Дата и час: Чет Юли 10, 2025 2:18 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Punto 1.6 с MG Tuning 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Едно малко бижу. 8-) Новите джанти много му отиват. :P Мерси за инфото колега. Доста са ти излезли тези детайли, но пък си заслужават. Наистина отпред визията е съвсем друга вече.

Клуб FIAT България
Обединени от една обща страст

Нед Дек 02, 2007 1:34 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
fiatkata e mnoo dobra.mom4eta i az si kupih fiat predi 2 meseca.ima malko tuning

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Нед Яну 13, 2008 12:28 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST !
колега би ли ми казал какви пари даде за тия новите джанти-много красиво стоят с тоя борд :) ДА ЗНАЕШ от каде мога да си намеря кьси прожини!голям проблем са ми!мноо кофти ми изглежда ПУНТОТО

Съб Фев 16, 2008 11:00 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ех, че кеф!!! Отварям раздела "Тунинг" и що да видя, темичката ми отново изплувала :-D Благодаря ви, колеги, за добрите думи :36_2_46:
Колега, sparco2105, джантите ги намерих след дълго търсене, като преди това изтървах едни страхотни спици 15-ки, като тези на новите Алфи. Струваха ми 350лв, ама нямат и драскотина! А за спортни пружини просто трябва да следиш редовно форума и да чакаш. Все ще излезе нещо за 100-150лв cool: Новите са доста по-скъпи. А Пунтото ти и сега изглежда много добре. Все пак новите модели на Abarth са именно бели, а с хубави джанти и пружини ще е страхотно...Абе какво ти говоря, я да сложа една снимка на най-красивото Пунто, което съм виждал!

Нед Фев 17, 2008 12:03 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
колега,аз работя в сервиз за боядисване на коли,и преди няколко дни си избраи наи после каква предница да направя на моето пунто!виж какво сам си избрал ;) налято ако го мерниш из варна,данесе ъцудва6 ;) !е само цвета няма да е такав,но за сметка на това 6те е малко 6арено ноо не и циганско !след месец 6те пусна снимки готово ве4е!а да даде6 савет за спортна седалка!!! мъзика има6 ли голяма в твоето пунто?

Нед Фев 17, 2008 12:21 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами, то моето Пунто е фабрично с 6 тонколони и съм си сложил CD Kenwood. Иначе не съм фен на музикалния тунинг. А ти доста брутално решение си избрал! Успех в начинанието!

Нед Фев 17, 2008 12:34 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
на кабриотата им е страшно малък багажника а иначе ето ти музика от мойто пунто като ти се гледа...ама ся е савьсем друга че преди неми харесваше как изглежда

Нед Фев 17, 2008 1:02 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
доволен ли си от бас-а в колата ти?колега-аз ве4е 2 седмици се 4удя какав бас и какав ъсилвател да слойа в багажника на мар6ата ми!големината на багажника ми се стръва 4е 6те ми стигне,6тото ватре 6те има само бас!средите са ми на преедните врати както на твоето пунто,и вградени в облегалката на задната седалка-за главата!оба4е незнам какви марки колони и бас и усилвател да си взема!!!бихте ли дали савет!!!благодаря предварително!!!

Нед Фев 17, 2008 7:18 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
sparco2105 написа:
доволен ли си от бас-а в колата ти?колега-аз ве4е 2 седмици се 4удя какав бас и какав ъсилвател да слойа в багажника на мар6ата ми!големината на багажника ми се стръва 4е 6те ми стигне,6тото ватре 6те има само бас!средите са ми на преедните врати както на твоето пунто,и вградени в облегалката на задната седалка-за главата!оба4е незнам какви марки колони и бас и усилвател да си взема!!!бихте ли дали савет!!!благодаря предварително!!!
ами добре ми свири ама аз съм си малко маняк и искам да сложа по голяма бас каса и тая мож да я продам ,иначе е супер як баса ...ама може и повече :D 400w е

Нед Фев 17, 2008 9:25 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
кви пари 6те му иска6?какав ти е усилвателя?

Нед Фев 17, 2008 11:57 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
sparco2105 написа:
кви пари 6те му иска6?какав ти е усилвателя?
усилвателя несе продава.на баса с кутията му търся 140лв,за инфо провери колко струва само говорителя по нета има информация ;)

Пон Фев 18, 2008 12:13 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
sparco2105 написа:
колега,аз работя в сервиз за боядисване на коли,и преди няколко дни си избраи наи после каква предница да направя на моето пунто!виж какво сам си избрал ;) налято ако го мерниш из варна,данесе ъцудва6 ;) !е само цвета няма да е такав,но за сметка на това 6те е малко 6арено ноо не и циганско !след месец 6те пусна снимки готово ве4е!а да даде6 савет за спортна седалка!!! мъзика има6 ли голяма в твоето пунто?
извинявам се че се меся но колко ще ми струва цялосно боядисване на браво,и евентоално и на таблото

Вто Фев 19, 2008 11:19 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
mmm kolega po dobre da popita6 pri nqkogo dryg-6toto pri men cenite sa dosta viso4ki!boqdisvane cqlostno na kola-pod 1200 lv. pri nas nestava!a i dori da si saglasen da dade6 takiva pari-trqbva da ti kaja 4e imam rabota za mesec i polovina napred!nemi ostava vreme moqta kola da si napravq ;) !vij tyk tame ima xora koito rabotqt s nai obiknovennite i evtini materiali,pri nqkoi takav moje da ti boqdisat kolata i za 500 lv.-dryg e vaprosa 4e malko pove4e osirat otkolkoto pravqt,noo kakto i da e!nie po princip pravim po skapi4ki koli! a samo za tabloto-moqta cena za boqdisvane e 150 lv.!
s tiq vodnite boi ve4e nqma evtino-a i az pla6tam 1400 lv. naem!!!
bi trqbvalo da si me razbral pravilno! :)

Сря Фев 20, 2008 12:26 am
Профил
UNREAD_POST 
sparco2105 Пиши на кирилица!

Сря Фев 20, 2008 1:11 am
UNREAD_POST 
sparco2105 написа:

Колега, предната броня е трепач на кученца MAX (от рекламата за вафли) Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 , кажи къде има такивав и горе доло колко пари са.

Сря Фев 20, 2008 7:23 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща