта - вземи я че имам малко безплатни 
|
Нед Мар 30, 2008 9:16 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
|
CHILIEV написа: r3p71l3 написа: CHILIEV написа: r3p71l3 ако искаш мога да те посрещна на изхода на Шипка към Габрово. Но предполагам към 10.30-11часа трябва да си там за да можем да стигнем на срещата във ВТ 12.00  Екстра , само да ми посочиш някаде на карта каде е това и телефон за връзка  Ами карта няма да мога да ти дам, но местоположението е много лесно за обясняване. Минаваш Цялата Шипка, спускаш се надолу и в най-ниската точка излизаш на едно голямо кръстовище Т-образно. Като се спуснеш най-долу , има бариера, огромни купчини с пясък, къщичка на пътното (в дясната страна) , има табели - наляво Габрово, надясно - ЕМО Етър. Че предлагам там да ме изчакаш, а аз ще дойда да те посрешна за да не те вкарвам в града че не се знае дали ще се намерим  тел.: 0877 584 133 - Жоро Ако имаш вивателска карта - вземи я че имам малко безплатни 
Имам и глобулска и вивателска 0878544493 - Апостол, там и аз имам безплатни
От Смолян ще тръгнем в 6:00 сутринта , мисля че ще ми е достатъчно времето да стигна до там
Когато пристигна на уреченото място , ще ти звънна 
|
Нед Мар 30, 2008 10:32 pm |
|
 |
CHILIEV
|
r3p71l3 написа: Имам и глобулска и вивателска 0878544493 - Апостол, там и аз имам безплатни От Смолян ще тръгнем в 6:00 сутринта , мисля че ще ми е достатъчно времето да стигна до там Когато пристигна на уреченото място , ще ти звънна 
няма проблем ще се чуем 
|
Пон Мар 31, 2008 12:07 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
аз също мисля да простигна към 10.30-11.00 на изхода на Щипка щото няма да моа са оправя. Не сме организирали нищо с други колеги от Бургас, Сливен или Ямбол така че предполагам ще пътувам само аз и другата ми 1/3  демек жената ми. Колегата Чилиев би ми направил голяма услуга ако ме заведе на Плаца..... да набиваме малко крак... 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пон Мар 31, 2008 9:05 am |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: аз също мисля да простигна към 10.30-11.00 на изхода на Щипка щото няма да моа са оправя. Не сме организирали нищо с други колеги от Бургас, Сливен или Ямбол така че предполагам ще пътувам само аз и другата ми 1/3  демек жената ми. Колегата Чилиев би ми направил голяма услуга ако ме заведе на Плаца..... да набиваме малко крак... 
Няма проблем, ще посрещна всеки желаещ към 10.30-11.00 на изхода на Шипка . Площадчето е достатъчно голямо за да успеем да се съберем там.
Телефонът ми го има по-нагоре в темата. grigor_j заедно с r3p71l3 ще те чакаме там. 
|
Пон Мар 31, 2008 9:14 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
 явно съм достатъчно кьорав и не го намерих в темата  преписах м-телския от сайта ти ОК?
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пон Мар 31, 2008 9:28 am |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 явно съм достатъчно кьорав и не го намерих в темата  преписах м-телския от сайта ти ОК?
да и на двата можеш да ме търсиш
а това ми е вивателския тел.: 0877 584 133 - Жоро
Колата ми е лесно отличима, така че ще ме познаете лесно
garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=99
garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_mod&image_id=293
Ето някакво подобие на карта.. стана много тъпа ама е само за ориентир.. както писах и по-горе ... в най ниската част (на излизане от Шипка в кръгчето) има бариера, огромни купчини с пясък, къщичка на пътното... така че няма да се объркате 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Мар 31, 2008 10:18 am |
|
 |
JacK`DanielS
Кара кола
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 7:33 pm Мнения: 224 Местоположение: Велико Търново
|
колега CHILIEV аз май съм те мяркал някаде из Търново с типото 
_________________ Fiat Punto GT

|
Пон Мар 31, 2008 6:03 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
А радиостанции ще носите ли?
|
Пон Мар 31, 2008 8:40 pm |
|
 |
CHILIEV
|
JacK`DanielS написа: колега CHILIEV аз май съм те мяркал някаде из Търново с типото  твърде е възможно Lord Mordor написа: А радиостанции ще носите ли?
 това пък за какво .. нали направиха Вивател 
|
Пон Мар 31, 2008 9:31 pm |
|
|