Дата и час: Съб Юни 21, 2025 3:31 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Може ли като една дама да се изглезя и да попитам - можете ли да добавите и други емотикони, че нещо не ми достигат изразните средства... :wub:

Над 250 емоиконки не са достатъчни? Тази харесва ли ти? Изображение

Вто Яну 15, 2008 12:17 am
UNREAD_POST 
Arnold написа:
Хопяла,влизам и какво да видя Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Водица бистра ми подливат Paparac и LEVSKI.
Но и къде съм тръгнал аз с моето Пунто с неговите нещастни 90 PS при машината на LEVSKI.

Колега лично от мен имаш звяра когато пожелаеш, за колкото време пожелаеш. И без това във форума почти не остана човек пробвал синята синфония.

Вто Яну 15, 2008 12:18 am
UNREAD_POST 
Сменям името на темата Спам. Просто тука съвсем стана кой каквото си поиска да говори. Не че е лошо, защото нямаме такава тема. Обаче то не бяха опити за сватосване. Сценарии за латино сериал. Който трябва да се мисли ;). Честитки за рд. Така че...сменям името!

Вто Яну 15, 2008 12:19 am
UNREAD_POST 
То на някои от тях им се повтарят емоциите. Май има и скрити емотикони....Аз нещо по-малко ги броих...но сигурно съм изтрешяла от ученето...в други форуми съм виждала интересни емотикони.

Вто Яну 15, 2008 12:21 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Сменям името на темата Спам. Просто тука съвсем стана кой каквото си поиска да говори. Не че е лошо, защото нямаме такава тема. Обаче то не бяха опити за сватосване. Сценарии за латино сериал. Който трябва да се мисли ;). Честитки за рд. Така че...сменям името!

Чшшшш, не барай! :D

Вто Яну 15, 2008 12:21 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
То на някои от тях им се повтарят емоциите. Май има и скрити емотикони....Аз нещо по-малко ги броих...но сигурно съм изтрешяла от ученето...в други форуми съм виждала интересни емотикони.

Покажи иконка, която ти е харесала и я слагам :cool:

Вто Яну 15, 2008 12:22 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:

Беше време да послушаш баба :D

Вто Яну 15, 2008 12:22 am
UNREAD_POST 
В какъв формат да ти ги покажа...гледам, че са гиф..направо да ги сваля всичките и ти ще решиш кои стават....

Вто Яну 15, 2008 12:26 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Беше време да послушаш баба :D

Ама не е питал дЕдо може ли :naughty:

Вто Яну 15, 2008 12:27 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
В какъв формат да ти ги покажа...гледам, че са гиф..направо да ги сваля всичките и ти ще решиш кои стават....

Ами ако са анимирани са гифчета.

Вто Яну 15, 2008 12:28 am
UNREAD_POST 
Да ама не могат на куп да се свалят...освен аз ще реша кои да взема едно по едно и до ден ще ти ги пратя

Вто Яну 15, 2008 12:28 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
В какъв формат да ти ги покажа......

XXL звучи най добре :-D

Вто Яну 15, 2008 12:30 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Да ама не могат на куп да се свалят...освен аз ще реша кои да взема едно по едно и до ден ще ти ги пратя

Дай ми линк към форума с иконите, които са ти харесали, аз ще ги дръпна :cool:

UNREAD_POST 
Къде се скри колегата Арнолд???

Да анимации са

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Къде се скри колегата Арнолд???

O, липсвах ти, така ли, baby :flower open:

Вто Яну 15, 2008 12:34 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 637  Следваща