|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 9:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ИталФест2005 8ми Октомври летище Долна Баня
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Колеги, ето как изглежда една регионална среща Ямбол-Сливен. С присьствието на всички марки, ентусиазирано и колегиално! /Снимките се публикуват за пьрви пьт/
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Сеп 07, 2005 12:17 pm |
|
 |
bebop
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 12:39 pm Мнения: 79 Местоположение: Варна
|
Здравейте другари,
Аре да не се фащаме за гушите от това файда няма никой. Долна баня ..ами долна баня. Ко да праим.
Евала на хората които са се занимавали с организацията. Щом така са решили... имали са основание.
Аз лично съм виновен сам пред себе си че по-рано не участвах в дискусиите по избора на място и сега съвсем нямам право да мърморя по този въпрос. Въпреки че смятах за нормално мероприятието да бъде някъде в централна България.
Кофти ми е че е толкова далече и със сигурност няма да ходя с моята кола до там... но и по-лоши работи са се случвали на тоя свят :-)
За това щом решението е окончателно, вместо да се караме и обвиняваме по-добре да се определи една тема в който и да е форум да се дискутира следващия ИталФест и да няма неразбрали.
Живи, здрави!
_________________ Tipo DGT, 1.6 DOHC
|
Сря Сеп 07, 2005 1:46 pm |
|
 |
BatVas
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Авг 26, 2005 1:55 pm Мнения: 36 Местоположение: София
|
Съгласен съм с колегата бебоп. Явно е истински фен и разтоянието няма да му попречи да дойде(макар за съжаление без неговата кола) :( .А за догодина да се започне по рано обсъждането и организацията за да се намери компромисно място (макар че недоволни винаги ще има)не си мислете че организаторите не са искали да е на по централно място-ама притиснати от времето за организация, от незайнтересованост и др. фактори- факт е че са отделили от личното си време и средства да обикалят, освен това за организирането- само до сега са ходили до Долна Баня минимум 5 пъти-сигурно ще трябва да се ходи още толкова, ако не и повече - да сте чули някой от тях да се оплаква че е изхарчил пари(бензин) време. Та ако някой е вложил поне наполовина от техните усилия - да той има право да критикува. Да не казвам че са се нагърбили с изготвяне на рекламни листовки, разговори с медии, разрешение от общината, от КАТ и т.н.т
|
Сря Сеп 07, 2005 2:10 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Колега, никой не критикува организацията или отделеното време /бензин/ и т. н. Аз съм съгласен да им се възвърне по подходящ начин. Единствената критика е за начинът на избор на място.
Благодаря още веднъж от името на тези, които не са прочели темата и ще присъстват на събитието за положените усилия на всички участници в организацията!
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Сеп 07, 2005 2:57 pm |
|
 |
netsurfer
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Май 31, 2005 9:16 pm Мнения: 31 Местоположение: София 01 Средец
|
ot prochetenite postove razbiram, che sabitieto shte bade ednodnevno i bez prespivane, ili gresha??
от прочетените постове разбирам, че събитието ще бъде еднодневно и без преспиване или греша??
ivo
_________________ http://www.lancia-bg.com
Lancia Delta HPE 1,6 16V
Lancia Lybra 20v
|
Чет Сеп 08, 2005 11:27 am |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Ще бъде с преспиване и очакваме от колегите програмата на събитието.
Бутонът с кирилицата не работи ли при теб?
_________________ Alles in Ordnung
|
Чет Сеп 08, 2005 11:33 am |
|
 |
Ferrari
|
netsurfer написа: ot prochetenite postove razbiram, che sabitieto shte bade ednodnevno i bez prespivane, ili gresha??
от прочетените постове разбирам, че събитието ще бъде еднодневно и без преспиване или греша??
ivo
Вечерта след събитието ще има забавна част в ресторанта. Доста хора ще останат за нея и ще преспят.
|
Чет Сеп 08, 2005 11:33 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
netsurfer написа: или греша??
Ами ... кой да ти каже ... повече тук ..... :roll: 
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Чет Сеп 08, 2005 11:34 am |
|
|