|
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 8:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
 Re: с газова уредба съм ....
ivo написа: от преди час и половина съм с газова уредба - Ловато ..... Чак ме е срам ....  като погледна постовете си от по-рано ... онези с мислите за газовите уредби .... но ... цената на бензина ... просто е убийствена .... и ща не .... вече съм 'газифициран' :lol: Утре ще пътувам от София към с. Бистрилица тук ... /Монтана/ и след ден два ще напиша впечетления .... как се държи колата - за сега в София не намерих разлика от бензина .... но не съм карал с повече от 100 .... така че са сега толкова ... p.s. Ще говоря с майстора ако е съгласен ще му направа реклама .... Поне за направата - всичко много ми хареса .... това как монтира частите .... за останалото - тепърва ще наблюдавам ....
Хехехех - я виж ти! Дали да не цитирам няколко поста от преди месец-два?:)))))))))))))))))))))
Колкото до газта и дизела, макар да не съм на неговото мнение, един приятел има хубав лаф: Карам си на бензин, защото газта е за готвене, а нафтата - за отопление - не ща да си ги слагам в колата:)))
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Авг 10, 2005 10:52 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Здравейте пичове! Имам Типо 1.4 карбуратор - газова уредба - Voltran - турска лиценз Lovato.
Никакви ядове! Върви повече (басирам се, елате да пробвате в Кюстендил) от на бензин 95
където и да съм зареждал (Shell, ОМV и местни тарикати). Освен това с цените как сме, А?
Никакво място за спорове - само газ! Който е против значи има парички в повече!
|
Пет Сеп 09, 2005 11:02 am |
|
 |
fut
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Май 14, 2005 12:36 am Мнения: 24 Местоположение: София - Обеля 2
|
 За карането на ГАЗ
Здравейте, от почти 2 месеца не бях влизал във форума.... :? НО ЗАЩО ???
Защото от толкова време карам на газ  Ходих до морето разход 6/100 при 120км/ч, На връщане пробвах с 90 км/ч - разход 5/100 ???? За какво говориме ? Просто перфектно ! И както докато карах на бензин не ми работеше Ламбда сондата просто разликата е огромна. Мощноста си е същата горе-долу.
АЗ СЪМ ДОВОЛЕН !
_________________ Fiat Punto 1.1 1996
|
Пет Сеп 09, 2005 8:31 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
 Re: За карането на ГАЗ
fut написа: Здравейте, от почти 2 месеца не бях влизал във форума.... :? НО ЗАЩО ??? Защото от толкова време карам на газ  Ходих до морето разход 6/100 при 120км/ч, На връщане пробвах с 90 км/ч - разход 5/100 ???? За какво говориме ? Просто перфектно ! И както докато карах на бензин не ми работеше Ламбда сондата просто разликата е огромна. Мощноста си е същата горе-долу. АЗ СЪМ ДОВОЛЕН !
Колега, ти ако сложиш метан, сигурно по нанадолнищата ще ти пълни бутилката... 
_________________ Alles in Ordnung
|
Съб Сеп 10, 2005 9:58 am |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
 Re: За карането на ГАЗ
fut написа: Здравейте, от почти 2 месеца не бях влизал във форума.... :? НО ЗАЩО ??? Защото от толкова време карам на газ  Ходих до морето разход 6/100 при 120км/ч, На връщане пробвах с 90 км/ч - разход 5/100 ???? За какво говориме ? Просто перфектно ! И както докато карах на бензин не ми работеше Ламбда сондата просто разликата е огромна. Мощноста си е същата горе-долу. АЗ СЪМ ДОВОЛЕН !
За каква газова уредба става въпрос? Имам предвид марката.
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Съб Сеп 10, 2005 10:05 pm |
|
 |
fut
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Май 14, 2005 12:36 am Мнения: 24 Местоположение: София - Обеля 2
|
Става дума за Ловато. С електронен ключ. Бе з всякакви екстри. А иначе Пунтото е 1.1 моно. В София ми дава 9-10/100.
|
Нед Сеп 11, 2005 9:55 am |
|
 |
fut
Кара велосипед
|
Колкото и неприятно да звучи наистина малко останахме ентусиастите които останахме да живеем в България 
|
Пет Сеп 16, 2005 2:46 pm |
|
 |
peter
Член на клуба
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 2:31 pm Мнения: 206 Местоположение: София + Кройдън (в Лондон)
|
fut написа: Колкото и неприятно да звучи наистина малко останахме ентусиастите които останахме да живеем в България 
И май все по-малко ще ставаме, особено след Януари 2007.
_________________ Минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения. (Безвъзвратно изгубено) Tipo 1.4 карбуратор 250 000km без ремонт на двигателя (значи скоро му беше време).
|
Пет Сеп 16, 2005 2:57 pm |
|
|