|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Arnold
|
Tuzarka написа: На мен всичко ми е малко :roll: ....утре ще пресея и ще ти пратя някои интересни емоции...има някои интересни. Но за коледните помисли....не че искам да се меся...то и аз още не съм си махнала коледната окраса от офиса
Ама вие с него ( Paparac) вече си имате координати и си пращате това онова, така ли? 
|
Сря Яну 16, 2008 1:52 am |
|
 |
m1t3t0
|
Ааа значи като дойде Батман и забравяш за Робин. Много лесно се приключва темата с едно dell
|
Сря Яну 16, 2008 1:52 am |
|
 |
Paparac
|
Arnold написа: Ама вие с него ( Paparac) вече си имате координати и си пращате това онова, така ли? 
Нямаме си, бре, колега 
|
Сря Яну 16, 2008 1:53 am |
|
 |
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: На мен всичко ми е малко :roll: ....утре ще пресея и ще ти пратя някои интересни емоции...има някои интересни. Но за коледните помисли....не че искам да се меся...то и аз още не съм си махнала коледната окраса от офиса Ама вие с него ( Paparac) вече си имате координати и си пращате това онова, така ли? 
Я пак прочети пак и после ще говорим! 
|
Сря Яну 16, 2008 1:53 am |
|
 |
Tuzarka
|
Никой не зарязвам...колкото повече-толкова повече 
|
Сря Яну 16, 2008 1:54 am |
|
 |
Paparac
|
Аз махнах малко от дядо коледовците, които не се ползваха така или иначе, ама всичките не бива да се махат, защото ако някой е ползвал подобна икона - лошо, после няма да му излиза.
|
Сря Яну 16, 2008 1:54 am |
|
 |
Arnold
|
Tuzarka написа: Никой не зарязвам...колкото повече-толкова повече 
Това прозвуча доста добре 
|
Сря Яну 16, 2008 1:57 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ясно...ами ще си караме цяла година на коледни шапки. Поне може да изкараш по-неколедни емотикони в 1вото прозорче....ама съм и аз една жена - все се меся 
|
Сря Яну 16, 2008 1:58 am |
|
 |
Tuzarka
|
Пак загазих...ех, как няма една девойка да ме смени...
|
Сря Яну 16, 2008 1:59 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Ясно...ами ще си караме цяла година на коледни шапки. Поне може да изкараш по-неколедни емотикони в 1вото прозорче....ама съм и аз една жена - все се меся 
Ще се направи и това, не виждаш ли най-горе на заглавното прозорче тоя с черния зъб най-вляво. Не е ли добре? Постепенно ще се сменят и останалите? Ти искаш от един път и туй в онуй, и душата в рая. Е, не може така 
|
Сря Яну 16, 2008 2:02 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ами в началото на форума баба беше казала, че не е максималистка...но за 3 дни си врътна дрътия г*з и вече е максималистка. Да забелязах 1вия емотикон 
|
Сря Яну 16, 2008 2:04 am |
|
 |
Arnold
|
Paparac написа: Ти искаш от един път и туй в онуй, и душата в рая.
Ама то кой не иска това, може и аз да попитам? 
|
Сря Яну 16, 2008 2:04 am |
|
 |
Paparac
|
Колежке, та, за да издразним колегата Арнолд къде би искала да ми пратиш емотките утре? :36_2_53:
|
Сря Яну 16, 2008 2:07 am |
|
 |
Tuzarka
|
ЛАфът е в рими:
Не може хем тая работа в оная
Хем душата да е в рая!
|
|
 |
Tuzarka
|
Щи ги дам принтирани на ръка...(достатъчно гадничко ли беше) 
|
|
|