|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 7:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
Е, аз не мога да пусна вместо тях, защото нямам, а тая снимка така или иначе бебито си я постави в другата тема.
Всъщност откъде накъде аз да имам разголени снимки на мъже от форума, бе, мацка, да не би да ти приличам на педигрийпал 
|
Пет Яну 18, 2008 9:10 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Е, аз не мога да пусна вместо тях, защото нямам, а тая снимка така или иначе бебито си я постави в другата тема. Всъщност откъде накъде аз да имам разголени снимки на мъже от форума, бе, мацка, да не би да ти приличам на педигрийпал 
Ооо лафа педигрийпал моята фамилия също го ползва. ИДеята е да завъртиш тук-там някой телефон и да набереш снимки. Айде, че топнах и другото бедърче.
|
Пет Яну 18, 2008 9:16 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Paparac написа: Е, аз не мога да пусна вместо тях, защото нямам, а тая снимка така или иначе бебито си я постави в другата тема. Всъщност откъде накъде аз да имам разголени снимки на мъже от форума, бе, мацка, да не би да ти приличам на педигрийпал 
Започни с твои, като администратор на сайта е редно ти да "поведеш хорото". После ще се престрашат останалите и ние ще изплакнем очички. Не стига че навсякъде ни бутат пред очите големи ц*ци, дай да видим малко мъжка сила 
|
Пет Яну 18, 2008 9:50 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Airis написа: Paparac написа: Е, аз не мога да пусна вместо тях, защото нямам, а тая снимка така или иначе бебито си я постави в другата тема. Всъщност откъде накъде аз да имам разголени снимки на мъже от форума, бе, мацка, да не би да ти приличам на педигрийпал  Започни с твои, като администратор на сайта е редно ти да "поведеш хорото". После ще се престрашат останалите и ние ще изплакнем очички. Не стига че навсякъде ни бутат пред очите големи ц*ци, дай да видим малко мъжка сила 
Заставам зад твоите думи...време е и ние да изплакнем окото...но днес всички се спотайват
|
Пет Яну 18, 2008 9:55 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Да не ги хвана шубето, че е верен лафа "Куче което лае не хапе" - верен е, ама дайте малко доблест момчета 8-)
|
Пет Яну 18, 2008 10:02 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Както всяко 1 нещо...в началото е интересно и после омръзва...сигурно и тук така става  Или днес е петък и всички се алкохолизират яко
|
Пет Яну 18, 2008 10:07 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Както всяко 1 нещо...в началото е интересно и после омръзва...сигурно и тук така става  Или днес е петък и всички се алкохолизират яко
Аааа не ги защитавай, ще видим утре като изтрезнеят. Ха наздраве :-)
|
Пет Яну 18, 2008 10:12 pm |
|
 |
Tuzarka
|
В такъв случай сигруно утре следобяд 
|
Пет Яну 18, 2008 10:13 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: В такъв случай сигруно утре следобяд 
 Само кофти, че доктор така и дойде та сама се наслаждавам на бутилка Lambrusco - невероятно вино
|
Пет Яну 18, 2008 10:18 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Какво е винцето по сорт и народност?
|
Пет Яну 18, 2008 10:23 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Какво е винцето по сорт и народност?
Италиано от област Маранелло, червено, плътно и леко газирано. КрасУтЪ!
|
Пет Яну 18, 2008 10:27 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Започнах обилно слюноотделяне. Скъпо ли е винцето? Аз като знам, че една бутилка си я изпивам за 2 дни....ако на всеки два дни давам по 25 лв поне...фалит до 1 седмица  Иначе чат пат си позволявам по-скъпички винца, но бг
|
Пет Яну 18, 2008 10:34 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
От бързият сърч в нета заключих - ама никак не е евтино. Ако беше наблизо - да дойдеш да го опънем двечките, ама нали каза че си на другият край на София :( Гадно - ще си пия сама
|
Пет Яну 18, 2008 10:41 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Последна промяна CHILIEV на Пет Яну 18, 2008 10:44 pm, променена общо 1 път
|
Пет Яну 18, 2008 10:42 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Прати една чашка по куриер... хайде наздраве...аз току що пресуших вчерашната двулитровка бира....но се налага да остана трезвена...пак ме чака учене. Аз когато пия в промишлени количества предпочитам да е бира или по-евтино вино (е, не механджийско или мераклийско)
|
Пет Яну 18, 2008 10:44 pm |
|
|