|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Manoff написа: Цитат: Колеги да Ви питам знаете ли от къде мога да си намеря десен халоген за купе?
ПОЗНАЙ КАКВО СЪМ ТИ НАМЕРИЛ
А случайно да си дава светло-отразителите ,ние ще си ги разделим с колегата Abadon
П.П. Гласувам за 1-ви вариант 
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Пет Фев 08, 2008 10:13 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Dessy , питах и за светлоотразители , но ми каза че е продал задната броня , съответно с тях. Обади се в АутоИталия , там е много вероятно да има , но каква ще е цената...Но често се случва там да е по-евтино от навсякъде другаде.
АУТО ИТАЛИЯ - Оторизиран сервиз-------------------------------------------АУТО ИТАЛИЯ - Магазин рез. части
Адрес: бул. ”Климент Охридски” № 65---------------------------------------Адрес: бул. ”Климент Охридски” № 65
Тел.: 02/ 962 39 31---------------------------------------------------------------Тел.: 02/ 862 44 57
Приемчик тел.: 02 / 868 12 63-------------------------------------------------e-mail: shop@autoitalia.bg
e-mail: service@autoitalia.bg
Пет Фев 08, 2008 10:43 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
Всички ли сте на ски - никой не пише. Днес трябваше да ходим с колегата Abadon до удареното купе , защото му бях намерил десен халоген , но бях говорил с момчето на което беше купето , а не с брат му , който принципно продава италянки на части и в последния момент се оказа , че халогена е продаден и подведох без да искам Abadon , за което отново му се извинявам.
Давам телефона на автоморгата (брата на моя познат), ако на някой му трябва нещо за КУПЕ (96 , 2.0 , бордо) - 0899 92 13 02 и 0898 92 56 62 - Никола Николов или 0898 685411 Милен (но по-добре на другите два), продаден е салона , преден капак , дясно стъкло , предна броня и други , но има още доста...Моргата се намира на пътя между Владая и Драгичево , има отбивка срещу една бензиностанция ЛукОйл.
Dessy , оказа се че не е продал задната броня, но не иска да даде светлоотразителите "защото после няма да я вземат" , но с малко "направи си сам" може да си решиш проблема , това което ми хрумна - взимат светлоотразител (приметно триъгилник от битака за 1 лв) , изрязваш едно правоъгълниче от него , слагаш го зад бронята и си готова 
Последна промяна Manoff на Сря Фев 13, 2008 12:26 pm, променена общо 1 път
|
Нед Фев 10, 2008 2:31 am |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Manoff, аз се шегувах за светлоотразителите,ясно ми е,че никой няма да си ги даде само тях:))) мерси много все пак за отзивчивостта ти  ходих до Ауто Италия,но в събота не работят,но поне видях къде се намира  )) а идеята ти за рязането на триъгълника най ми хареса  това и ще направя  ))))
|
Пон Фев 11, 2008 12:53 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колега Manoff, много се извинявам че теб питам, ама дали има оная джаджа, дето стой на единия амортисьор на капака, дето се завърта за да държи капака отворен? Ако я има, ще отида на място, и най вероятно ще си посъбера разни дреболии други.
|
Пон Фев 11, 2008 3:32 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
Цитат: Колега Manoff, много се извинявам че теб питам... Ама защо ми се извиняваш ?!? С най-голямо удоволствие ще помогна на всеки от клуба , незнам защо но ми е много гот като мога да съм полезен на някой  . Ще ти изпратя телефона ми на лично , аз вторник и сряда съм в Перник , можем да пием по кафе и да отидем до автоморгата. Относно левия амортисьор , които законтря капака - продал го е заедно с капака , мисля че има само ляв (но той не става на местото за десния). И аз брах яхове със същия армотисиор. Поръчах си го в магазин , даже им оставих счупения за мостра , идиотите ми донесоха другия. Все пак , плюса от това беше че видях стикер на ауто италия. Цената в магазина беше 30 лв. , може би в ауто италия е още по-евтино и със сигурност го има. Пак подчертавам , оказва се че е по-евтино да се купуват части директно от ауто италия (вече маи започнах да ги рекламирам  )
Вто Фев 12, 2008 12:31 pm |
|
 |
Abadon
|
Колеги днес забелязах нещо странно при огледа на маслото, не че го гледам кой знае колко често, но гледам да го правя поне веднъж седмично защото за месеца който карам купето още не го познавам, горили не горили и т.н. И така днес с огледа на маслото погледнах и охлаждащата течност и какво да видя в разширителния съд имаше 1 пръст вода а резката за минимума ми беше на 2-3 сантиметра по-нагоре. Това малко ме стресна и веднага му долях около 300-400 грама за да стигне на максимума. Сега ще го наглеждам пак да видя как е, но при вас как са нещата?
Защото говорих с братовчеда който кара брава и той ми каза че и при него прави абсолютно същото вика доливам и на максимум карам 100 км изстива кола поглеждам и то пак си е така на 2-3 см. под минимума. В началото доливах, но после спрях и забелязах че и да не доливам нивото си седи все така и вика сигурно при теб нещата са същите.....
|
Вто Фев 12, 2008 12:44 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
|
Онзи ден си взех амортисьори за капака- 28 лв единия от магазина на Стамболийски.
Abadon, и аз това го забелязах,но нали не разбирам, пък и смея ли да попитам за такива елеметарни неща  и си мислех,че от някъде изтича.Наливам , наливам и все под минимума си седи...явно е нормално ....знам ли...
|
Вто Фев 12, 2008 4:54 pm |
|
 |
Abadon
|
Dessy а информативно им писах мейл в ауто италия колко струва светлоотразителчето за задната броня и виж какво ми върнаха:
Цитат: Здравейте, Нямаме наличен светлоотразител.като цена е 50.18лв. И е на поръчка. Поздрави,
явно и аз ще карам на принципа направи си сам, когато ми остане малко свободно време....
|
Вто Фев 12, 2008 4:59 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
|
Abadon написа: Dessy а информативно им писах мейл в ауто италия колко струва светлоотразителчето за задната броня и виж какво ми върнаха: Цитат: Здравейте, Нямаме наличен светлоотразител.като цена е 50.18лв. И е на поръчка. Поздрави, явно и аз ще карам на принципа направи си сам, когато ми остане малко свободно време....
 ужас, тези не са добре! Определено ще мина на принципа направи си сам:))))
|
Сря Фев 13, 2008 11:07 am |
|
 |
LEVSKI
|
Аз амотрисьори си имам нови на предния капак. Но преди това единия го нямаше, а с него и врътката която задържа капака. Новите ги купих без врътка. Сега капака стой на половина и се държи само на амортисьорите в АА ми искаха към 170лв за този амортисьор и 130 за другия.
|
Сря Фев 13, 2008 11:31 am |
|
 |
ABT
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 7:57 am Мнения: 16 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
 Лого Фиат Купе
Относно логото и аз съм за 22. Ще е много добре. Идеята с лайсната на номера е много добра. 
|
Пет Фев 15, 2008 10:15 am |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
А някой има ли представа от къде може да си купим елипсовидните поставки за стикерите ? Не че без тях не може , ама стикера ще е широк около 2 см...

Пет Фев 15, 2008 7:31 pm |
|
 |
Abadon
|
Dessy написа: Abadon написа: Колеги да Ви питам знаете ли от къде мога да си намеря десен халоген за купе? Морги, магазини и т.н., защото когато го купих моето десния халоген го нямаше и уж се разбрахме с този който ми го продаде, че до 10-тина дена ще ми го докара от Италия обаче нещо ме метна :( И вече около месец си карам без него. Затова ще си търся халогена от друго място. Също така някой има ли представа горе-долу каква е цената на тази част? Също така ми няма и левия светло-отразител отзад. Той сигурно не струва кой знае колко така че май най-добре да си го взема нов ама от къде?
Предварително благодаря! Ха все едно гледам себе си в твое лице  и мен ме метна продавача,че ще ми намери вътрешната пластмаса на единия фар:))) а и на мен единия светло-отразител ми го няма. Ходила съм само при Италианеца и веднага ме отпратиха само като чуха Фиат Купе......така ,че и аз ще чакам за повече подробности 
Къде се намира този италианеца? Имаш ли някакви контакти да му звънна, защото досега звънях на поне 10-15 места дето имат разкулачени купета но никъде нямат халогена  Само на едно място го имаше но човека ми каза, че някакъв друг се е обадил преди 15 мин и е казал че тръгва към него да го взима. Много дефицитни са изглежда.....
|
Съб Фев 16, 2008 2:08 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Как сте ги счупили тези халогени.Аз си мислех че са много здрави.Между другото имаше един колега от форума на който халогените му не бяха оригиналните на купе и пак стояха много добре.
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Съб Фев 16, 2008 2:26 pm |
|
|