Дата и час: Вто Юли 15, 2025 4:50 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
ЗА или ПРОТИВ условната присъда на Максим Стависки? 

ЗА ИЛИ ПРОТИВ УСЛОВНАТА ПРИСЪДА НА МАКСИМ СТАВИСКИ
Анкетата свършва на Вто Апр 01, 2008 8:30 pm
ЗА 23%  23%  [ 11 ]
ПРОТИВ 77%  77%  [ 37 ]
Общо гласове : 48

ЗА или ПРОТИВ условната присъда на Максим Стависки? 
Автор Съобщение
Мнение 
Против!

Пон Фев 04, 2008 10:28 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Истината нали знаете, че винаги е посредата!!!

ЗА Условна присъда,
- не се скри
- призна си вината
- държа се с достоинство

Както казва Levski, колко такива инциденти стават всеки ден, а този на Максим се преекспонира твърде често само щото е известен (а както всички знаем че се изпитва непоносимост към преуспелите в БГ). Нима е честно за близките на други загинали на пътя като жертвите остават забравени, а виновните дори условна не получават (някой и обещетение -знам за такъв случай в Пловдив). Какво стана с пияната от Перник дет затри трима млади. Какво стана с полицая дет затри цяло семейство преди няколко години в София. Всички са на свобода!!! Не съм за двойния стандарт, но ВСЕКИ може да сбърка и заслужава прошка, особено когато се разкаял. Какво като влезе за година , две нима това ще промени нещо, все едно е...

От друга страна съм ПРОТИВ условната присъда защото:
-карал е пил и е бил лице на кампания против същото - супер арогантно и лицемерно
-в крайна сметка закона си е закон и трябва да важи за всички, нали, щото кво като е св. шампион, загиналото момче е било боксьорче И ТОЙ е можел да стане световен шампион някой ден.
-при положение, че преди това е бил спрян от полицаи, защо не се е ударил по главата и не е карал по-внимателно

Заслужава да влезе на топло, щото е публична личност и точно "величия" като него трябва да дават пример на нас простосмъртните с поведение и морал. Навсякъде по света е така и тук трябва да бъде така. Ако аз съм близък на ДВАМАТА загинали, наш колко ме интересува дали е световен шампион или Бай мангал с московеца. Белята е налице.

В общи линии ИЗБЕРЕТЕ си позиция!

P.S. Жалко и за двата погубени живота, жалко и за Максим и за Албена, щот им симпатизирам.

Пон Фев 04, 2008 2:35 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

Мнение 
Против - не мога и не искам да давам повече обосновки, трактовки и мнения от написаните по горе!

Пон Фев 04, 2008 3:11 pm
Профил
Мнение 
Твърдо против условната му присъда! Достоен човек, спортист, участвал в кампания" Ако си пил-слез, искам за стигна ЖИВ!" сървсем съзнателно да е употребил алкохол, и след което да се качи и да убие........Трябваше по строга присъда за него.
Всички сме хора и правим грешки,но едно е да убиеш от непредпазливост,а съвършенно друго е да убиеш след като си се напил и си шофирал в това състояние.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 Трябваше да го съдят ,че е убил човек и е ранил тежко друг в следствие на катастрофа причинена поради употреба на алкохол.

Пон Фев 04, 2008 3:12 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

Мнение 
Против!Щом си пил-никакво шофиране! :38_2_20:

Вто Фев 05, 2008 12:35 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Става ми много интересно, четейки тези категорични и праведни мнения, наистина. Не че съм голям купонджия, но и това се случва. Събираме се колеги, приятели, всички естествено с коли. Хапваме, пийваме, кой повече, кой по-малко и после ... по колите. Почти всички мои познати шофират след употреба на алкохол, не редовно разбира се, но по принцип не се колебаят да го правят. Ще кажа нещо повече - аз не познавам хора, които да не го правят. Сигурен съм, че това е масово в цяла България. И изведнъж толкова категорично цялата държава осъжда "пияната руска свиня", това се нарича лицемерие.
Не приемайте това лично, възможно е вие наистина да сте въздържатели или пък НИКОГА да не шофирате след употреба на алкохол. Но в масовия случай не е така.

Вто Фев 05, 2008 10:15 am
Профил
Кара кола
Кара кола

Мнение 
Дори и така да е - то това прави ли го правилно. Както казах и в друга тема и на мен ми се случи - пих - карах - хванаха ме. Изтърпял съм си наказанието, съжалявам че го направих и от тук нататък никога повече - дори и с една бира. Не ми е ясно защо толкова го защитаваш, но ти си знаеш. Всеки има право на мнение, аз твоито не го оспорвам - защо ти оспорваш другите обаче не ми е ясно.

Вто Фев 05, 2008 9:18 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
Става ми много интересно, четейки тези категорични и праведни мнения, ...

Въпросът беше дали сме съгласни с присъдата, а не дали Ставински е едниствения на света, коъто е карал след употреба на алкохол. Ествествено, че не е. И ни сме пили и сме карали (аз повече от две бири не си позволявам - при мен това 0,5 промила). Че е сгрешил, както много хора и това е ясно. Но дали наказанието е адекватно на провинението? Те за това става въпрос.

Вто Фев 05, 2008 11:43 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Zozo написа:
Дори и така да е - то това прави ли го правилно. Както казах и в друга тема и на мен ми се случи - пих - карах - хванаха ме. Изтърпял съм си наказанието, съжалявам че го направих и от тук нататък никога повече - дори и с една бира. Не ми е ясно защо толкова го защитаваш, но ти си знаеш. Всеки има право на мнение, аз твоито не го оспорвам - защо ти оспорваш другите обаче не ми е ясно.

Просто разсъждавам по темата и казвам това, което мисля, а не това, което ще се хареса на останалите. Оспорих единствено твоето мнение в другата тема и мисля, че там се изразих съвсем ясно. И не мисля, че като съм оспорил мнението ти, с нещо съм те обидил. Това е форум, нормално е да има противоположни мнения, иначе какъв е смисъла от обсъждането ? Единственото, което не трябва да си позволява никой, са личните обиди, а в случая няма такова нещо.

Сря Фев 06, 2008 10:40 am
Профил
Кара кола
Кара кола

Мнение 
О не човече, в никой случай не си ме обидил, както и аз не искам нито да те обидя или да се заяждам, в никой случаи. Просто ми стана интересен израза за "лицемерието" на колегите който не харесват присъдата му. Аз не вярвам да има между нас ( имам предвид във форума ) някой който е затрил човек заради алкохол. Това че не харесваме присъдата му( 83% против ) в никой случай не ни прави лицемери. Това ми беше интересно в твоето мнение! А иначе ти пожелавам всичко най - добро и се надявам на някоя сбирка около Пазарджик да се видим на по бира :cool: !

Сря Фев 06, 2008 9:14 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Сигурен съм, че мненията на колегите във форума са толкова искрени, колкото и моето. А който е искрен, не е лицемер. И не искам да се цитирам, мнението ми е само няколко поста по-горе, но никъде не съм казвал, че който е против присъдата, е лицемер.
Оф, тъпо се получава понякога, аз винаги пиша спонтанно и искрено и никога не искам да обидя който и да било с мнението си. Съжалявам, ако съм дал повод някой да мисли обратното.

За бирата - разбира се, с удоволствие бих пийнал с всеки от форума. Времето се оправя, задават се сбирки :).

Сря Фев 06, 2008 10:13 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Против, причините са неизброими.

Сря Фев 06, 2008 11:12 pm
Профил
Мнение 
83% неодобрение на условната присъда :D

Чет Фев 07, 2008 2:31 pm
Мнение 
че максим е прославил България спор няма,ама щом е карал пиян, убил е човек и още един бере душа,трябваше да го набутат в панделата.гласувах против!

Чет Фев 07, 2008 2:36 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Абсолютно ПРОТИВ !
Поставям се на мястото на загиналия или на ранените или на местото на техните близки. Как да ме интересува дали е световен шампион?! Мястото му е в затвора, но според мен а не закона.
И друго да ви разкажа: Един мой приятел тея дни(около инцидента) беше в Приморско и ми разказа, че всяка вечер "шампиона" е бил с приятели в някакъв бар, на масата бутилка Джим Бийм и Хамъра отпред пред бара....
Според мен не може този човек да се разхожда по улиците...
Дано някой ден държавата ни стане нормална!

Пет Фев 08, 2008 10:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща