|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 3:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Arnold
|
Airis написа: Чилиев ако ти кажа, ще ми пуснеш ли друго докторче, че почти измезих превоза на предното и няма с какво да го посрещна 
Аз питам, не Чилиев, доколкото чета и той явно знае. Да не се удрема и ти като баба и да не следиш кой какво пише 
|
Сря Яну 16, 2008 11:51 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Arnold написа: Airis написа: Чилиев ако ти кажа, ще ми пуснеш ли друго докторче, че почти измезих превоза на предното и няма с какво да го посрещна  Аз питам, не Чилиев, доколкото чета и той явно знае. Да не се удрема и ти като баба и да не следиш кой какво пише 
Аз докторчето от Чилиев си го търся, факт е че съм болна, но да се удрема - все още не. Ти докторче ще ми пратиш ли, плащам с информация :twisted:
|
Сря Яну 16, 2008 11:55 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Airis написа: Paparac написа: Ама аз верно не знам бе  Не знаеш ли, тия ги разправяй на баба, ама тя си легна (то от възрастта). Чилиев ако ти кажа, ще ми пуснеш ли друго докторче, че почти измезих превоза на предното и няма с какво да го посрещна 
само го назови ... то уж беше принца на бял кон .. пък то какво стана ... доктор на зелен кон .. аномалии .. какво да правиш .. сериалска работа 
|
Чет Яну 17, 2008 12:11 am |
|
 |
CHILIEV
|
|
Чет Яну 17, 2008 12:13 am |
|
 |
LEVSKI
|
Ааааа колеги, незнам каква е тая скорост ама вървите с по 3-4 страници на час, е те толкова и Купе-то не може да бега 
|
Чет Яну 17, 2008 12:17 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
В тази тема не трябва да съществува нищо нормално, по правило си е така. Нищо не трябва да те учудва. Принц или доктор - все тая, на коня му е ясна съдбата 
|
Чет Яну 17, 2008 12:18 am |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Таа тема уж за мацки по бански да гледаме, па то само пръчове пишат в нея...
|
Чет Яну 17, 2008 12:22 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Kimi_Raikonen написа: Таа тема уж за мацки по бански да гледаме, па то само пръчове пишат в нея...
Еваллата баце, Чилиев пиши ме в сериала омагьосана от злият вещер и съм станала на пръч  Няма да ми трябва доктор, а ветеринар - давам заявка 
|
Чет Яну 17, 2008 12:27 am |
|
 |
LEVSKI
|
Колежке за пръчове незнам, ама добре ще ти дойде един дял от 20-30% в "Коч Къмпани Корпорейшън" 
|
Чет Яну 17, 2008 12:36 am |
|
 |
CHILIEV
|
Airis написа: Еваллата баце, Чилиев пиши ме в сериала омагьосана от злият вещер и съм станала на пръч  Няма да ми трябва доктор, а ветеринар - давам заявка 
Airis - писана за омагьосана
ОБАЧЕ злият вещер обаче е толкова одъртял (повече от ТУЗАРКАТА  :-P ) .... (представяте ли си колко е стар ... сигурно си спомня динозаврите  ) че така де .. толкова е стар и е недоскив .. и обърква колбичките .. и колежката Airis от просто красива дама .. се превръща в супер красавица, страхотно парче .. абе с две думи чудна ФаФла ... и вещера като я вижда ... изпада в шок, получава 2 удара, инсулт, инфаркт и разрив на сърцето ... няколко пъти ... и сега Airis остава да поеме своя път в живота ... тя се намира на кръстовище ... (нещо като петолъчката) с тая разлика че всички пътища водят към Гваделупе ... така че тя се вrъща триумфално в сериала, като никой не я познава ... а същевременно тя знае пикантни тайни за всички от малкото село Гваделупе ...
.... to be continued
|
Чет Яну 17, 2008 12:47 am |
|
 |
CHILIEV
|
Arnold написа: Аз питам, не Чилиев, доколкото чета и той явно знае. Да не се удрема и ти като баба и да не следиш кой какво пише 
това не го разбрах баце ... ако нещо не разбираш казвай ще обясняваме ... все пак ти играеш една от главните роли на прелъстител в сериала ... 
|
Чет Яну 17, 2008 12:49 am |
|
 |
LEVSKI
|
CHILIEV написа: Airis - писана за омагьосана ОБАЧЕ злият вещер обаче е толкова одъртял (повече от ТУЗАРКАТА  :-P ) .... (представяте ли си колко е стар ... сигурно си спомня динозаврите  ) че така де .. толкова е стар и е недоскив .. и обърква колбичките .. и колежката Airis от просто красива дама .. се превръща в супер красавица, страхотно парче .. абе с две думи чудна ФаФла ... и вещера като я вижда ... изпада в шок, получава 2 удара, инсулт, инфаркт и разрив на сърцето ... няколко пъти ... и сега Airis остава да поеме своя път в живота ... тя се намира на кръстовище ... (нещо като петолъчката) с тая разлика че всички пътища водят към Гваделупе ... така че тя се вrъща триумфално в сериала, като никой не я познава ... а същевременно тя знае пикантни тайни за всички от малкото село Гваделупе ...
Колега а все пак от това кръстовище, как стига до цивилизацията да попитам аз, ако ще е на автостоп, то нека Купе да я вземе, та да намеря и аз една подържаща второстепенна мъжка роля в сериала 
|
Чет Яну 17, 2008 12:55 am |
|
 |
m1t3t0
|
Колега Левски готов си:
Аирис седи вече озадачена- няма никакви коли, освен тирове които и предлагат други неща, а не превоз!!! Изведнъж се задава спортна кола която кара на заварка. Колежката Аирис маха, но колата не намалява! В положение на безпомощност Аирис прибягва до сваляне на горнища  колата спира и пита на къде е тръгнала? От там се разбират че тя няма да прави непристойни неща и иска само превоз. Колегата Левски без и да има такива намеряния предлага учтиво услугите си  . Преди да стигнат в Гваделупе става нещо страшно, но това в следващия епизод 
|
Чет Яну 17, 2008 2:09 am |
|
 |
Paparac
|
Good morning, къде се загубихте, колежки 
|
Чет Яну 17, 2008 11:12 am |
|
 |
tiamariaa