|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 2:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Music Idol2- смяяяяях и още нещо
Автор |
Съобщение |
Eli's BRAVO
|
Улучи малка част от текста  Но накрая специално за публиката наблегна на ЛИБУ-ДИБУ-ДАУ-ДУУУУУ, А КЕН ЛИИИИИИИИИИИИИИИИ.............. 
|
Пет Мар 14, 2008 11:02 am |
|
 |
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Улучи малка част от текста  Но накрая специално за публиката наблегна на ЛИБУ-ДИБУ-ДАУ-ДУУУУУ, А КЕН ЛИИИИИИИИИИИИИИИИ.............. 
хахахахах .. да ...
и публиката се взриви .. голямо шоу... 100% са и платили да излезе пак 
|
Пет Мар 14, 2008 11:33 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Със сигурност има пари в цялата работа. Но беше и доста свита този път....явно целия присмех и дошъл множко.. 
|
Пет Мар 14, 2008 11:49 am |
|
 |
m1t3t0
|
В понеделник видяхте ли как хипо се разрева  . Не мога да намеря пустото клипче. Каза на момичето дето изгониха. "...Съжалявам, че живееш в царвулландия" Сега не мога да разбера, дали това е било наредено от сценаристите. Такова държание на Фънки или просто така се държи, но сега е коренно различен...
|
Пет Мар 14, 2008 12:51 pm |
|
 |
CHILIEV
|
m1t3t0 написа: В понеделник видяхте ли как хипо се разрева  . Не мога да намеря пустото клипче. Каза на момичето дето изгониха. "...Съжалявам, че живееш в царвулландия" Сега не мога да разбера, дали това е било наредено от сценаристите. Такова държание на Фънки или просто така се държи, но сега е коренно различен...
заповядай
Music Idol 2 - Първите Елиминирани Жени - Фънки Плаче !
|
Пет Мар 14, 2008 1:55 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Хм! Това момиче, заради което той плака има страхотен глас. Но хората, които гласуват си имат собствено мнение....
Малко е тъпо определението цървулландия-обидно е за хората, които си дават парите да гласуват....да е гласувал и той.....не че държавата ни не е скапана.....но все пак... 
|
Пет Мар 14, 2008 6:10 pm |
|
 |
Paparac
|
http://vbox7.com/play:26d21045
Още един път килърката на нашите... 
|
Пон Мар 17, 2008 1:38 am |
|
 |
Rokambol
|
Още от началото, журито хич не ми хареса. Люси се държи като незадоволена кучка (пък може и така да е), Есил е просто неграмотна кукла, Вили може да е голям диригент, но е поизкуфял, а Фънки..Фънки си е просто срам за рокаджиите, макар че съм напълно съгласен с него, че живеем в Цървуландия. Слабо, много слабо... НЕ мога да гледам лицето Трифонов, но стоеше много по-добре в журито от тия, за Дони и Данчето Христова да не говорим, далеч напред са в музикално отношение.
|
Пон Мар 17, 2008 8:13 am |
|
 |
m1t3t0
|
Rokambol написа: Люси се държи като незадоволена кучка (пък може и така да е)
Ами Люси е така да се каже пристрастна към жени може би затова е незадоволена.
|
Пон Мар 17, 2008 11:55 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Paparac написа: http://vbox7.com/play:26d21045 Още един път килърката на нашите... 
Откъде го извади тоя глас, та тя е само на 11  Невероятна е 
|
Вто Мар 18, 2008 1:33 am |
|
 |
Tuzarka
|
Тук ще изразя негативното си мнение по повод на това, че донякъде Мюзик Айдъл се опитва да вкарва елементи от формата Биг Брадър.
Това е състезание за певци. А не да ги показват по боксерки и пижамки след тежка алкохолна вечер. А най ме дразни това, че се опитват да прокарат някои участници чрез честото им показване в интересни ситуации или направо в стил ББ. Към последното се отнася ПиАр хода - връзката на Денислав и Пламена. Голямо манипулиране на зрителите пада. Аз искам да гледам/слушам участниците, а не да гледам кой с кого се мляска и как се натиска във ваната.
|
Пет Мар 21, 2008 10:02 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Още от самото начало Иван и Андрей като взеха формата казаха че този сезон ще е така, много повече ще се наблегне на участниците в личен план. Да се покаже кой са от къде са тръгнали и т.н. Да това с Пламена и онзи младеж ( сори ама не го гледам много много и не помня как се казваше ) е малко преекспонирано и тежи, малко в повече е . Но като цяло това е идеята не само да пеят, а като цяло да ги видим като хора. Защото един музикален идол не би трябвало да е само обвивка от цжената (както е с по голямата част от псевдозвездите ни ). Не може да излизат на сцената без да си дават сметка ( и те и ние ) че това на сцената не е единственното нещо важно за музикален идол.
Та така - айде че пак се увляках да пиша 
|
Пон Мар 24, 2008 3:10 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Зозо...прав си, но мен ме дразни това, че се набляга на показването на личния живот на няколко определени личност, докато другите стоят по в сянка. То е ясно, че това натрапване на определени състезатели е умишлено и манипулативно
|
Пон Мар 24, 2008 9:16 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Зозо...прав си, но мен ме дразни това, че се набляга на показването на личния живот на няколко определени личност, докато другите стоят по в сянка. То е ясно, че това натрапване на определени състезатели е умишлено и манипулативно
Има нещо вярно 
|
Вто Мар 25, 2008 12:53 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Божкеле, с какво се прочухме по света.. Манията "Кен лии" завладява света
Ето какво изрових в интернет
http://www.youtube.com/watch?v=DfOLAREMedk
http://youtube.com/watch?v=87Gd6sKh9nc
|