|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 10:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Пътуване до В. Търново - маршрути, часове, сборни пунктове
Автор |
Съобщение |
remusa_todorov
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Яну 07, 2008 12:16 am Мнения: 10 Местоположение: Севлиево
|
аз съм от севлиево . и май от тук съм само аз 
|
Сря Мар 19, 2008 12:24 am |
|
 |
sok1
|
remusa_todorov написа: аз съм от севлиево . и май от тук съм само аз 
Че вие сте си комшии с CHILIEV. Срамота ще е да не тръгнете заедно. 
|
Сря Мар 19, 2008 12:29 am |
|
 |
CHILIEV
|
sok1 написа: remusa_todorov написа: аз съм от севлиево . и май от тук съм само аз  Че вие сте си комшии с CHILIEV. Срамота ще е да не тръгнете заедно. 
да, remusa_todorov трябва да се срещнем някъде... предложи къде само 
|
Сря Мар 19, 2008 9:51 am |
|
 |
remusa_todorov
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Яну 07, 2008 12:16 am Мнения: 10 Местоположение: Севлиево
|
ок chiliev  ще го измисля
|
Сря Мар 19, 2008 1:05 pm |
|
 |
CHILIEV
|
remusa_todorov написа: ок chiliev  ще го измисля
супер, драсни ЛС някакъв тел, кога и къде 
|
Сря Мар 19, 2008 2:58 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
 Re: Пътуване до В. Търново - маршрути, часове, сборни пункто
sok1 написа: Ferrari написа: Отварям темата за да определим кога ще се пътува, откъде и къде ще се събираме с останалите колеги. Първия сборен пункт ще е в Събота 5-ти Април и мисля да се съберем по навреме. Например към 8:30-9:00. Там ще се съберем с хората от Благоевград. Мисля си като възможно място за ОМВ или Шел на Ботевградско шосе. Подкрепям за "ШЕЛ" на Ботевградско шосе (след околовръстното). Тръгването от там да е в 09.00 ч. 
Аз си мисля, че Шел-а по това време в събота ще е доста пълен с коли и няма да е удобно. Не е ли по добър вариант да се съберем точно след караулката, там има една отбивка, мисля че беше за кривина, има и уширение на пътя. Пуснете ако искате една анкета и да решим!
|
Чет Мар 20, 2008 8:58 pm |
|
 |
m1t3t0
|
МОЛЯ ВИ, някой от Софиянци да ми прати ЛС в колко часа трябва да съм на мястото за срещата и къде е самата среща. Аз следя темата, но мога да го пропусна какъвто съм кьорчо и да се прецакам. Мерси много предварително 
|
Чет Мар 20, 2008 11:09 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
А аз тази тема нещо я попропуснах. Две нещица ми обягнаха, първото и най-важното кога ще се ходи във ВТ и колко дни сме там, не разбрах как ми е убегналата тази информанийка  , да хванеш нещо тежко и да ме лепнеш чак. Второто, от Варна никой ли няма да ходи, не че се оплаквам ако сме в колона, но като не трябва да се съобразявам ми е най-добре, все пак ако ще идва някой от насам да се уговорим предварително  .
Как пък излязох най-заблудения тука  .
|
Пет Мар 21, 2008 1:04 am |
|
 |
Paparac
|
Lord Mordor написа: А аз тази тема нещо я попропуснах. Две нещица ми обягнаха, първото и най-важното кога ще се ходи във ВТ и колко дни сме там, не разбрах как ми е убегналата тази информанийка  , да хванеш нещо тежко и да ме лепнеш чак. Второто, от Варна никой ли няма да ходи, не че се оплаквам ако сме в колона, но като не трябва да се съобразявам ми е най-добре, все пак ако ще идва някой от насам да се уговорим предварително  .
5-6 април е срещата, не мога да разбера как не си мернал нейде датите.
|
Пет Мар 21, 2008 1:07 am |
|
 |
Lord Mordor
|
Датите ги мернах аз и знам, че е за тогава, но не разбрах защо се говори нещо за тръгване в петък на 4ти, до колкото разбирам на 5ти отиваме, чакаме се пред Техномаркета около 12-13 ч. преспиваме и на шести си бием камшика. Ако греша поправи ме.
|
Пет Мар 21, 2008 1:14 am |
|
 |
Tuzarka
|
Lord Mordor написа: Датите ги мернах аз и знам, че е за тогава, но не разбрах защо се говори нещо за тръгване в петък на 4ти, до колкото разбирам на 5ти отиваме, чакаме се пред Техномаркета около 12-13 ч. преспиваме и на шести си бием камшика. Ако греша поправи ме.
Тръгването в петък е за организаторите евентуално  Иначе се тръгва събота 
|
Пет Мар 21, 2008 1:20 am |
|
 |
Paparac
|
Lord Mordor написа: но не разбрах защо се говори нещо за тръгване в петък на 4ти, до колкото разбирам на 5ти отиваме, чакаме се пред Техномаркета около 12-13 ч. преспиваме и на шести си бием камшика. Ако греша поправи ме. Един от колегите модератори е всял смут в твоята светла личност - m1t3t0 e виновен  , той също нещо не беше разбрал. В първия пост на темата си пише: Ferrari написа: Отварям темата за да определим кога ще се пътува, откъде и къде ще се събираме с останалите колеги. Първия сборен пункт ще е в Събота 5-ти Април и мисля да се съберем по навреме. Например към 8:30-9:00. Там ще се съберем с хората от Благоевград. Мисля си като възможно място за ОМВ или Шел на Ботевградско шосе.
Lord Mordor, прочети цялата тема, само 3 странички е.
Тузарке, къде е написано, че организаторите тръгват в петък?
|
Пет Мар 21, 2008 1:21 am |
|
 |
Lord Mordor
|
Е аз я прочетох де... ОХ пак ще я прочета, е тва мойто е як мързел.
П.С. Да определено трябва да чета от край до край ти си ми го написал ама кой да прочете... mercy boku
П.С.2 Хора вие не спите ли? 
|
Пет Мар 21, 2008 1:24 am |
|
 |
m1t3t0
|
Такааа значи на мен ми се налага да пътувам за Велико Търново по-рано. Така че ще тръгна на 3-ти Април и в деня на срещата ще дойда при вас на Техномаркета  .
|
Пет Мар 21, 2008 12:01 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Червеното кръгче е караулката, а по продължение на двете червени линии можем да се съберем доооста коли. Това си мисля че е по добрия вариант от бензиностанция - която и да е . Но ако Трябва да е бензиностанция, по добре OMV. Това е само според мен. Кажете и вие.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Мар 21, 2008 12:50 pm |
|
|