Дата и час: Сря Юни 18, 2025 7:08 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Не се заяждам! Обща среща 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST Не се заяждам! Обща среща
не се заяждам колеги. срещнах дискусия в "там" и срежнах и мнение че нашия "ръководител" не ни позволявал общи срещи. При което смело заявих че нямаме "ръководител" или "главатар" или каквото и да е което да ни ззаставя да сме тук и да посещаваме тези срещи или да сме "там" и да посещаваме онези, както и че всеки сам решава къде да пише, спами, търси подкрепа и помощ или за каквото се е регнал. При което получих отговор
ilkor написа:
ОК колега, предложи тогава "там" да има обща сбирка да видиш колко време ще ти остане мението.

Ето заявявам го - аз съм "за" да се съберем на обща сбирка.

и предлагам :D :roll: :roll:

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Чет Яну 31, 2008 3:36 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Нямам нищо против. Всички са поканени на сбирката ни, която както се очертава ще е в Търново, а също и на неделните ни срещи в Люлин

Чет Яну 31, 2008 3:40 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Абсолютно подкрепям колегата Ferrari Никой на никого нищо не забранява, всички са добре дошли, и всеки може да отиде когато си поиска и където си поиска. Ако аз не искам да посетя друга среща, то е заради лични съображения, но ако решат тяхната среща да съвпадне с мястото и часа на нашата ще се радваме всички. Има един "Клуб Фиат България", и то е основан юридически, и си има управителен съвет и председател. Можете да поканите колеги от други форуми, никой няма да бъде върнат от наша страна. :cool:

Чет Яну 31, 2008 3:58 pm
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Никой на никого нищо не забранява, всички са добре дошли, и всеки може да отиде когато си поиска и където си поиска. :cool:

нали и аз тва викам бре :)

Чет Яну 31, 2008 4:12 pm
Профил
UNREAD_POST 
Изображение

аз не съм много запознат със ситуацията, кой, кого, какво е направил, кой какво е говорил.. абе с 2 думи няма и понятие защо има разделение на феновете на 2 форуна...
според мен, мойте виждания и от скромния ми житейски опит смея да твърдя че след като нещата са отлежали във времето биха могли началниците да се съберат, да се разберат, едните да отстъпят малко, другите да си празнаят еди-си-какво и да си стиснат ръцете..
не става въпрос конкретно за срещата ... а по принцип... дори само те да се срещнат някъде и да поприказват и да изяснят откъде е тръгнало всичко и толкова ли е супер-голям проблема...

пак искам да кажа .. това си е лично мое мнение.. чувствам се много комфортно в този форум и искам да помогна с каквото мога... винаги съм мразел караниците и съм на принципа че мъжът за това е мъж за да може сам да си разрешава проблемите...

надявам се да сте ме разбрали правилно :cool:

Чет Яну 31, 2008 4:54 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Не пращай темата в грешна посока. Говорим си за срещи. Колкото за стисването на ръце между управлението на форумите - НЕВЪЗМОЖНО. Или възможно, но с покаяние на тези които откраднаха базата данни на този форум.

Чет Яну 31, 2008 4:57 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Не пращай темата в грешна посока. Говорим си за срещи. Колкото за стисването на ръце между управлението на форумите - НЕВЪЗМОЖНО. Или възможно, но с покаяние на тези които откраднаха базата данни на този форум.

значи все пак има вариант, но като виждам как реагираш по-добре да не зачекваме темата....
както споменах горе не съм запознат кое от къде тръгва и кой-кого...

че за обща среща и аз съм навит ...
повече ФИАТ-ки - повече аху-иху ..

Чет Яну 31, 2008 5:04 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Както гледам "там" са ни изтрили отговорите относно обща среща :-(
Незнам що . :?

П.С. - Объркал сам се извинете :D
Просто са го направили като нова тема :)

Чет Яну 31, 2008 8:40 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ще ви кажа , че от това че има два форума (може и да са повече , незнам) взех да ставам разноглед :D
Ние сме фенове на марката фиат , а не на .org или .com ,ако ме разбирате :)

Чет Яну 31, 2008 9:07 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Абе то и в Ирландия всички са християни ама ще се избият.

Чет Яну 31, 2008 10:46 pm
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Има ли възможност да се предостави обща анкета и за двата форума , че да може да се гласува на равно . :cool:

Чет Яну 31, 2008 11:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
Интересен казус се е заформил тук гледам, а и не само тук :D
Да кажа и аз, всеки има право да пише където, колкото и когато си поиска.
Всеки сам преценява на чии срещи да ходи и на кои не. Никой не е бил и никога няма да бъде натирен
от среща на fiat-bg.com/forum, напротив, на тези срещи всички са добре дошли.
Ние сме фенове на италианските автомобили и ако сме станали роби някому,
то е само на тези автомобили и на никого и нищо друго.
На наша среща са идвали администратори от другия форум и всичко е било ок.
Всеки сам преценяве къде има, няма или не му харесва демокрацията.
Живеем в свободна държава. Също така всеки един от потребителите на форума чистосърдено сам
може да каже срещнал ли е лошо отношение тук или не е срещнал. Излишните нападки,
които се подклаждат от хора, чули недочули, не мисля, че са от полза някому.

И понеже се заговори за ръководител на форума, та да кажа няколко неща. Някой да е усетил определен човек да се държи като такъв?
Аз не мисля така. Колегата Ferrari е собственик на домейна, форума и т.н.
Но колегата Ferrari всеки един потребител във форума може да каже дали се е държал като нещо повече от някой
от останалите членове във форума, стига правилата да се спазват. Напротив, помагал е винаги безрезервно и с желание по начина,
по който си помагаме всички останали тук в това наше общо миниобщество.
Ако той желаеше да е едноличен началник или Фюрер, както го кръстиха определени лица, нито аз щях да съм
администратор на форума наравно с него, нито щеше да има екип от още 10 души модератори, а той щеше да си дерибейства сам.:D
Важното е да сме фиатаджии, да си помагаме и да вървим напред, всичко друго няма да доведе до положителен резултат.
И още нещо, този форум НЕ СЕ Е цепил, голяма част от базата му беше пренасочена към друг домейн,
завършващ на .орг, друга част от базата беше затрита от някои от хората от стария екип и след това
с прокламирането на определена пропаганда налице имаме два форума и определена бройка потребители (далеч не всички)
в единия от тях (НЕ В НАШИЯ), нагнетяващи необясними отрицателни чувства.

Последна промяна Paparac на Пет Фев 01, 2008 12:16 am, променена общо 1 път

Пет Фев 01, 2008 12:04 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Да се гласува за какво? Местата за избор са установени. Датите също. Анкетите са пуснати. Като изберем мястото те ще бъдат поканени официално от името на нашия форум и ще им бъде обяснено как да направят резервции за хотелите.

Пет Фев 01, 2008 12:04 am
Профил ICQ YIM
Аватар

UNREAD_POST 
ilkor написа:
Колеги, разбирам недоумението ви как между двата фиат форума има такава нетъпимост.
Лично аз съм търсил контакт за реализирането на обща благородна инициатива, но срещнах само обиди от администратора. Въпреки че имаше хора от другия форум които подкрепиха тази инициатива тя не намери място там защото той не позволи.
Дори веднъж с няколко колега посетих тяхна сбирка и се запознах с много интересни хора. После същият човек ми каза че посещението ни целяло да проверим как минават срещите им.
Както виждате аз съм направил не веднъж постъпки с които да зачеркнем враждата, но до една бяха отхвърлени.
Затова си вадя извода че думите на администратора им са само ей така ...

Ако наистина има промяна в позицията им и понеже моите мнения там не стоят дълго без значение какво пиша попитайте следното:
1. Важи ли още правилото че споменаването на другия форум е "забранена фраза" - пише го в правилата на оня форум. Явно "fiat-bg.org" там е равносилно на псуване.
2. Щом като срещата ще е обща не е ли редно заедно да определим мястото. Сега излиза че някой ни кани на тяхната среща.
В тази връзка помолете администратора там да пусне линк към темата тук за да може заедно да определим мястото.
Щом го направят ми пуснете ЛС за да направя същото и аз в нашия форум.

Така смятам че е редно щом ще се събираме заедно :)
Ако не го направят явно че само си говорят ...

интересното е че всички казват че са предприемали стъпки но "нищо не излезе" извинявам се за "фразата" но цитирам дословно.

В крайна сметка ако Вие (старите портебители) не завършите тази вражда, кои сме ние че да говорим за нея?

оттеглям се и ще си мълча занапред :) Peace... 8)

Пет Фев 01, 2008 11:40 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Типично българска черта е това. Някой прави нещо и влага в него много труд, желание и емоции. После се появява друг и му казва "Махни се бе. Аз ще го направя по-добре". Ами това е причината да има друг форум. Всеки смята, че го прави по-добре.

PS: Избихме го на офтопик, така че аз също спирам.

Пет Фев 01, 2008 11:47 am
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща