|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 5:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Току що изстисках последните капки 
|
Чет Яну 24, 2008 2:30 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Току що изстисках последните капки 
Ама ти наистина ли обърна два литра биричка  Бравус 
|
Чет Яну 24, 2008 2:33 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Tuzarka написа: Току що изстисках последните капки 
Я тоже, ха наздраве и по креватите, че кой ще става сабахлям не знам, ама май няма да съм аз 
|
Чет Яну 24, 2008 2:35 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз съм закърмена с бира...докато майка ми е била бремена с мен и ме е кърмила е пила биричка...явно се наследява...вече и не ме хваща от 2 литра
Хайде и аз си лягям, че утре пак съм на изпит 
|
Чет Яну 24, 2008 2:38 am |
|
 |
Tuzarka
|
Айде...слагам масата 
|
Чет Яну 24, 2008 7:47 pm |
|
 |
dek
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Дек 31, 2007 12:30 pm Мнения: 25 Местоположение: София 12 Илинден
|
сигурно не ви интересува особено.... :roll: ама мен от една бира единственото което ми се прави е да си легна и да спя
п.с. Понеже е кафе рекох да влезна да пийна един айран 
_________________ Fiat Marea 2.0 20v HLX
Чичо Фичо
|
Чет Яну 24, 2008 7:48 pm |
|
 |
Tuzarka
|
dek написа: сигурно не ви интересува особено.... :roll: ама мен от една бира единственото което ми се прави е да си легна и да спя п.с. Понеже е кафе рекох да влезна да пийна един айран 
Аз след като започнах да тренирам с бира....хич не ме успива...Айряни се сервират до 17ч 
|
Чет Яну 24, 2008 7:59 pm |
|
 |
dek
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Дек 31, 2007 12:30 pm Мнения: 25 Местоположение: София 12 Илинден
|
То като гледам минало е времето за айранченца.....освен да мина на по твърди продукти....има ли персонал в кафето да си заръчваме питиенцата ;)
Чичо Фичо
|
Чет Яну 24, 2008 10:20 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Тъй както гледам персоналът се е самоуволнил...само една дърта бабка пие бира.... 
|
Чет Яну 24, 2008 11:01 pm |
|
 |
dek
Кара велосипед
|
Ами винце има ли поне....в краен случай ще се мъча с бира и аз 
Чичо Фичо
|
Пет Яну 25, 2008 12:41 am |
|
 |
sok1
|
Tuzarka написа: Тъй както гледам персоналът се е самоуволнил...само една дърта бабка пие бира.... 
Поне ще имаш здрави бъбреци, ако не друго... 
|
Пет Яну 25, 2008 1:06 am |
|
 |
Rokambol
|
Tuzarka написа: Аз съм закърмена с бира...докато майка ми е била бремена с мен и ме е кърмила е пила биричка...явно се наследява...вече и не ме хваща от 2 литра Хайде и аз си лягям, че утре пак съм на изпит 
2 литра бира!!! Браво, това е добро постижение за жена. Внимавай с "биреното" коремче 
|
Пет Яну 25, 2008 1:13 am |
|
 |
Tuzarka
|
Брей...лафа се е размърдал леко.....
Има нещо такова за биреното коремче...  идеално за друсане на кючеци......може би е време да мина на вино 
|
Пет Яну 25, 2008 1:17 am |
|
 |
Tuzarka
|
Rokambol написа: Tuzarka написа: Аз съм закърмена с бира...докато майка ми е била бремена с мен и ме е кърмила е пила биричка...явно се наследява...вече и не ме хваща от 2 литра Хайде и аз си лягям, че утре пак съм на изпит  2 литра бира!!! Браво, това е добро постижение за жена. Внимавай с "биреното" коремче 
Може да съм жена, но съм пич..така че 2 литра са си в норма  ...дет съ вика изживявам психическо натоварване и се налага да разпускам 
|
Пет Яну 25, 2008 1:19 am |
|
 |
dek
Кара велосипед
|
лошо нема релакс е важно да има....особено след уморителен ден ;) аз съм за ! да на алкохола...не на алкохолизма :-P
Чичо Фичо
|
Пет Яну 25, 2008 1:22 am |
|
|