|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 9:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Среща 17.02.2008г. 13ч. О'Шипка Люлин-ПРОВЕДЕНА+СНИМКИ
Автор |
Съобщение |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
Аз ако идвам ще съм с кракомобил
Днес един шофьор без книжка и документи се опита да направи обратен завой през моя красив пунтовец . И да не обяснявам как ме украси от дясно. Направо съм бясна. Той удара неизглежда тежък, само дето дясната втара неможе да се отвори, а лява неможе да се отвори от вън.
И сега цяла седмица ще се мъча с адския (градския) транспорт 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Фев 16, 2008 12:36 am |
|
 |
Paparac
|
Аууууу, това вече е лоша новина, колежке, моите искрени съболезнования за случилото се. Каско поне имаш, нали? 
|
Съб Фев 16, 2008 12:44 am |
|
 |
Tuzarka
|
Колежке, хайде заедно да се возим в градския транспорт до о'шипка  ...аз съм горе-долу близо до теб
|
Съб Фев 16, 2008 12:50 am |
|
 |
LEVSKI
|
Ееее това вече е много грубо.  Ужас, баси и простотията. Искрени съболезнования и от мен
п.п. Ако все пак решиш да ходиш на срещата, мога да те взема, съответно и за колежката Тузарка се отнася.
|
Съб Фев 16, 2008 12:55 am |
|
 |
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Ееее това вече е много грубо.  Ужас, баси и простотията. Искрени съболезнования и от мен п.п. Ако все пак решиш да ходиш на срещата, мога да те взема, съответно и за колежката Тузарка се отнася.
Аз така или иначе ще идвам на срещата..вече съм намерила коя маршрутка да ме хвърли
Но ти май си ми далеч
|
Съб Фев 16, 2008 1:01 am |
|
 |
Trojaneca
|
Мразя такива индивиди, които карат, несъобразявайки се с общоприетите правила......Горкото Пунто 
|
Съб Фев 16, 2008 1:04 am |
|
 |
sok1
|
Много неприятна работа...
Но колкото и да е неприятна, важното е, че ти си добре.
Тенекии се оправят. 
|
Съб Фев 16, 2008 1:09 am |
|
 |
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ееее това вече е много грубо.  Ужас, баси и простотията. Искрени съболезнования и от мен п.п. Ако все пак решиш да ходиш на срещата, мога да те взема, съответно и за колежката Тузарка се отнася. Аз така или иначе ще идвам на срещата..вече съм намерила коя маршрутка да ме хвърли Но ти май си ми далеч
Ами между мен и колежката разстоянието е не повече от 500 метра. Ти спомена че сте били близо. Предполагам че маршрутката която ще използваш е 30 или 35.
|
Съб Фев 16, 2008 1:24 am |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
Да много е неприятно, днес минах на оглед при застрахователя и вече я вкарах в бокса. Чакам майсторчето да каже дата на излизане  от бокса.
Мисля да дойда на срещата.
Исках да водя една приятелка, която съвсем скоро си купи фиат браво, ако тя ми откаже ще се възползвам от предложението на колегата ЛЕВСКИ 
|
Съб Фев 16, 2008 1:09 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Thea написа: Исках да водя една приятелка, която съвсем скоро си купи фиат браво, ако тя ми откаже ще се възползвам от предложението на колегата ЛЕВСКИ 
Предполагам че си си решила проблема с превоза.
Колеги нали не се забравили за срещичката?  И пригответе червения килим за баба Тузи 
|
Нед Фев 17, 2008 10:06 am |
|
 |
DANY68
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Фев 14, 2008 9:21 pm Мнения: 29 Местоположение: София 07 Слатина
|
АУУУУУУУУУУ, дано не съм и аз от тия шофьори.А места при мен ще има дори за шофьор ако не съм си взел книжката. 
_________________ FIAT BRAVA 1.4 12V SX
|
Нед Фев 17, 2008 10:48 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Приятно изкарване колеги!!! Аз пак отивам на урок, ама следващата седмица ще измисля нещо 
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Нед Фев 17, 2008 1:50 pm |
|
 |
sok1
|
Получи се отново страхотна среща, която дори и кучешкия студ не можа да развали. За съжаление лично аз не можах да направя снимки на автомобилите, но да се надяваме другите да са го направили. Ето какво има в моята "Смяна":
|
Нед Фев 17, 2008 5:49 pm |
|
 |
sok1
|
|
Нед Фев 17, 2008 5:52 pm |
|
 |
sok1
|
|
Нед Фев 17, 2008 5:53 pm |
|
|