Дата и час: Вто Май 20, 2025 6:06 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Fiat Stilo 1.9 JTD 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Fiat Stilo 1.9 JTD
Здравейте,нов съм тук и бих искал да попитам за съвет.Обмислям дали да си взема Фиат Стило 1.9 ТД,но се притеснявам,че славата на италианските автомобили като надеждност не е много добра.Нямам познати с такъв автомобил и ми е интересно тези от вас,които карат Стило,ако може да споделите впечатления...
Доколкото четох из Интернет дизеловия двигател при Стилото е по-добрия избор.Това,което ме притеснява е,че прочетох е има доста проблеми с електрониката.За пръв път ще си купувам кола и бих искал да си сложа парите в нещо надеждно.Не искам да вися в сервиз всеки месец или нещо такова.А и между 4 годишен Фиат и 10-годишен Голф,предпочитам Фиат-а:)Плюс това изглежда страхотно!!!
Та,дайте съвет...заслужава ли си колата или не?Доколкото прегледах обявите в Нета,може да се вземе хубаво Стило за около 10000лв. Какво мислите?

П.П.
А какво ще кажете и за Алфа 147?

Чет Мар 27, 2008 11:52 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
колега аз не съм карал стило но карам мареа и общо взето съм доволен с изкл на проблемите които възникват при всяка стара кола.Не слушай хората които са се закатанчили за немските коли, тия хора са коне с капаци.Искам да ти кажа че специално па голфа особено 3 е такава невероятна каруца че ти е бедна фантазията,имам двама приятели които реват от тях.Направи си сметка и каква цена държи стилото,оня ден бях по горубляне,требва да ти кажа че просто си държи цената и дори ,любителите на немски автомобили го квалифицират като добър автомобил.избора си е твой моя съвет е ДА за стилото.Аз за сега не мога да си го позволя иначе веднага бих сменил мареата за стило комби,щото е по-нова кола.

Пет Мар 28, 2008 11:08 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
вече 4 -та година го карам мойто .няма да я хваля щото съм малко суеверен .ще кажа само фактите.
за 4 години съм сменял само масла и филтри. нищо друго . дори не знам къде се продават части за фиат
напоследък малко ми се поразтропа окачването но моя случай е малко по специален защото живея в една вила
до която е 1 км.чакъл и траверси .по 2 пъти на ден минавам по тоя път всеки ден. на мойте комшии постоянно им
падат гърнетата ,а стилото не е мръднало .вътре нищо не скърца и не хлопа .преден капак вдигам 2-3 пъти в годината
да проверя маслото и толкова .карам го само с елф синтетика . електрониката в тая кола е само bosh и visteon
вратите се затварят като хладилник .предната ми кола беше бмв 520 така че имам представа какво е качествена
сглобка .
ако ще избираш стило обърни внимание на електрохидравликата на волана и кормилната рейка.не трябва да има странни звуци
и вибрации защото ако се окаже проблемна, цената на ремонта или смяна с нова ,е жестока .аз нямам проблем с мойта
но тука в един автосалон бяха докарали от италия едно стило с повредена рейка и се оказа ,че нова такава струва към 2000 лв.
jtd -то дърпа като влак и въпреки че е малко шумно си бачка като часовник . разхода по компютър е 5 на 100 извънградско
и 6.5 градско .
дано и ти да имаш късмет какъвто имах и аз при избора на кола

Вто Апр 01, 2008 9:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]