|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Rosko
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Окт 09, 2007 7:21 pm Мнения: 37 Местоположение: Русе
|
Ааа да бе драйфане, стига недей така само да захабяваме материяла, никакво драйфане
Сря Яну 23, 2008 10:13 pm |
|
 |
Arnold
|
Аз например предпочитам да си говорим за секс, вместо за драйф 
|
Сря Яну 23, 2008 11:13 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Arnold написа: Аз например предпочитам да си говорим за секс, вместо за драйф 
Голям мерак - голямо чудо, внимавай да не се развие сагата така: Баба има дръжка - Баба е мъжка / баба Вуна в пълна промяна/ 
|
Сря Яну 23, 2008 11:32 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Airis написа: ....Баба има дръжка - Баба е мъжка / баба Вуна в пълна промяна/ 

|
Сря Яну 23, 2008 11:59 pm |
|
 |
Arnold
|
Airis, ама кво лошо има в това да си говорим затова? Така или иначе ние тук просто и само си пускаме шегички?! Нали това не е сайт за запознанства? И предпочитам наистина да си говорим и бъзикаме на теми за секс, отколкото за драйф. Проблем ли имаш с това, в смисъл те дразни? Ако е така добре, няма да говорим за секс. Предлагаш какво? 
|
Чет Яну 24, 2008 12:10 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Arnold написа: Airis, ама кво лошо има в това да си говорим затова? Така или иначе ние тук просто и само си пускаме шегички?! Нали това не е сайт за запознанства? И предпочитам наистина да си говорим и бъзикаме на теми за секс, отколкото за драйф. Проблем ли имаш с това, в смисъл те дразни? Ако е така добре, няма да говорим за секс. Предлагаш какво? 
От теб не го очаквах, в смисъл да го приемеш толкова сериозно. Кажи какво стана, Баба я няма и ти умря чувството за хумор ли - или какво? Я да я видим като се появи ще отрече или потвърди /това за дръжката де / 
|
Чет Яну 24, 2008 12:17 am |
|
 |
Arnold
|
Airis написа: Arnold написа: Airis, ама кво лошо има в това да си говорим затова? Така или иначе ние тук просто и само си пускаме шегички?! Нали това не е сайт за запознанства? И предпочитам наистина да си говорим и бъзикаме на теми за секс, отколкото за драйф. Проблем ли имаш с това, в смисъл те дразни? Ако е така добре, няма да говорим за секс. Предлагаш какво?  От теб не го очаквах, в смисъл да го приемеш толкова сериозно. Кажи какво стана, Баба я няма и ти умря чувството за хумор ли - или какво? Я да я видим като се появи ще отрече или потвърди /това за дръжката де / 
Не съм го приел сериозно, просто баба наистина може би ми/ни липсва във вечеринката 
|
Чет Яну 24, 2008 12:21 am |
|
 |
Tuzarka
|
Oooo батко
Ни въ е срам..днес цял ден сама си говоря във кафенето...едно наздраве да няма на кой да кажеш...мрън-мрън
|
Чет Яну 24, 2008 12:24 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
На туй му се казва: лИбоФ ли бе, да гА опишеш 
|
Чет Яну 24, 2008 12:25 am |
|
 |
Tuzarka
|
НЯМАМ ДРЪЖКА...мъ не мога да приложа снимков материал  пусто възпитание
|
Чет Яну 24, 2008 12:26 am |
|
 |
Paparac
|
Таман щях да ви успокоявам, че Тузарка е на линия, ама тя вече ме е изпреварила :-P
|
Чет Яну 24, 2008 12:26 am |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Таман щях да ви успокоявам, че Тузарка е на линия, ама тя вече ме е изпреварила :-P
Шпионин, воайор, агент на ДС...щи кажа аз на теби 
|
Чет Яну 24, 2008 12:27 am |
|
 |
Arnold
|
Tuzarka написа: Oooo батко
Караш ме да се чувствам като дЪртанян така сега с такива обръщения 
|
Чет Яну 24, 2008 12:28 am |
|
 |
Tuzarka
|
МАй трябва да нацелувам всички, за да се ухилят...раздразението означава липса на с..с...смях 
|
Чет Яну 24, 2008 12:29 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Таман щях да ви успокоявам, че Тузарка е на линия, ама тя вече ме е изпреварила :-P Шпионин, воайор, агент на ДС...щи кажа аз на теби 
Въййй, първите две квалификаци защо така ги вклини в скромната ми персона 
|
Чет Яну 24, 2008 12:30 am |
|
|