|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 11:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
03.02.2008 СРЕЩА О'ШИПКА В СОФИЯ-ПРОВЕДЕНА+СНИМКИ и КЛИПОВЕ
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
Tuzarka написа: sok1 написа: Tuzarka написа: Виждат се номерата на 2 коли... Не е болка за умиране. Предполагах, че има уговорка да се крият номерата, поради определени причини...е, щом не е проблем вече няма да се меся
Колежке аз преди време ги помолих да скриват номерата, че пътьом за срещите газя по някой друг гавгал, та да не ме разпознаят.  Иначе за останалите номера не е толкова страшно 
|
Нед Фев 03, 2008 10:56 pm |
|
 |
Paparac
|
Скоро очаквайте клипчета 
|
Нед Фев 03, 2008 11:15 pm |
|
 |
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: sok1 написа: Tuzarka написа: Виждат се номерата на 2 коли... Не е болка за умиране. Предполагах, че има уговорка да се крият номерата, поради определени причини...е, щом не е проблем вече няма да се меся Колежке аз преди време ги помолих да скриват номерата, че пътьом за срещите газя по някой друг гавгал, та да не ме разпознаят.  Иначе за останалите номера не е толкова страшно 
Какво си сгазил? А, бе, по-добре да се крият номерата...кой знае до къде е еволюирало автоджамбазството...аз зарад туй не ще да си правя вътрешен тунинг
Снимките за които говоря са от стр.4, долу на страницата, последното мнение на Троянеца
|
Нед Фев 03, 2008 11:15 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Paparac написа: Скоро очаквайте клипчета 
Кога другарю началник, аз лично с огромен интерес ги очаквам?
Колежке аз винаги съм бил ЗА цензуриране на номерата, и дори съм съветвал всчки папараци(с изключение на един, по съображения от "служебно полежение"  )
|
Нед Фев 03, 2008 11:19 pm |
|
 |
Paparac
|
Тузарка имала хищен поглед като изгладнял орел в Скалистите планини, търсещ плячка.
Оправих снимките, при все, че бяха на коли на заден фон и в първия момент изобщо не ги бях забелязал. Браво на Тузарка-та
ЛЕВСКИ, имай малко търпение, че нета на Троянеца не е от най-бързите в момента нещо.
|
Нед Фев 03, 2008 11:25 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Искам да поздравя специално Троянеца и сок1 за невероятните сники  чакаме и снимките на Теа
Не очаквах да се съберем толкова много фиатаджии и беше страхотно  Имахме си и публика от минаващи и снимаха с телефоните си и даже монтьорите на Пежо отсреща излезнаха да гледат
Много ще са ми интересни да видя и клиповете на Бояна ,чакаме ги с голям интерес
П.С. Колега Левски ,не очаквах да кажеш,че само веднъж си победил 
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Нед Фев 03, 2008 11:30 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Отново страхотна среща, ако не е и най-добрата досега. Има и видео от гонките, но да видим Ангел кога и дали ще успее да го качи.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Нед Фев 03, 2008 11:34 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Тузарка имала хищен поглед като изгладнял орел в Скалистите планини, търсещ плячка. Оправих снимките, при все, че бяха на коли на заден фон и в първия момент изобщо не ги бях забелязал. Браво на Тузарка-та ЛЕВСКИ, имай малко търпение, че нета на Троянеца не е от най-бързите в момента нещо.
Понякога проклинам тази си дарба да забелязвам и най-дребните нередности
Скоро може и аз да дойда на срещата..както казах с маршрутка...
Пак да питам има ли колега с Fiat Coupe, червено, софийска регистрация с две двойки повтарящи се нечетни номера....че вчера мернах един в махалата
|
Нед Фев 03, 2008 11:41 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Изтървала съм най-многолюдната среща :cry: Искрено съжалявам, ама станах чак в 4часа.
|
Пон Фев 04, 2008 12:14 am |
|
 |
Paparac
|
Taкааа, ето и няколко клипчета, по-късно ще има още. Две от тях са от предишни срещи, включително и доколкото виждам злополучното счупване на нещо по втората скоростна кутия на купето на ЛЕВСКИ. Има и една гонка на Троянеца с друго Браво ХГТ, 160 коня обаче - тунинговано (чипосано).
http://paparac.data.bg/P1010450.wmv
http://paparac.data.bg/P1010490.wmv
http://paparac.data.bg/P1150417.wmv
http://paparac.data.bg/P1150424.wmv
|
Пон Фев 04, 2008 12:45 am |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Фев 04, 2008 12:51 am |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
|
Пон Фев 04, 2008 12:53 am |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
|
|
Пон Фев 04, 2008 12:55 am |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
|
|
Пон Фев 04, 2008 12:58 am |
|
 |
Paparac
|
Koлежке, много мънички ги пускаш, не, че това не е добре за трафика, ама поне 640*480 дали няма да е по-добре, за да се виждат малко по-детайлно?
|
Пон Фев 04, 2008 12:58 am |
|
|