Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:53 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Music Idol2- смяяяяях и още нещо 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Е то и в миналото имаше, но там им казваха "да бе добър си, но следващия път" Даже си спомням едно цигане което ми се струваше доста талантливо не го допуснаха и тази година момчето пак се яви....а тия смешници като изгонят някой мислите ли, че той пак ще се върне догодина. Те са го нахранили, казали са му че не става за нищо и си мислят че са супер cool...

Сря Фев 27, 2008 5:28 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Е то и в миналото имаше, но там им казваха "да бе добър си, но следващия път" Даже си спомням едно цигане което ми се струваше доста талантливо не го допуснаха и тази година момчето пак се яви....а тия смешници като изгонят някой мислите ли, че той пак ще се върне догодина. Те са го нахранили, казали са му че не става за нищо и си мислят че са супер cool...

Хм да! Тия хора не се ли сещат, че адски ще опротивеят на "феновете" си (който си има) с това си държание. От Music Idol 1 толкова ми стана гнусен Слави...от години не му се кефя, но с отношението си към хората.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Сря Фев 27, 2008 5:36 pm
UNREAD_POST 
Абе миналото издание бяха маааалко по-добри и по-умни. Казваха нещата по по-разлзличен начи, но тези са уникум. А и те си нямат фенове. Само Филип Киркоров има, но той и не се държи гадно с хората.

Сря Фев 27, 2008 5:45 pm
UNREAD_POST 
http://vbox7.com/groups/idol2/pool/
А това са и други (или всичките) участници! :cool:

http://vbox7.com/play:b5c48a6f Наблягам на това момиче, заради което съм тотално РАЗОЧАРОВАНА от Филип Киркоров...

Сря Фев 27, 2008 5:49 pm
UNREAD_POST 
http://vbox7.com/play:6e128ed2
стига с офф-топика давам едно клипче дето кефи на макс. Колкото до Филип Киркоров...no words.

Сря Фев 27, 2008 6:03 pm
UNREAD_POST 
Браво! Това е свежарско :cool:

Сря Фев 27, 2008 6:04 pm
UNREAD_POST 
и според мен Киркоров се държа най-на ниво в сравнение с другите от журито ...
но това изказване за момичето направо не вярвах че ще го каже ..
а тя наистина си пя много добре. ако се класира ще гласувам за нея :cool:

Сря Фев 27, 2008 6:15 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
и според мен Киркоров се държа най-на ниво в сравнение с другите от журито ...
но това изказване за момичето направо не вярвах че ще го каже ..
а тя наистина си пя много добре. ако се класира ще гласувам за нея :cool:

И аз още съм в шок, но на фона на останалите му реплики за диети и т.н. Визията била важна, ми така е ама с тая проскубана перука да го каже.... :shock:

Сря Фев 27, 2008 6:42 pm
UNREAD_POST 
Това е до момента моята фаворитка в сериозния смисъл на нещата, пее меко казано СТРАХОТНО!

Пламена Петрова!

БРАВО НА МОМИЧЕТО!!!! БРАВО!!!!

Чет Фев 28, 2008 1:18 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
... и Есил Дюран дето не могат да пеят. Специално за чалга певицата мога да кажа, че е много зле.

Просто няма как да не отговоря на тази абсолютна (няма да кажа глупост) ... безмислица, която си казал, дори и да оспамя темата. За оня надут и вярващ в своята божественост хипопотам Фънки спор няма - простак и половина. Но да казваш, че Есил Дюран не може да пее, значи нищо не разбираш от пеене. Да си чувал, че преди да стане попфолк певица Есил Дюран е била (и все още е) много добра джаз певица?

Чет Фев 28, 2008 1:40 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
За оня надут и вярващ в своята божественост хипопотам Фънки спор няма - простак и половина. Но да казваш, че Есил Дюран не може да пее, значи нищо не разбираш от пеене. Да си чувал, че преди да стане попфолк певица Есил Дюран е била (и все още е) много добра джаз певица?

:36_2_25: :36_2_25: :36_2_25: :36_2_25: :36_2_25: :36_2_25:

Чет Фев 28, 2008 1:43 am
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Това е до момента моята фаворитка в сериозния смисъл на нещата, пее меко казано СТРАХОТНО!

Пламена Петрова!

БРАВО НА МОМИЧЕТО!!!! БРАВО!!!!

Страхотна е! Наистина се справи отлично с една доста трудна песен на Алиша.За това се иска супер глас! :cool: :cool: :cool:

Чет Фев 28, 2008 11:18 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Много малко гледах от кастингите, но наистина не разбирам как е възможно да се явяват екземпляри, които са музикални инвалиди. А част от тях като че ли имат и лека степен на дебилност :).

Чет Фев 28, 2008 2:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
Много малко гледах от кастингите, но наистина не разбирам как е възможно да се явяват екземпляри, които са музикални инвалиди. А част от тях като че ли имат и лека степен на дебилност :).

Не всеки може реално да се оцени колко струва Yellow_Flash_Colorz_PDT_09.....пък и май на много от кандидатите мотото е "Да ни видят по телевизията"

Чет Фев 28, 2008 2:13 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
snake написа:

Не всеки може реално да се оцени колко струва Yellow_Flash_Colorz_PDT_09.....пък и май на много от кандидатите мотото е "Да ни видят по телевизията"

Всеки има свойте 5, 3 или дори 1 минутки слава..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Чет Фев 28, 2008 2:24 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща