Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 11:58 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Малеееййййййййййй! :36_2_33: Какво сте сътворили за 3 дни откакто не съм чел форума като видях 38 страници не можах да повярвам!!!
Личи си че не си губите времето :gg2:

А колежката Тузарка (бабата ) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , ми е много позната от някъде. Може да сме се виждали по някъде в Пловдив, понеже и аз съм си пловдивчанче. И аз като нея уча в София и съм често на път м/у двата града. Къде си учила, въпреки че като вземем предвид възраста ти, май не е било в един и същ век :36_2_33: нали си баба все пак

Сря Яну 16, 2008 8:28 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Gembal написа:
Личи си че не си губите времето :gg2:

Да, даже в другата тема за "кой се крие зад аватара" ти оправих снимката, та да се вижда. :cool:

Сря Яну 16, 2008 8:36 pm
UNREAD_POST 
Maranello написа:
Чат без капка смисъл. В тези 40 страници има ли съдържателен пост? Без да ми се сърди никой.

:38_2_20:
няма наистина, но все пак още в самото начало пределно ясно се видя че нещата отиват на там...
не виждам нещо лошо да има подобна тема ако ще и "манджа" да се казва.... смятам че всеки колега, който е писал тук ще се съгласи с мен ... апък и пада веселба :D

Сря Яну 16, 2008 8:52 pm
UNREAD_POST 
Тъй тъй конспирацията приключи..бързо зареждам сайта.....сигурно от ГДБОП са ме прослушвали :D

Аз не съм от миналия век...аз съм от преди новата ера. А с Лили Иванова заедно бяхме на сватбата на Тутанкамон
:D

Gembal - може и да сме се виждали..не знам къде..тук някъде има ли твоя снимка да фърля едно око и малко боб...па дано се сетя

Сря Яну 16, 2008 8:59 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

Аз не съм от миналия век...аз съм от преди новата ера. А с Лили Иванова заедно бяхме на сватбата на Тутанкамон
:D

Gembal - може и да сме се виждали..не знам къде..тук някъде има ли твоя снимка да фърля едно око и малко боб...па дано се сетя

Аз като гледам общо трите твои снимки не ми мязаш много да си от преди новата ера. :lolo:

Сря Яну 16, 2008 9:17 pm
UNREAD_POST 
По втората част от питането - ето ти го колегата Gembal, даже нещо за вечери разправя там :kiss 2:

viewtopic.php?t=19240&postdays=0&postorder=asc&start=195

Сря Яну 16, 2008 9:19 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV случайно да имаш някакви новини от докторчето - къде се затри, че почнах винцето вече

Сря Яну 16, 2008 9:20 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
CHILIEV случайно да имаш някакви новини от докторчето - къде се затри, че почнах винцето вече

Няма доктори, няма нищо изглежда. Един зелен кон само имаше по едно време и това си е :padane:

Сря Яну 16, 2008 9:24 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Arnold написа:
Airis написа:

Няма доктори, няма нищо изглежда. Един зелен кон само имаше по едно време и това си е :padane:

Кончето отдавна стана на суджуци. За доФторчето друга съдба бях замислила, но нейсе - няма го :cry:

Сря Яну 16, 2008 9:28 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Paparac написа:
По втората част от питането - ето ти го колегата Gembal, даже нещо за вечери разправя там :kiss 2:

viewtopic.php?t=19240&postdays=0&postorder=asc&start=195

Благодаря ти Папарак! :) Ти работиш за мен и то без да съм ти плаатил още! Рядко се срещат такива ценни хора! :beer:

Сря Яну 16, 2008 9:29 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Airis, я кажи сега тук пред всички останали каква беше замислената от теб съдба за докторчето? Вероятно :sex:

А къде е моята бабка, липсва ми нещо днес :36_4_7:

А tiamariaa е крайно време да сложи една снимка в темата, бъркам ли, съфорумци с идеята си? :namigane:

Сря Яну 16, 2008 9:35 pm
UNREAD_POST 
Тукъ мъ :thorste_flifi2a:

Аз не приличам на бабка от преди новата ера, защото имам чудесни пластични хирурзи и пия много ракиджос за мумификация

Gembal....не си ми познат....може някъде да сме се засичали - училище, барове...

Последна промяна Tuzarka на Сря Яну 16, 2008 9:42 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 16, 2008 9:41 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Arnold написа:
Airis, я кажи сега тук пред всички останали каква беше замислената от теб съдба за докторчето? Вероятно :sex:

А къде е моята бабка, липсва ми нещо днес :36_4_7:

А tiamariaa е крайно време да сложи една снимка в темата, бъркам ли, съфорумци с идеята си? :namigane:

Да цакаме сантасе цяла нощ - ти да не си помисли друго нещо :P

Сря Яну 16, 2008 9:41 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Няма проблем стига да ми кажете как,че не съм много на ти с тези снимки

Сря Яну 16, 2008 9:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
Да, да...сантасе със събличане :D

Сря Яну 16, 2008 9:42 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 637  Следваща