Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 12:19 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
АЗ четох още снощи, че баба се котирала скъпо.

И понеже още не можете да се сетите, да ви кажа: "Може да сме безделници, аЛа (не аМа) не сме без празници". Печеля кръчге на ЛЕВСКИ на Купето (той не знае, де, ама нЕма де да бЕга) :D

Последна промяна Paparac на Вто Яну 22, 2008 1:49 pm, променена общо 1 път

Вто Яну 22, 2008 1:45 pm
Мнение 
Началникът не прави правописни грешки или поне се опитва да не ги прави, така че всички пИчелят!

Вто Яну 22, 2008 1:46 pm
Мнение 
Я да видим сега...тази песен не беше ли на Руси Русев??? А случайно да се казва "Европа" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ?

Вто Яну 22, 2008 1:52 pm
Мнение 
Корупция, ЛЕВСКИ ти е подсказал, за да не видя кръгче на Купето :D

Такаааа, наградата за Троянеца е следната, аз печеля кръгче на ХГТ-то, дето го отказах последния път. Според мен е справедлива наградата. Таман ще видя що е то ХГТ vs Coupe :D

Последна промяна Paparac на Вто Яну 22, 2008 1:57 pm, променена общо 1 път

Вто Яну 22, 2008 1:55 pm
Мнение 
Само да е някъде на по-широко, че ми се ще да поснимам малко :-D

Вто Яну 22, 2008 1:57 pm
Мнение 
Ама в наградата нещо Тузарка не влизаше ли? :D

Вто Яну 22, 2008 1:59 pm
Мнение 
Paparac написа:
Ама в наградата нещо Тузарка не влизаше ли? :D

Още по-добре...може да спретнем едно миене на колите, няколко колежки по бански, много пяна и естествено - возилата и фотоапарата :-D :D

Вто Яну 22, 2008 2:00 pm
Мнение 
Поне бях нацелила, коя дума не е в ред. Разменям се - аз ще мия коли по бански, вие тук ще ми разучите една компютърна програма и ще се явите вместо мен на изпит

Вто Яну 22, 2008 2:07 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Поне бях нацелила, коя дума не е в ред. Разменям се - аз ще мия коли по бански, вие тук ще ми разучите една компютърна програма и ще се явите вместо мен на изпит

Само казваш коя е програмата и това преди да дойде онзи колега с ник Арнолд тук да ни размета като недобрани джанки :D

Вто Яну 22, 2008 2:10 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
бре ,много скъпо се дава, 8) да взема да пусна жената за продан само за идин МОЛ нищо работа

Вто Яну 22, 2008 2:14 pm
Профил
Мнение 
minchotodorov написа:
бре ,много скъпо се дава, 8) да взема да пусна жената за продан само за идин МОЛ нищо работа

Тузарска и работа :D

Вто Яну 22, 2008 2:18 pm
Мнение 
Tuzarka написа:

Нацелила била, какво си нацелила, вие ако бяхте приятели с гугъл отдавна друго да беше нацелила, ся ще миеш коли по бански, само кажи кога и къде?

Вто Яну 22, 2008 2:29 pm
Мнение 
ArcView.....имам си едно ръковдство на бг с упражнения и обяснение на последователността....но на задачата за изпитване се използват съсвем нови функции, необяснени до сега :-(

Вто Яну 22, 2008 2:33 pm
Мнение 
Ех как ще си зафуча компютъра през джама :evil:

Вто Яну 22, 2008 3:13 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
ArcView.....имам си едно ръковдство на бг с упражнения и обяснение на последователността....но на задачата за изпитване се използват съсвем нови функции, необяснени до сега :-(

ти не беше ли нещо инженерно .. какви са тея ГИС софтуери ... :D :D
ама какво ли се учудвам .. аз съм комуникационни системи - жичкаджия и други финни техники .. а учехме изчисляване на зъбни колелета, навивки на пружини, тягости ... и всякакви други спарващи мозъка глупости .. от рода на социология и разни икономики дае :shock: :shock: :shock:

Вто Яну 22, 2008 3:18 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 637  Следваща