|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 8:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Среща 10.02.2008 г. Рилски манастир-проведена+снимки+клипове
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
Още веднъж да напомня, за който няма възможност/време/ да дойде на срещата в Рилския манастир - за всички останали срещата си остава от 13 ч. в неделя в О'Шипка в Люлин в София.
|
Чет Фев 07, 2008 2:25 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Готови ли сте за път 
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Фев 08, 2008 9:42 am |
|
 |
Trojaneca
|
Ferrari написа: Готови ли сте за път 
Естествено, само да си взема винетка и всичко ще е ток и жица 8-)
|
Пет Фев 08, 2008 12:07 pm |
|
 |
sok1
|
Trojaneca написа: Естествено, само да си взема винетка и всичко ще е ток и жица 8-)
 Бат'Сали ша тъ урЕди! 
|
Пет Фев 08, 2008 8:18 pm |
|
 |
Trojaneca
|
sok1 написа:  Бат'Сали ша тъ урЕди! 
Ако успее и бензин да ми уреди(full tank), ще си сложа негов плакат над монитора ми 
|
Пет Фев 08, 2008 8:44 pm |
|
 |
Paparac
|
Trojaneca написа: sok1 написа:  Бат'Сали ша тъ урЕди!  Ако успее и бензин да ми уреди(full tank), ще си сложа негов плакат над монитора ми 
Aхахаха, ама защо над монитора, по-добре ВМЕСТО 
|
Пет Фев 08, 2008 9:13 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
колата ми от няколко дена си седи пред нас и не я карам заради скапаните тоци... надявам се утре да видим дали ще успеем да оправим нещата и поне на редовната среща да мина
Съб Фев 09, 2008 3:35 am |
|
 |
arsenov
|
Колеги звинявам се , но нито за Рилския манастир нито към О'Шипка . За следващата среща обещавам да дойда .От мен приятно изкарване и безаварийна !
|
Съб Фев 09, 2008 7:53 pm |
|
 |
Paparac
|
forkson написа: колата ми от няколко дена си седи пред нас и не я карам заради скапаните тоци... надявам се утре да видим дали ще успеем да оправим нещата и поне на редовната среща да мина
Заповядай в 13.00 часа в О'Шипка в Люлин. 
|
Съб Фев 09, 2008 8:07 pm |
|
 |
Paparac
|
Мнооого яка среща се получи, събрахме се пак много хора. Снимки и клипове малко по-късно ще пуснем аз и колегата Троянеца. Поради липса на свободни места в единствения работещ ресторант в пряка близост до Рилския манастир се събрахме в едно друго заведение на няколко километра надолу от самата Света обител и после - пиене и ядене. 
|
Нед Фев 10, 2008 7:06 pm |
|
 |
sok1
|
Paparac написа: ... Снимки и клипове малко по-късно ще пуснем аз и колегата Троянеца. ...
Чакам с нетърпение!
|
Нед Фев 10, 2008 7:37 pm |
|
 |
Paparac
|
|
Нед Фев 10, 2008 10:08 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Искаме снимки, искаме снимки
Защо на клипа ми излизат надписи..Output, bitrate i t.n....хем съм със сравнително нова версия на К-lite Codec pack?
|
Нед Фев 10, 2008 10:19 pm |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Искаме снимки, искаме снимки  Защо на клипа ми излизат надписи..Output, bitrate i t.n....хем съм със сравнително нова версия на К-lite Codec pack?
Искаш да кажеш, че клипа не излиза като хората при теб ли? Сега ще го обърна в друг формат и ще преправя линка.
|
Нед Фев 10, 2008 10:25 pm |
|
 |
Paparac
|
Ето снимчици, ама на Троянеца с апарата направих в пъти повече снимки, а и къде къде по-качествени, не знам къде се губи той, та не ги пуска.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Фев 10, 2008 10:31 pm |
|
|