Дата и час: Вто Май 20, 2025 9:32 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Помпа до резервоара на Мареа 1,9 Тд 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Помпа до резервоара на Мареа 1,9 Тд
Здравейте, имам следното питане: има ли помпа до резервоара, която да подкачва гориво към ГНП-то. Възможна ли е ако тя е задръстена с боклуци да ми гасне колата при рязко спиране. Днес ходих на диагностика и ми казаха, че не намират нищо нередно по двигателя и помпата. На кратко-колата ми гасне когато набирам скорост и трябва рязко да спра. Иначе на място не гасне. При рязко пускане на педала ми гасне? Моля за помощ!!!

Сря Фев 06, 2008 10:31 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Няма подкачваща помпа при резервоара.Когато пуснеш гаста и си на скорост няма как да ти огасне колата.Ако това го прави на тест на място е или проблем в управлението или регулатора на самата помпа.

Сря Фев 06, 2008 11:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега имал съм подобен проблем на друга кола. Там дори се случваше когато резвоара е под половината, при изключване от скорост да гасне веднага. Оказаха се разменени маркучите за подаване на нафта към помпата и този за излишната нафта към резервоара. Най вероятно вртътката е била направена с цел да не дърпа боклуци от дъното на резервоара. На първо време можеш да пробваш да напълниш резервоара до горе, и да видиш дали проблема продължава.

Чет Фев 07, 2008 12:53 am
UNREAD_POST 
Първо трябва да се смени горивния филтър. Подобни ядове може да имаш и от мърляв въздушен филтър. Проверете и двата.

Чет Фев 07, 2008 8:41 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]