|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 3:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Хайде да се преброим за срещата във Велико Търново
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Допълнително хотела предлага и закуска която е на цена около 3.80-4лв и може да се включи. Басейна е с топла минерална вода и работи целогодишно.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Мар 07, 2008 3:25 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Правилно сте ми сложили Х в списъка, щото аз ще спя вероятно в ВТ 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пет Мар 07, 2008 3:36 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Давам заявка за 1 двойна стая, но да е с две отделни легла
п.п. цената от 32 лв е за цялата стая, а не на човек, нали?
|
Пет Мар 07, 2008 4:32 pm |
|
 |
Maranello
|
Tuzarka написа: Давам заявка за 1 двойна стая, но да е с две отделни легла
п.п. цената от 32 лв е за цялата стая, а не на човек, нали?
Да. 16лв на човек за 1 нощувка.
Ще те добавя в списъка
|
Пет Мар 07, 2008 5:46 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Само не знам колегите от Горна Оряховица, Велико Търново и региона как ще дойдат до Вонеща вода без винетки-не че аз нямам, но имам познати, които биха искали да дойдат, но нямат винетки. Все пак се говореше за среща във Велико Търново, Арбанаси и т. н. , а не за среща на 30 км от Търново. Или аз не съм разбрал правилно, но все пак-срещата, купона и т.н. ще е във Велико Търново, а само тези, които ще нощуват, ще преспят в този комплекс във Вонеща вода, така ли е?
Пет Мар 07, 2008 6:20 pm |
|
 |
Maranello
|
georgian написа: Само не знам колегите от Горна Оряховица, Велико Търново и региона как ще дойдат до Вонеща вода без винетки-не че аз нямам, но имам познати, които биха искали да дойдат, но нямат винетки. Все пак се говореше за среща във Велико Търново, Арбанаси и т. н. , а не за среща на 30 км от Търново. Или аз не съм разбрал правилно, но все пак-срещата, купона и т.н. ще е във Велико Търново, а само тези, които ще нощуват, ще преспят в този комплекс във Вонеща вода, така ли е?
Ами самия купон ще е в ресторанта на хотела в събота вечерта , тъй като се предполага ,че повечето колеги ще употребят алкохол и е ненормално при това положение да им се налага да карат 30км.(всъщност повече от 300метра не е редно да пълзят  )
До колкото знам идеята е в неделя да се направи авто-поход в околноста. Велико Търново,Арбанаси, Манастира Св. Св. Петър и Павел, Парка и хиподрума преди началото на Арбанаси иии на още места... като във ВТ има най- много за разглеждане... 
|
Пет Мар 07, 2008 7:34 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
ОК, ясно. Трябва да предупредя моите хора за тази промяна-все пак се говореше за Велико Търново... А и трябва да си намеря по-сериозен и непиещ шофьор... Малко неприятно ме изненадахте с тази Вонеща вода, ама карай-ще се съобразя, поне аз. За останалите ми приятели сега вече нищо не мога да кажа-ще ми трябва време да предупредя за промяната и да видя какъв ще е резултата. Единственото сигурно в момента е, че колите ще са с едно Браво по-малко... 
Пет Мар 07, 2008 7:45 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Maranello написа: Разговаряхме с управителката на хотела и понеже сме доста хора ни направи отстъпка. Така формираните цени за нощувки са следните: *Самостоятелно в двойна стая 16лв. *Двойна стая - двама възрастни 32лв * Тройна стая 48лв.
Хотелът разполага с 24 двойни/тройни стаи и 2 двустайни апартамента; ресторант; бар; учебна/лекционна зала; детски кът - въртележки, катерушки, люлки, пързалки и други атрактивни за децата уреди. Утре отново ще се чуем с нея,за да ни каже колко капаро на човек да се даде за спане и ресторант и ще пиша допълнително.
Прилагам списък със записаните до тук. Моля, погледнете го и ако има някакви промени,възражения, забележки и тн-кажете.
Не е лошо да уточните не само колко ще е капарото, а и как и на кой да го дадем. Отсега казвам, че на 17 и 18 март съм в командировка в Банкя и ако не е късно, тогава бих могъл да дам капарото. Но за целта ще трябва на връщане да мина през София, а не изгарям от желание да се набутвам в софийския ад. Ако има друг начин да дадем капаро, пишете.
Упс, тъкмо преглеждам утвърдения преди броени дни календар на СК "Торнадо" Пазарджик. Има вероятност на 5 април малкия син да е на състезание в Нови Пазар. Ако е така, няма да можем да дойдем на срещата. До няколко дни ще дам окончателен отговор.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Мар 07, 2008 9:06 pm |
|
 |
CHILIEV
|
snake написа: Има вероятност на 5 април малкия син да е на състезание в Нови Пазар.
 Нови пазар се пише с малко "п"  видях че и в календара е написано грешно.
Аз съм от там и мога да кажа че имаме много добри състезатели по кйокушин, но те са в по-горна категория.
Ако ти трябва няаква информация - хотели, заведения за града драсни ЛС 
|
Пет Мар 07, 2008 9:26 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
@snake
Няма да е късно за капарото и може да се видим в Банкя. Дано само програмата на сина ти да го позволи.
|
Пет Мар 07, 2008 11:27 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Да допълня.
Знам, че се отклоняваме малко от първоначалната идея, но само с 25км. Какво са 25км при положение, че някои от нас ще пропътуват над 400км за да присъстват. В Търново хотелите които набелязахме са пълни. Варианта да останем там е да се пръснем в 3-4 по-малки хотела на цени към 60-80лв. за двойна стая. Хотелите в които казаха, че има места са малки семейни хотели. Във Вонеща вода могат да поемат цялата група и за същите условия цените са значително по-ниски. Хотела има и басейн който ни увериха, че работи целогодишно.
|
Пет Мар 07, 2008 11:44 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Екстра е местенцето, голямо БРАВО на организаторите. При добро желание всеки може да си намери начин да се придвижи 25км - аз съм там, капарото ще го дам на следващата среща/живот и здраве/
|
Пет Мар 07, 2008 11:56 pm |
|
 |
Rokambol
|
Където и да е срещата, аз съм там. Само да е живот и здраве. Мен ме писахте, нали - 2 места 100%, +2 засега несигурни(до 15-ти ще уточня). Смятам да дойда в началната точка в София, за да пътуваме заедно. Колко, как, до кога и на кого да дам капаро?
|
Съб Мар 08, 2008 12:20 am |
|
 |
m1t3t0
|
Във вонеща вода имах вила в края на селото, но след като почина дядо ми не се дострои и се продаде...селцето е хубаво има минерални извори много е яко....аз мисля да се джойна към някой от Вт (шофьор) защото както се знае аз ще спя при баба ми в града...ако няма проблем някой да ми намери местенце при него де иначе няма да се пие и така 
|
Съб Мар 08, 2008 1:08 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
|
m1t3t0 написа: Във вонеща вода имах вила в края на селото, но след като почина дядо ми не се дострои и се продаде...селцето е хубаво има минерални извори много е яко....аз мисля да се джойна към някой от Вт (шофьор) защото както се знае аз ще спя при баба ми в града...ако няма проблем някой да ми намери местенце при него де иначе няма да се пие и така 
Няма проблеми, ще те закараме до Търново-аз си намерих непиещ шофьор. 
Съб Мар 08, 2008 1:45 pm |
|
|