|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Abadon
|
И аз точно за тук си мислех. Ще стане супер. Дано само лепенките ги направят като хората, защото не знам тука от монтажа ли е от какво но отстрани нещо не се вижда хубаво рисунката.... Ама предполагам, че на реални лепенки няма да е така.
|
Чет Фев 07, 2008 2:05 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Цитат: И аз точно за тук си мислех. Ще стане супер. Дано само лепенките ги направят като хората, защото не знам тука от монтажа ли е от какво но отстрани нещо не се вижда хубаво рисунката.... Ама предполагам, че на реални лепенки няма да е така.
Абе колега , това е paste-ната снимка върху снимката (и пак на пейнт затова е толкоз кофти) , да покажа само местото. Иначе имам впредвид две места , едното е МАНИЯ в София (студентски) , а другото е в Перник.
Чет Фев 07, 2008 3:26 pm |
|
 |
Abadon
|
Нека и другите колеги се изкажат какво да е логото или логата на клуба и дали биха си сложили такива и ако да ,може да идем да поръчаме някъде и да си ги даваме на срещите или пък да се качат снимките или там каквито файлове ще са им нужни и всеки да иде да си отпечата такива....
|
Чет Фев 07, 2008 3:45 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Идеята за лепенките е добра,харесва ми
А за срещата ....в Перник не можете да ме накарате да отида  ))) Мисля,че по-добре да е в София.
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Чет Фев 07, 2008 4:51 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
Dessy написа: Идеята за лепенките е добра,харесва ми А за срещата ....в Перник не можете да ме накарате да отида  ))) Мисля,че по-добре да е в София.
Колежке , кой е казал срещата да е в Перник :? Пък и ако има такава ще партулирам пред колоната с ГОЛФ 3ката и всичко ще е наред  За Перник ставаше дума че имам една позната рекламна агенция която може да свърши работата с лепенките. СРЕЩА В СОФИЯ , къде определяте вие, аз предложих едно местенце което е доста подходящо, поне според мен...
п.с. DESSY на теб коя лепенка ти харесва ?
Чет Фев 07, 2008 6:47 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Оххх определено не съм в час  ти едно си пишеш ,аз друго си мисля........
Харесва ми 22 и 11 също,но знам ли може и още варианти да се помислят
Има колега във форума...Чилев,който е многоп добър ,може и той да предложи нещо  )))
|
Чет Фев 07, 2008 8:46 pm |
|
 |
Abadon
|
Колеги да Ви питам знаете ли от къде мога да си намеря десен халоген за купе? Морги, магазини и т.н., защото когато го купих моето десния халоген го нямаше и уж се разбрахме с този който ми го продаде, че до 10-тина дена ще ми го докара от Италия обаче нещо ме метна :( И вече около месец си карам без него. Затова ще си търся халогена от друго място. Също така някой има ли представа горе-долу каква е цената на тази част?
Също така ми няма и левия светло-отразител отзад. Той сигурно не струва кой знае колко така че май най-добре да си го взема нов ама от къде?
Предварително благодаря!
|
Пет Фев 08, 2008 11:48 am |
|
 |
Abadon
|
Abadon написа: Колеги да Ви питам знаете ли от къде мога да си намеря десен халоген за купе? Морги, магазини и т.н., защото когато го купих моето десния халоген го нямаше и уж се разбрахме с този който ми го продаде, че до 10-тина дена ще ми го докара от Италия обаче нещо ме метна :( И вече около месец си карам без него. Затова ще си търся халогена от друго място. Също така някой има ли представа горе-долу каква е цената на тази част? Няма ми и левия светло-отразител отзад. Той сигурно не струва кой знае колко така че май най-добре да си го взема нов ама от къде?
Предварително благодаря!
|
Пет Фев 08, 2008 11:49 am |
|
 |
sharky
Кара балканче
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 5:33 pm Мнения: 47 Местоположение: София 04 Оборище
|
Колеги 22 изглезда супер.....с удоволствие бих си я залепил под номера!!!!!Добре го е измислил колегата 
_________________ ФИАТ COUPE 1998
|
Пет Фев 08, 2008 1:26 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
|
Abadon написа: Колеги да Ви питам знаете ли от къде мога да си намеря десен халоген за купе? Морги, магазини и т.н., защото когато го купих моето десния халоген го нямаше и уж се разбрахме с този който ми го продаде, че до 10-тина дена ще ми го докара от Италия обаче нещо ме метна :( И вече около месец си карам без него. Затова ще си търся халогена от друго място. Също така някой има ли представа горе-долу каква е цената на тази част? Също така ми няма и левия светло-отразител отзад. Той сигурно не струва кой знае колко така че май най-добре да си го взема нов ама от къде?
Предварително благодаря!
Ха все едно гледам себе си в твое лице  и мен ме метна продавача,че ще ми намери вътрешната пластмаса на единия фар:))) а и на мен единия светло-отразител ми го няма. Ходила съм само при Италианеца и веднага ме отпратиха само като чуха Фиат Купе......така ,че и аз ще чакам за повече подробности 
|
Пет Фев 08, 2008 4:55 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
|
sharky написа: Колеги 22 изглезда супер.....с удоволствие бих си я залепил под номера!!!!!Добре го е измислил колегата 
Ще получиш ,но само след като дойдеш на следващата среща на Фиат  :-P
|
Пет Фев 08, 2008 5:00 pm |
|
 |
Abadon
|
Последно ще се събираме ли тази седмица с купетата? Някъде бях меркал мнение че Levski ще ходи на рилския манастир.
|
Пет Фев 08, 2008 5:03 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Abadon написа: Последно ще се събираме ли тази седмица с купетата? Някъде бях меркал мнение че Levski ще ходи на рилския манастир.
Колега, съветът ми е, да дойдете всички купета на някоя форумна среща - като ще е събиране, да е като хората 
|
Пет Фев 08, 2008 7:47 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
Цитат: Колеги да Ви питам знаете ли от къде мога да си намеря десен халоген за купе?
ПОЗНАЙ КАКВО СЪМ ТИ НАМЕРИЛ  Едно приятелче имаше купарец , ама много изпотрошен беше , опита се да го стегне той още повече си разказа играта, накрая го хвърли в автоморгата на брат си. Обаждах ми се преди малко да го питам за предната борня че съм намислил нещо да права и го питах и за халоген , каза че лявия го е продал , А ДЕСЕН ИМА,но трябва да пита брат си за цената и ще ми се обади ли ще ми напише в скайп !!! (така няма да те кара да си купуваш и другия).
ИМАХ МАЛКО СВОБОДНО ВРЕМЕ :
намерих фонт "пининфарина" и по-хубава карта на България и малко пооправих стикет 22. Пак давам 3 варианта , разликата между 1 и 2 е че 2 е със сив цвят и пише "теам". В 3 всичко е със фонт пининфарина , но става много нечетливо. На мен ми харесва 1

Пет Фев 08, 2008 8:29 pm |
|
 |
Abadon
|
Аз гласувам за първото.
P.S>Писал съм ти ЛС. Утре ще ти звънна.
|
Пет Фев 08, 2008 10:00 pm |
|
|