|
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 1:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
"Торнадо" Пазарджик пак отвя конкуренцията :)
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 "Торнадо" Пазарджик пак отвя конкуренцията :)
Позволявам си да взаимствам заглавието, което е станало запазена марка на пазарджишкия всекидневник "Знаме" след почти всяко национално състезание по карате киокушин (контактно карате). И завършилото вчера РП за деца до 10 и до 12 г. в Севлиево не беше изключение. Нашият клуб спечели 2 първи, 1 второ и 4 трети места. Единият от златните медали е за моя син Станислав във възрастова група до 12 г, категория до 46 кг., от което съм безкрайно радостен. Победа на полуфинала с ипон (чиста победа, прекратяване на срещата поради явно превъзходство), а на финала вместо нов ипон съдиите отсъдиха непозволен удар и предупреждение за моя син след симулация на противника. За съжаление в този изключително динамичен спорт симулациите и явно нечестните отсъждания са част от играта, но ... в крайна сметка победа и златен медал с 5:0 съдийски гласа !
Имам и клипчета от полуфинала и финала, снимани с цифров апарат, но са много големи и няма да мога да ги кача.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Мар 10, 2008 12:42 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Честито на победителя и още много златни медали да печели.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Мар 10, 2008 12:48 pm |
|
 |
CHILIEV
|
браво !
Дано все така да те радва и да печели титли 
|
Пон Мар 10, 2008 2:48 pm |
|
 |
m1t3t0
|
|
Пон Мар 10, 2008 3:03 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
|
Пон Мар 10, 2008 3:38 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Благодаря за пожеланията, колеги  ! Между другото макар, че каратето не е от най-популярните спортове, състезанията за деца са изключително атрактивни и бройката на участниците става все по-голяма, понякога по 400 деца участват на състезание. Като се добавят и придружаващите ги роднини, можете да си представите атмосферата в залата. Този спорт набира скорост в България.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Мар 10, 2008 3:39 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пон Мар 10, 2008 4:48 pm |
|
 |
Paparac
|
 Re: "Торнадо" Пазарджик пак отвя конкуренцията :)
snake написа: Имам и клипчета от полуфинала и финала, снимани с цифров апарат, но са много големи и няма да мога да ги кача.
Колко точно е големината им?
|
Пон Мар 10, 2008 6:12 pm |
|
 |
CHILIEV
|
snake написа: Имам и клипчета от полуфинала и финала, снимани с цифров апарат, но са много големи и няма да мога да ги кача.
качи поне най-интересното във VBOX 
|
Пон Мар 10, 2008 6:16 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
CHILIEV написа: snake написа: Имам и клипчета от полуфинала и финала, снимани с цифров апарат, но са много големи и няма да мога да ги кача. качи поне най-интересното във VBOX 
Това е добра идея. Ще се пробвам и ако успея, ще пусна линк  .
|
Пон Мар 10, 2008 6:25 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Клиповете са качени  . Качеството не е много добро, но все пак:
Полуфинална среща
Финал
И да поясня, че Станислав и в двата мача е с червената каска  .
Последна промяна snake на Пон Мар 10, 2008 9:50 pm, променена общо 2 пъти
|
Пон Мар 10, 2008 8:59 pm |
|
 |
CHILIEV
|
БРАВО !!
много енергия, много хъс, силна атака.. браво 
|
Пон Мар 10, 2008 9:31 pm |
|
 |
sok1
|
Синът ти освен че е ОТ "Торнадо", той Е торнадо. 
|
Пон Мар 10, 2008 10:12 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Отмина и републиканското първенство за деца от 12 г. до 14 г. в Нови пазар на 05.04.2008 г. Представянето на "Торнадо" този път беше малко под очакванията, но все пак добре: 1 златен, 3 сребърни и 4 бронзови медала. Ето и снимка на нашия отбор. На снимката е и нашия съфорумец $L@V40_PZ (моят син Станислав), който този път е със сребърен медал, но този медал е с много голяма стойност, тъй като той е на 11 г., а се състезаваше с по-горната възрастова група, при това в най-натоварената категория с 11 деца.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Апр 06, 2008 12:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|