|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 8:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Пътуване до В. Търново - маршрути, часове, сборни пунктове
Автор |
Съобщение |
Lord Mordor
|
Е стига всявахте смут нали говорихме за паркинга на Техномаркет? Техномаркет беше след мола по посока към София нали?
|
Пет Мар 21, 2008 3:18 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Lord Mordor написа: Е стига всявахте смут нали говорихме за паркинга на Техномаркет? Техномаркет беше след мола по посока към София нали?
Техномаркет-Велико Търново. Следи внимателно темите и няма как да пропуснеш от къде се тръгва и къде ще се чакаме във ВТ
|
Пет Мар 21, 2008 3:37 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Значи това е за срещата на хората от София от къде да тръгнат. Иначе срещата си остава в паркинга на Техномаркета 
|
Пет Мар 21, 2008 10:41 pm |
|
 |
rado_krumov
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 5:44 pm Мнения: 6 Местоположение: Плевен
|
Цитат: Например към 8:30-9:00. Там ще се съберем с хората от Благоевград. Мисля си като възможно място за ОМВ или Шел на Ботевградско шосе. Цитат: Иначе срещата си остава в паркинга на Техномаркета ??? сигурно ви писна да го пишете, но последно някой по-висшестоящ да даде едно инфо, че аз се пообърках 
Съб Мар 22, 2008 2:08 am |
|
 |
Tuzarka
|
rado_krumov написа: сигурно ви писна да го пишете, но последно някой по-висшестоящ да даде едно инфо, че аз се пообърках 
Има време, няма да пропуснете информацията 
|
Съб Мар 22, 2008 2:12 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
rado_krumov написа: Цитат: Например към 8:30-9:00. Там ще се съберем с хората от Благоевград. Мисля си като възможно място за ОМВ или Шел на Ботевградско шосе. Цитат: Иначе срещата си остава в паркинга на Техномаркета ??? сигурно ви писна да го пишете, но последно някой по-висшестоящ да даде едно инфо, че аз се пообърках 
ОМВ или ШЕЛ на Ботевградско шосе - за тръгване от София и събиране с колегите идващи от Благоевград
Техномаркет Велико Търново - сборен пункт за идващи от всички точки на страната
Крайна цел - Вонеща вода
|
Съб Мар 22, 2008 2:34 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Датата за пътуване наближава а още нямаме уточнено място за среща...  . Дайте да решим нещо, че със скороста с която се разбираме и уточняваме ще е спорен въпроса кой колко ще е разбрал на време за последното уточнено място за среща. Или някой началник да си каже тежката дума "- Там и там ще е ...! " и точка по въпроса или да се анкетираме и да решим.
|
Съб Мар 22, 2008 9:33 pm |
|
 |
JacK`DanielS
Кара кола
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 7:33 pm Мнения: 224 Местоположение: Велико Търново
|
Ето една снимка за тези които непознават градът!!! (Велико Търново)

_________________ Fiat Punto GT

|
Пон Мар 24, 2008 1:21 am |
|
 |
CHILIEV
|
JacK`DanielS написа: Ето една снимка за тези които непознават градът!!! (Велико Търново)
в колко часа ще се чакаме на тоя Техномаркет?
 на тая детелина има 1 табела сочеща пътя Варна и надпис на зематя пак с път за Варна но в друга посока... вече поне 5 пъти минавам от там и все го бъркам кое беше правилното ... сега ако мина пак ще го объркам  . Така че JacK`DanielS кажи кое е правилния път че  ... само като видя че не се завъртам нагоре а наближавам тунела и въртя на обратно 
|
Пон Мар 24, 2008 10:34 am |
|
 |
unchev
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 11:35 pm Мнения: 51 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Колега Чилиев май бъркаш детелините, за тази за която говориш се намира при бирената фабрика и тя е когато идваш от Габрово, а тази е когато идваш от София.
|
Пон Мар 24, 2008 10:58 am |
|
 |
CHILIEV
|
unchev написа: Колега Чилиев май бъркаш детелините, за тази за която говориш се намира при бирената фабрика и тя е когато идваш от Габрово, а тази е когато идваш от София.
да .. за тази при бирената фабрика говорих , огато идваш от Габрово... хмм .. моя грешка 
|
Пон Мар 24, 2008 11:01 am |
|
 |
unchev
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 11:35 pm Мнения: 51 Местоположение: София 06 Подуяне
|
А за тебе мисля че ще е най-удачен вариант, ако при хлебозавода свиеш на ляво и излизаш при софийската детелина, от там още километър и си при Техномаркета. Ако бъркам нещо колегите от Търново да ме поправят.
|
Пон Мар 24, 2008 11:17 am |
|
 |
CHILIEV
|
до техномаркет няма да е проблем да стигна ... само да уточним в колко часа ще се чакаме там
|
Пон Мар 24, 2008 11:23 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
CHILIEV написа: до техномаркет няма да е проблем да стигна ... само да уточним в колко часа ще се чакаме там
НИе от София ще се класираме там между 12.00 и 13.00 така че прави сметка горе долу за този час.
|
Пон Мар 24, 2008 11:26 am |
|
 |
CHILIEV
|
Zozo написа: CHILIEV написа: до техномаркет няма да е проблем да стигна ... само да уточним в колко часа ще се чакаме там НИе от София ще се класираме там между 12.00 и 13.00 така че прави сметка горе долу за този час.
ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ОКОЛНОСТТА: 12.00часа НА ТЕХНОМАРКЕТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ?
ЗА ИЛИ ПРОТИВ ?
|
Пон Мар 24, 2008 11:29 am |
|
|