Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 8:40 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
Airis написа:
:padane:
Всъщност Айрис е :bolen: и чака добрият чичо доктор от спешно отделение на тъмнозелен кон, дето никакъв го няма ..... давай нататък

сакън бе .. нидей са отчайва... щом на зелен кон го искаш .. ще го боядисаме бе ... ще го китнем малко и го пращаме при тебе .. има май из инвентара .. трябва да се провери...
ако въпреки това продължаваш да се отЧАЙваш.. спри чая .. понякога действа депресиращо .. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

На тъмнозелен моля, предварително благодаря :cool:

Чая го отказах преди време, сега трябва да махам бирата и минавам на греяна ракия с вино. 36_12_11 Не ми се ще да изпия сама хубавият Мавруд, ама като не ми пращаш доктора......

Сря Яну 16, 2008 3:42 pm
Профил
Мнение 
Брей, греяна ракия с вино.....всички алкохолици ще ти завидят на чудния коктейл 8)

Сря Яну 16, 2008 3:47 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
аиде чао ви латино манияци стига работа за днес до писане ако има време после пак ша пиша

Сря Яну 16, 2008 3:47 pm
Профил
Мнение 
Airis виси няколко бири на сценариста щото той така съвестно се зае и пръсна един кон в така желаното "тъмно зелено" :)
намерен е и момък с магистърска степен по медицина

изпращам !

прилагам снимка !
(боядисвал съм с блажна боя и на бързо)

едит: забележи че и конят е мъжки :naughty: помислил съм за всичко Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Последна промяна CHILIEV на Сря Яну 16, 2008 3:54 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 16, 2008 3:52 pm
Мнение 
Чао Верони :-(

Сря Яну 16, 2008 3:52 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Брей, греяна ракия с вино.....всички алкохолици ще ти завидят на чудния коктейл 8)

Ааааа, недей да бъркаш животоспасяващо лекарство в средство за опиянение, то за цяр бабо, а винцето за наслада на душата. Двете напитки не се смесват, че после не мож разбра кой те е уважил и кой не :)

Сря Яну 16, 2008 3:54 pm
Профил
Мнение 
чао VERONI Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

Сря Яну 16, 2008 3:55 pm
Мнение 
Чилиев..докторчето е някакъв юноша бледен...няма ли нещо поооо така

Сря Яну 16, 2008 3:55 pm
Мнение 
Airis написа:
Ааааа, недей да бъркаш животоспасяващо лекарство в средство за опиянение, то за цяр бабо, а винцето за наслада на душата. Двете напитки не се смесват, че после не мож разбра кой те е уважил и кой не :)

... и кой колко пъти Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Яну 16, 2008 3:56 pm
Мнение 
Тъкмо като не разбереш кой те е уважил и с голям скок ще влезеш в дебрите на латино индустрията..ще си гледкаме заедно дяцата :D

Сря Яну 16, 2008 3:56 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Чилиев..докторчето е някакъв юноша бледен...няма ли нещо поооо така

бабче тебе ше те лекуваме по-после .. че тя твойта болест няма начесване ....
така де ... лекуване ... поръчай си лекарство ... и го пращам ... по факса :cool: :D :D

хехеххехех

Сря Яну 16, 2008 3:57 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
Airis виси няколко бири на сценариста щото той така съвестно се зае и пръсна един кон в така желаното "тъмно зелено" :)
намерен е и момък с магистърска степен по медицина

изпращам !

прилагам снимка !
(боядисвал съм с блажна боя и на бързо)

едит: забележи че и конят е мъжки :naughty: помислил съм за всичко Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Какво щях да правя без теб, дълбока признателност от скромната ми душицата. Коня има за цел да извърши доставката на доктора :D

Сря Яну 16, 2008 4:01 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
Airis написа:

... и кой колко пъти Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Именно :padane:

Сря Яну 16, 2008 4:04 pm
Профил
Мнение 
Airis написа:
...Коня има за цел да извърши доставката на доктора :D

така ли ...
ми аз пратих само него .. за успокоение на дълбоките душевни болежки ... :yahoo 1:
а доктора с хапчетата ще дойде с такси като тактично почука само веднъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Яну 16, 2008 4:06 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
Airis написа:
...Коня има за цел да извърши доставката на доктора :D

така ли ...
ми аз пратих само него .. за успокоение на дълбоките душевни болежки ... :yahoo 1:
а доктора с хапчетата ще дойде с такси като тактично почука само веднъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коня смятам на мезе да го направя, че докторчето като ме излекува да има с какво да пием винцето.
Грабвам пушката, че коня звъни на вратата 36_2_36

Сря Яну 16, 2008 4:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 637  Следваща