Дата и час: Чет Май 01, 2025 9:59 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
ИталФест2005 8ми Октомври летище Долна Баня 
Автор Съобщение
UNREAD_POST .......иии..още нещо алфа колеги
не бива да проявявате толкова злобно интересите си, изгодата не е всичко... :idea:

Сря Сеп 07, 2005 1:59 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Това че не сме писали до сега във форума не значи че не го четем. Аз лично и в алфа форума не съм от най-активните писатели въпреки че съм един от основателите на клуба. Не мисля че трябва да се конфронтираме толкова лесно заради такава глупост. Миналата година италфеста беше на почти 300км от София от където бяха по- голямата част от хората. Винаги ще има недоволни и не случайно местата се сменят. Нама нужда да заставаме един срещу друг. Според мен нещата са прости. Клуб алфа ромео организира италфест, на който идва всеки който иска и има възможност, на който италфест ще се уговориме за организацията на следващия. А той може да бъде организиран от клуб фиат?!!? Или пък от няколко клуба, но е глупаво при положение че няколко човека са изхабили доста време, емоции и средства в това да направят нещо да получат такова отношение. И то без нищо градивно а просто коментари защо така?! а защо не там? А защо не ме питахте?......... Ок може да не ви харесва както сигурно и на още например 30% от форума на алфа ромео, но това не значи че трябва да се противопоставяте и да има действия, които са изблиг на протест. Нека запазим едни добри взаимоотношения и да направим един наистина добър италфест,а негативни мисли и емоции вианги може да си намерим и измислим за всяко нещо!!!

Сря Сеп 07, 2005 2:34 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Какви интереси ?

Каква изгода ?

Вие продължавате да тъпчете на едно място и да се конфронтирате ?!?!?!?

Просто не ми е ясно каква е идеята ви ? :-(

Не влизам редовно в този форум, но това не е от неуважение!

Сега се регистрирах, защото има нападки към мен /член съмна УС на Клуб Алфа Ромео България/.

Много сте ми интересни - честно!

Никой нищо не прави, Митко подпитва по форумите "кво стаа, ще има ли итал фест?" и когато датата и мястото са обявени на Митко не му харесват /а и на още 2-3/ и решаваме да си правим Национална среща на ФИАТ... .която по-късно /2 дни по-късно/ става "национална среща на итал. феновете"...

Пичове как да го разбираме това ?

Ако всеки ще се оправя сам - кажете ?

Ако ще се конфронтираме - кажте ?

Ако искахте да участвате в организацята на Итал Фест 2005 - ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО! А не сега да пюете!

Сря Сеп 07, 2005 3:11 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
KGB написа:
Преди почти два месеца на 15-Юли 2005 МариоБГ написа:
"Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 11:01 am
5. Досегашните предложения са: Йовковци, Ал. Стамболийски, Батак, Долна баня"
viewtopic.php?t=1668

ВЯРНО ... ... но чете ли постовете след това .... май са само за Йовковци и за Копринка главно ... което леко 8) ама лекичко ... май даде надежда че феста ще е на едно от двете места май а?
Но как да е ... ако е в онази Долан Баня ... мен и z от нащия форум няма да ни има там ....
p.s. Аз почти бях убедил приятелката ми /която тогава ще е в 8-ми месец бременна/ да минем 190 км. до Копринка или Бузлуджа ... но СЪЖЕЛЯВАМ ама 350 км. ми идват и на мен много ... ю

Така че губите двама от Русе със сигурност ако е в Горна Баня ....

Сря Сеп 07, 2005 8:10 am
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
grigor написа:
Митко,
виждам и че вече правиш постъпки и за самостоятелна среща на ФИАТ /в което само по себе си няма нищо лошо!/

Даже никак няма лошо ... щом се мисли за всички ....

grigor написа:
Извинявай че с първия си пост в този форум се държа малко грубо /не искам да засегна пряко никой/, но нещата вместо да се оправят излизат съвсем от контрол!

То и аз така ще направя /с регистрацията си във вашия .../

grigor написа:
Не искам да бъда разбран погрешно, но незнам как да го кажа с по-нормални думи:
Миналата година ние се сетихме и го направихме - естествено без вашето присъствие нямаше да е същото.

Та все пак ... FIAT притежава всички !!!! А и масата автомобили в България са Фиат.....

grigor написа:
Тази година пак ние /хора от нашия клуб и УС/ обикаляха страната да търсят място.

А къде са ви постовете от вида:
Посетих яз.Копринка от страната на язовирната стена
Споделен опит от БМВ-форума

А хоп .. изведнъж ... фест на 08.09.2005 в някакв а си Долна Баня ...........

grigor написа:
Никой от вас не дойде на срещите ни да пита какво става, айде да го правим заедно и т.н.
Митко прави декларации, 1-2 се чудят кой за какво да ругаят.
Може да бъркам, но наистна не се сещам да е имало предпожения за съвместно организиране... но вече имаме идея за независима среща на клуб ФИАТ.... просто ноу комент!
Сега като сме избрали място и дата - порой ругатни. Естествено! Нали така е най-лесно.....
Миналата година мястото беше непривлекателно далече за една част, тази година ще е за друга част... догодина живот и здраве ще е за 3-та част.

А както Митко бе писал - този форум и вашия за какво са бе? /избини ме за обръщението ... ама така ми дойде .../
Нали тук се обсъждат темите с хората от ЗАБРАВЕНАТА ОТ ВАС "СОФИЯНЦИ" провинция .... :twisted:

grigor написа:
Естествено е че няма пълна угодия.... въпроса е да се мисли преди да се плюе!

Който е фен ще отиде дори в Турция - всичко е въпрос на жлание! Тука не става дума за колосални разходи - елементарен разчет показва, че разхода за феста /дори с преспиване/ е по джоба на всеки - въпроса е дали ще трябва да се лиши от 1-2 петъчни кръчми за да отиде - а това е въпрос на личн избор!

Не е точно така ... ако си искате - събирайте се и на центъра на СОфия ....
Тъкмо ще ми е на 300 км. от Русе ... а и на Варненци ще е по-близко ... :cry:

Сря Сеп 07, 2005 8:37 am
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Иво,

От цялата работа ти се опитваш да го изкараш София vs. провинцията.

Пич, к'ви са тези глупости ?!?!?!?!

Просто не знам какво да кажа..... особено срещу тази злоба.....

Съмнявам се някой от клубовете, а и попринцип да вярва в тъпата шопска приказка "Витоша е най-високо, искъру е най-дълбоко"....

Просто си в супер грешка, имаш комплекси или и аз не знам....

Само те моля да престанеш с подобни нападки, защото те с акрайно обидни и неуместни!

Сря Сеп 07, 2005 9:13 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз лично се надявах че Италфеста няма да бъде събиране на маниаци на дръпките, а на хора обичащи автомобили/те си произведени в Италия. За съжаление обаче у мен се оформя мнението че Алфистите са решили в унисон с по-спортния нрав на колите си да си направят събирането на летище за да могат да си показват кой колко върви, да не им се цапат намазасите джанти и това е. Аз лично много харесах идеята за Италфеста като едно събиране в зелен и раздвижен район, където има кръчмета и хотелчета - нещо като уикенд за почивка по-скоро. Но не би... Аз не мога да помъкна жена която не се интересува от автомобили и дете на 1,5 години с мен по летищата а такова разтояние не бих се грабнал да пътувам само за един ден в двете посоки и да се надявам че ще имам желание да се запознавам с колегите (то колко ли време ще ми остане от път). Съгласен съм че не може на всички да се хареса мястото - така че да се надяваме че догодина ще бъде феста малко по наблизо до 'центъра' на България

Сря Сеп 07, 2005 9:18 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Yavor,

На няколко километа има хотел - 2броя на много разумни цени и с екстри - басейн, сауни и др.

Не, не е заради дръпките - ГАРАНЦИЯ!

В случая просто се търсеше подредено място, където да мойе да се наредим спокойно и да има условия за различни игри - ако ти кажа, че не сме мислили за дръпки ще излъжа, но мога да те уверя, че те никога не са били основна и водеща част!

Въпроса беше:

на една поляна можем само да се гледаме

На едно регулирано и асфалтирано място можем да правим каквото искаме

Сря Сеп 07, 2005 9:28 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
grigor написа:
Иво,
От цялата работа ти се опитваш да го изкараш София vs. провинцията.
Просто не знам какво да кажа..... особено срещу тази злоба.....
Просто си в супер грешка, имаш комплекси или и аз не знам....
Само те моля да престанеш с подобни нападки, защото те с акрайно обидни и неуместни!

Не обиждам никого ... просто това си е моето мнение по въпроса ... и не искам никой да се съобразява с него ...
Но за жалост ... има и дриги мислещи като мен .... :P
Но как да е .... Вие сте организатори ... както и където и когато кажете ....
ЧАО и ако съм те засегнал лично ...сори ...

Сря Сеп 07, 2005 10:25 am
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Yavor написа:
Аз лично се надявах ......

Ами .... grigor .... съгласен съм с колегата ............. кво да се прави .... 8) 8) 8)

Сря Сеп 07, 2005 10:28 am
Профил ICQ WWW
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги, не смятате ли че тези мероприятия все пак имат и за цел популяризирането на италянските автомобили в България (за да не чувате постоянно за "великите" немски машини) Та това че един път мероприятието ще е по близо до София, Пловдив, Благоевград не е болка за умиране. Много от вас не отчитат факта че за събитието е говорено с много медии, които ще отразят събитието поради близоста му - все пак това е начин за популяризиране на итал-автомобилите. Инфраструктурата е добра , а и до мястото ще имат достъп и хората с автомобили чиято височина е 8 см-все пак не вярвам ферарита, КюВе-та, фиати-купе, да тръгнат по оф-роуд маршрути. Аз лично бих отишал и на събитие от този род което е дори и на 500 километра (П.П не съм богаташ-просто съм фен и ще се лиша от нещо - но ще отида-ако бях обикновен юзър на автомобила си, щях да правя сметка че е далече. Така че който е фен не би трябвало да го притесни мястото-даже в краен случай да се наложи и да не пътува със собствената си кола, а да се комбинира заради бензина с друг - познавам такива фенове на мотоциклети- който ходят на рокерски събори дори с автобус. Та ако някой го спира факта 20 лева отгоре за бензин ???- явно е голям фен на италянските автомобили.?
Ами така мисля аз!!! Иначе бих подкрепил всяко организирано мероприятие, свързано с нашите автомобили-знам че идеални неща няма, но най -лесното е да се намерят недостатъци на нещо. Да бъдеш градивен е много по-трудно , отколкото да критикуваш и да действаш деструктивно.
С най добри чувства към всички фенове на итал. автомобили :D :D :beer:

Сря Сеп 07, 2005 11:27 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
И аз се надявах, но за разлика от теб продължавам да се надявам и винаги ще се надявам и ще съм оптимист!

Какво значи "надавах се..." На кое не се надяваш вече ?

Какво се е променило ?

Не, не си ме засегнал лично - опитвам се да стоя над тези неща, но ми стана неприятно, а и си звучи неприятно и създава впечатление за реваншизъм и опит за делене на области - нещо което за мен е е неприемливо.

Прочети поста на БатВас - най-добре 2 пъти /аз така направих/, помисли /аз определено се замислих/ и после ако мислиш че имаш да кажеш нещо ново пиши /аз след този пост няма какво повече да кажа/.

Сря Сеп 07, 2005 11:35 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
НЕКА СПРЕМ ДА СЕ КОНФРОНТИРАМЕ И КАРАМЕ :!: :!: :!: :!: :!:
ЯСНО Е, ЧЕ РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО, ОРГАНИЗАЦИЯТА СИ ВИ ТЕЧЕ И ТОЛКОВА - ДОРИ ПРЕКРАСНО :)
ДА КАЖЕМ НА ТЕЗИ КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ОТИДАТ (ПОДЧЕРТАВАМ ЖЕЛАЯТ) ДА СА ТАМ НА 08.10.2005г. И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ :!:

Сря Сеп 07, 2005 11:59 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
blondy_driver написа:
НЕКА СПРЕМ ДА СЕ КОНФРОНТИРАМЕ И КАРАМЕ :!: :!: :!: :!: :!:

Да наистина да минем на мек тон и да не се заяждаме ....

blondy_driver написа:
ТЕЗИ КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ОТИДАТ (ПОДЧЕРТАВАМ ЖЕЛАЯТ) ДА СА ТАМ НА 08.10.2005г. И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ :!:

Ами .. от мен и z на тези които ще са там: ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ !!!!!!!!! :wink:

Сря Сеп 07, 2005 12:06 pm
Профил ICQ WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги, да спрем с пререканията - вече достатъчно се посдърпахме и не мисля, че едни от нас са по-достойни за ИталФест от други...
Нека колегите от Алфа-форума приемат уважението ми за организацията и хвърлените усилия за организиране на Събитието - наистина трудът не е малък и заслужава благодарностите на всички ни.

Нека сега кажа и моето мнение по въпроса - ИталФест означава "Фестивал на италианските автомобили" - надявам се, че това никой няма да оспори. Най-много представители на италианските автомобили членуват във форумите на ФИАТ, Алфа и Ланча - пиша ги съвсем недвусмислено в точно този порядък.

Надявам се, че усилията ви са били да промотирате италианското в автомобилите, а не да задоволите нечии прищявки, политически домогвания или да добиете каквито и да било лични /користни/ изгоди. За да се осъществи по-горното, всички се надяваме Събитието да има максимално голям брой участници - това ще доведе медиите, а не разположението спрямо София. За да се съберат максимално голям брой участници, трябва да имаме минимален брой недоволни такива. За да има минимален брой недоволни хора, трябва да се използват възможно най-справедливите средства, а в нашият случай - това е най-лесното и представлява електронна АНКЕТА, в която гласуват всички участници във форумите, след което гласовете се преброяват и се решава мястото/условията на провеждане на мероприятието. Не, че мястото не и харесва - супер е даже, не ми харесва начинът по който то ми се натрапва, а съм сигурен, че не съм единствен - повече за това няма да говоря, мисля, че всичко е ясно.

И така - да обобщя - за да не се разцепваме и да има недоволни по пространствен или политически признак както става в момента - не ми се вярва да присъстват всички тези, които иначе биха присъствали, ако я нямаше причината за тези постове - нека направим три нови анкети в трите форума /или една във вашия, нямам нищо против/ с давност не повече от седмица и да агитираме всичките си членове /чрез мейли или каквато друга форма е възможна/ да гласуват за местоположение на Събитието, като се дадат основни възможности - Бузлуджа, Копринка и Долна баня и тогава ще се разбере какво наистина желаят Итал-феновете. Аз самият, за да не си помислите, че имам нещо против настоящото място, отсега обявявам, че бих гласувал за Долна баня, което не означава, че мнозинството би желало същото. Време, слава богу, все още има - мисля, че месец е повече от достатъчно да се вземат необходимите мерки в случай, че мястото се промени.

Напомням, че ФИАТ форумът е най-голям от трите, следователно по един или друг начин трябва да поеме своята част от събитието. Грешката е наша, че не сме взели достатъчно мерки по организацията, но и никой член на администрацията на нашия форум не е бил канен от вас, организаторите на Феста /тук не знам дали да кажа ИталФест или АлфаФест/ - по мое лично мнение, за да се нарече ИталФест, на всички огледи трябва да присъства поне по един член от всеки форум.

Още веднъж, без да искам да обидя никого, казвам, че Фестът е събитие за феновете на италианските автомобили, а не просто сбирка на няколко приятели, вземащи решение за много други.

Преди да се нахвърлите да ме цитирате и оспорвате, помислете наистина за предложението ми - аз не го давам с користна цел или с цел да нападам някого - старая се да е максимално конструктивно и помислете, ако успеем да се съберем и да сме единни - не само на ИталФест-а, но и като организации, дори като форуми - бихме могли да постигнем много, за което в момента мога само да мечтая, но в основата стои Единството, което в момента разрушаваме...

Пускам темата и в трите форума, за да не се окаже, че някой не е прочел предложението ми.

Сря Сеп 07, 2005 12:11 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща