|
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 10:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
BMW 320 vanos Vs. Fiat Coupe 1.8 - РЕЗУЛТАТА...
Автор |
Съобщение |
Георги Пеев
|
само за гонки говорите,поне една проведохте ли на божурище :?:
|
Чет Ное 01, 2007 9:22 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
Не разбирасе кой ходи на Бужурище ! Аз лично да не съм луд кво да права там само да им давам вход пък камоли да излеза на пистата! По добре да отида до Billa 
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Чет Ное 01, 2007 10:34 pm |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 192 Местоположение: Бургас
|
LEVSKI написа: sok1 написа: LEVSKI написа: Изказвам ЛИЧНО мнение като твърдя, че най-красивото(до 2001г), мощно и бързо създание на Фиат е Купе. За най-мощно и бързо създание на Фиат съм съгласен. Ама чак и за най-красивото... Лично за мен по-юбаво от мойто нема!  Ти...със снимката СИ в аватара  За първите две неща, спор няма Купе 2.0 20V turbo е най-бързия сериен Фиат пройзведен някога - 220к.с Същия но Limited Edition е 282к.с, без никакви ограничения, доакто първия е електронно ограничен на 250км/ч. А относно дизайна...Купе-то е модел 1993г, по това време и самия Господ би се гордял с подобно създание, а не само Крис Бенгъл(противно на всеобщото мнение за Пинин Фарина), който е дизайнер на Купе-то. Иначе "Марията" си я бива, особено твоята, дано да няма съдбата на някой от предишните ти автомобили :mrgreen: Дай боже години наред да идващ с нея на срещите.
На 2 или 3 пъти чета, че споед теб Limited Edition-а е 282 к.с. Разлика между LE и нормалното в конете няма! И двете са по 220 коня. Разликите са в интериора, спирачките, скоростната кутия и т.н., но и двете са 220 к.с. Сигурно си гледал някое тунинговано след това.
_________________ Coupe 1.8 16V
|
Вто Ное 06, 2007 3:43 pm |
|
 |
LEVSKI
|
RAADOO написа: На 2 или 3 пъти чета, че споед теб Limited Edition-а е 282 к.с. Разлика между LE и нормалното в конете няма! И двете са по 220 коня. Разликите са в интериора, спирачките, скоростната кутия и т.н., но и двете са 220 к.с. Сигурно си гледал някое тунинговано след това.
Чул съм го от отговорен фиат-аджия(стар автоджамбазин), щял да го вкарва преди време от Италия. Това че има "20V турбо LE" - 220 коня, не изключва вероятноста да има и друго "20V турбо LE" А може и поръчково да е било. Найстина човека звучеше убедително, и съм склонен да му вярвам.
|
Вто Ное 06, 2007 8:49 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
LEVSKI написа: RAADOO написа: На 2 или 3 пъти чета, че споед теб Limited Edition-а е 282 к.с. Разлика между LE и нормалното в конете няма! И двете са по 220 коня. Разликите са в интериора, спирачките, скоростната кутия и т.н., но и двете са 220 к.с. Сигурно си гледал някое тунинговано след това.
Чул съм го от отговорен фиат-аджия(стар автоджамбазин), щял да го вкарва преди време от Италия. Това че има "20V турбо LE" - 220 коня, не изключва вероятноста да има и друго "20V турбо LE" А може и поръчково да е било. Найстина човека звучеше убедително, и съм склонен да му вярвам.
В случая подкрепям LEVSKI и коригирам със http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Coupé
където си пише че стандартното 20vt е 220 кс електронно ограничено а определена серия LE е над 250 кс .колко точно -доколкото съм запознат е все различно, зависело е от поръчката .
_________________ coupe- the best
|
Вто Ное 06, 2007 10:10 pm |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
vodafon написа: LEVSKI написа: RAADOO написа: На 2 или 3 пъти чета, че споед теб Limited Edition-а е 282 к.с. Разлика между LE и нормалното в конете няма! И двете са по 220 коня. Разликите са в интериора, спирачките, скоростната кутия и т.н., но и двете са 220 к.с. Сигурно си гледал някое тунинговано след това.
Чул съм го от отговорен фиат-аджия(стар автоджамбазин), щял да го вкарва преди време от Италия. Това че има "20V турбо LE" - 220 коня, не изключва вероятноста да има и друго "20V турбо LE" А може и поръчково да е било. Найстина човека звучеше убедително, и съм склонен да му вярвам. В случая подкрепям LEVSKI и коригирам със http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Coupé където си пише че стандартното 20vt е 220 кс електронно ограничено а определена серия LE е над 250 кс .колко точно -доколкото съм запознат е все различно, зависело е от поръчката .
Купе над 220 кс серийно няма! Доказва го и линка, който си дал, където казват, че не е серийно ограничено, а че с ново ECU, т.е. ЧИП ТУНИНГ, мощността лесно надхвърля 250 коня. С такъв чип от българска фирма, която се занимава с това, купето вдига 40 коня, т.е. става 260.
Не вярвай на стари автоджамбази. 
|
Сря Ное 07, 2007 4:33 pm |
|
 |
LEVSKI
|
RAADOO написа: Не вярвай на стари автоджамбази. 
Хаха. Както и да е, няма значение. Според мен има "LE" излязло от завода с повече от 220к.с. Дай боже двамата с теб да си вземем по едно такова, и тогава ще я мислим 
|
Сря Ное 07, 2007 4:50 pm |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
LEVSKI написа: RAADOO написа: Не вярвай на стари автоджамбази.  Хаха. Както и да е, няма значение. Според мен има "LE" излязло от завода с повече от 220к.с. Дай боже двамата с теб да си вземем по едно такова, и тогава ще я мислим 
Да го нямаше акциза... досега 2 да си бях взел:)
|
Сря Ное 07, 2007 4:52 pm |
|
 |
LEVSKI
|
RAADOO написа: Да го нямаше акциза... досега 2 да си бях взел:)
Е така де, така! Мамка му и държава.
|
Сря Ное 07, 2007 5:16 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
колеги има една особенност при по редките автомобили-като отидеш да го купуваш чисто нов има някои опции на които им казваме "поръчкови " .същото е и с над 250 коня на купето .на времето е струвало колкото един мерцедес ново
_________________ coupe- the best
|
Чет Ное 08, 2007 9:33 pm |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
vodafon написа: колеги има една особенност при по редките автомобили-като отидеш да го купуваш чисто нов има някои опции на които им казваме "поръчкови " .същото е и с над 250 коня на купето .на времето е струвало колкото един мерцедес ново
То има, ама до сега никъде не съм прочел да е имало поръчково купе! Изчел съм всички възможни страници и информация за купето и нито съм чувал, нито съм виждал да има такова. А и за 250-те коня вече казах, че за 1000 лева ще станат от 220 на 260 с чип.
|
Пет Ное 09, 2007 1:16 am |
|
 |
bigpesss
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Дек 19, 2007 12:30 am Мнения: 23 Местоположение: софия
|
 //////
Колеги какво стана с гонката между бмв-то и фиата ? така и не разбрах 
|
Чет Яну 24, 2008 11:57 pm |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
 Re: //////
bigpesss написа: Колеги какво стана с гонката между бмв-то и фиата ? така и не разбрах 
Дърпах се с такова БМВ и то по надолнище, където БМВ-то има преимущество заради теглото и конете. Резултата е, че започна да ме настига чак към 120 км/ч, но 400 метра бяха мои. При нормален наклон на пътя, това настигане няма да го има:)
|
Пет Яну 25, 2008 1:19 am |
|
 |
Bratchedda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 28, 2005 3:40 am Мнения: 109 Местоположение: София
|
RAADOO написа: vodafon написа: LEVSKI написа: RAADOO написа: На 2 или 3 пъти чета, че споед теб Limited Edition-а е 282 к.с. Разлика между LE и нормалното в конете няма! И двете са по 220 коня. Разликите са в интериора, спирачките, скоростната кутия и т.н., но и двете са 220 к.с. Сигурно си гледал някое тунинговано след това.
Чул съм го от отговорен фиат-аджия(стар автоджамбазин), щял да го вкарва преди време от Италия. Това че има "20V турбо LE" - 220 коня, не изключва вероятноста да има и друго "20V турбо LE" А може и поръчково да е било. Найстина човека звучеше убедително, и съм склонен да му вярвам. В случая подкрепям LEVSKI и коригирам със http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Coupé където си пише че стандартното 20vt е 220 кс електронно ограничено а определена серия LE е над 250 кс .колко точно -доколкото съм запознат е все различно, зависело е от поръчката . Купе над 220 кс серийно няма! Доказва го и линка, който си дал, където казват, че не е серийно ограничено, а че с ново ECU, т.е. ЧИП ТУНИНГ, мощността лесно надхвърля 250 коня. С такъв чип от българска фирма, която се занимава с това, купето вдига 40 коня, т.е. става 260. Не вярвай на стари автоджамбази. 
Колега много грешиш, има Купе 2.0 20v фабрично 286кс.
"Limited edition PLUS 210 KW / 286 PS .....only around 1400 cars made."
Поздрави
P.S.
Запазен такъв екземпляр може да се намери за около 10,000 евра и нагоре :-)
Пон Яну 28, 2008 6:05 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Да взема и аз да си напиша нещо по темата... Бях изключил че съм пускал такава и гледам днес тема 5 страници - бах маааа. Гонката още не се е състояла, просто не сме се разбрали за точно време. Обещавам да ви напиша какъв е бил резултата.
п.с. Какви съвети бихте ми дали (например ще тръгваме от светофар , на колко оборота да трагна - 3000 ? ) , 99+ реисинг или ОМВ 100 , да му хърля ли няколко габърчета пред колата и т.н.
Чет Яну 31, 2008 1:39 am |
|
|