Дата и час: Вто Май 20, 2025 8:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Съвет за ФИАТ МАРЕА 1.9 дизел 97г. 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Съвет за ФИАТ МАРЕА 1.9 дизел 97г.
здравеите на вси4ки.харесал сьм си 1 мареа 1.9 дизел.и имам николко питаниа.мареата е 97г.комби.мога да е взема за около 4000лв.но ме притесниава 4е като е запалиа свети 1 лампа на инжектор или не6то такова.двигатела е малко омаслен горе до пласмасовиа капак.не дава добар контакт капака на багажника но като затвора вратите лампата изгасва.тези не6та трибва ли да ме притесниават.каде в пловдив да е закарам да е прегледат.даите савет........извиниаваите за правописа

Пон Фев 11, 2008 6:31 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: савет за мареа 1.9 дизел 97г.
emjoi написа:
здравеите на вси4ки.харесал сьм си 1 мареа 1.9 дизел.и имам николко питаниа.мареата е 97г.комби.мога да е взема за около 4000лв.но ме притесниава 4е като е запалиа свети 1 лампа на инжектор или не6то такова.двигатела е малко омаслен горе до пласмасовиа капак.не дава добар контакт капака на багажника но като затвора вратите лампата изгасва.тези не6та трибва ли да ме притесниават.каде в пловдив да е закарам да е прегледат.даите савет........извиниаваите за правописа

Airfan да каже къде може да се види, може и той да съдейства за огледа. Кажи повече подробности, за да помогнат и другите колеги, за омасляването на двигателя - значи че колата е поне на 200хил и не е мит двигателя/което от една страна е много добре/. Ако другите части в отделението на двигателя са чисти/т.е. мит е, но омасляването продължава/, и само около него има масло - бягай бързо.

Пон Фев 11, 2008 6:43 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
колата е в пловдив-тракиа

Пон Фев 11, 2008 7:19 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
4овека които е продава казва 4е лампата на инжектора или там каквото е ,е светнала скоро.преди това е премигвала само.досега не сам карал италианска кола и малко се пла6а.има ли за какво

Пон Фев 11, 2008 7:52 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
emjoi написа:
4овека които е продава казва 4е лампата на инжектора или там каквото е ,е светнала скоро.преди това е премигвала само.досега не сам карал италианска кола и малко се пла6а.има ли за какво

Ако си я харесал я карай на диагностика, за да установиш проблема, иначе вероятностите са хиляди/не чак, но поне 10 :)/, но при всички случаи е голям проблем ако се е карала така доста време. От друга страна фактът че е омаслен двигателя....Питай собственикът, явно я е карал на диагностика, щом я дава на тази цена.

Пон Фев 11, 2008 8:17 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
тои каза 4е е карал на сервиз но неможели да разберат какво е.кажете каде в пловдив да е закарам да е видат

Пон Фев 11, 2008 10:36 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
па ти щом си от пловдив немаш ядове аз съм от софия и си карах мареата в АВЕЛ да ми сменят разпръсквачи,само там ги има.Дали да внимаваш Да със стар дизел внимавай,но няма еднозначен отговор как точно да внимаваш,просто внимавай.Маслото да не те плаши фиатите са си маслянки .Лампата - има много причини да свети,но ако колата пали и върви какво пък нека свети.имам Мареа от 1 година изследвах я надлъж и нашир,продължавам да се боря с електрониката - италиянец и електроника.Общо взето проклета кола,но е евтина и върши работа ,другите са същите тарги за повече пари тъй че хвърляй се и късмет!

Пон Фев 11, 2008 11:30 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
emjoi написа:

Аз моите ги закарах в Динекспрес на пещерско, като преди това отидох и си уговорих час. Като закарахме колата, се разбрах с майстора, че ще почерпя ако я види хубаво, ударих го малко на съвест, че ще си карам семейството с нея и той ми обърна доста добро внимание и на първата откри доста проблеми. Втората обаче се оказа почти перфектна и я купих. Инжектора да не те плаши, като я закараш да я видят и като зачистят грешките, ако не светне пак, значи не е фатално, според мен де. Иначе хубаво гледай там какви грешки има записани в паметта, за да си имаш едно на ум.

Ако не е тайна къде в Тракия я гледаш тази?

---------------------------------
Изображение

Пон Фев 11, 2008 11:43 pm
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
колата е има в мобиле.бг може6 да е види6.на 4400 лв.по принтсип ми триабва комби и затова гледам и 1 мондео и незнам какво да взема.даите савет....не робувам на марка.....досега карах ауди 20 16в и малко ме е страх от фиата

Вто Фев 12, 2008 1:16 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз не можах да видя обява за Мареа от регион Пловдив на 4400 лв.

Също като теб се колебаех за Мондео, Меган или Мареа. Но най-много исках Мареа и не съжалявам. Мондеото не ми хареса изобщо на мен, едно недовършено ми седи. Иначе утре съм с колата на работа и по обед ако искаш мога да те повозя, за да добиеш представа, ако не си се возил.

Поздрави

---------------------------------
Изображение

Вто Фев 12, 2008 6:34 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Мондео-то е много добър избор. Само избягвай Duratec мотора (170к.с.), че е доста капризен. Разбира се, Мареа-та го превъзхожда и в технологично и във визуално отношение. При всички случаи закарай избраният автомобил на диагностика, преди да купуваш.

Сря Фев 13, 2008 12:06 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]