Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:43 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Знаех си, че с тази голяма уста и тез бързи пръсти ще си докарам беля...в този случай прякори :surrender:

Колежке ако визираш поста ми, все пак всичко тук е в кръга на шегата, ако си сметнала, че съм го казал сериозно, извинявам се. Да не вземат само някои колеги са сформират една двойка че тогава лошо.., пък и ти вече спомена за някакви...да не го цитирам и аз. :-D

Пон Яну 14, 2008 10:40 pm
UNREAD_POST 
Аз предлагам да ги облечем в розови килоти и да ги караме да пеят Азис

Пон Яну 14, 2008 10:40 pm
UNREAD_POST 
Знам, че става въпрос за майтап...но всеки се включва по различно време в лафа и не знам кой какво е разбрал....Аз обаче отново потъвам в тайнство...чао

Пон Яну 14, 2008 10:41 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

И да не ги караме, пак в основата на репертоара им ще бъде "Ох как болииии" :mrgreen:

Пон Яну 14, 2008 10:42 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

Не знам по какво стечение на обстоятелсвата, ама точно се натъкнах на Вечерното шоу на Азис. Какви кючеци млатеха с една изкусителка от Острова на изкушението, не е истина :36_2_33: Руса изкусителка...дето била циганка...ако не го бяха казали никога нямаше да позная, че е ромка.

Та може и тези двамцата хубостници да поиграят кючек на масата в О'Шипка.

И понеже прочетох по-горе нещо, че някой бил нов, та затова не идвал на срещите - та това не е никакъв критерий, всеки е добре дошъл. :cool:

Пон Яну 14, 2008 10:49 pm
UNREAD_POST 
мерси затова за срещите следващата кога е?

много добра идея за розовите килоти :-)

Пон Яну 14, 2008 11:09 pm
UNREAD_POST 
Ronaldinho написа:
мерси затова за срещите следващата кога е?

:-)

Тази неделя трябва да е в 13 часа О'Шипка в Люлин.

Иначе по темата, гледам, че Thea и Tuzarka са на линия, ама и двечките си трайкат :36_2_33:

Пон Яну 14, 2008 11:46 pm
UNREAD_POST 
Тузарка трупа мозъчни клетки както казах... но не се трае вече :D В коя част на Люлин е О' Шипка

Пон Яну 14, 2008 11:56 pm
UNREAD_POST 
viewtopic.php?t=17320

Тук виж картата, за да се ориентираш къде е. А ако разгледаш темите от срещите в София в раздела Срещи и мероприятия ще видиш каква е атмосферата в тях. :cool:

Вто Яну 15, 2008 12:00 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Тузарка трупа мозъчни клетки както казах... но не се трае вече :D В коя част на Люлин е О' Шипка

Колежке няма друга подобна особа, изчезва и се появява като като политик след и преди изобори. Да мина да те взема от вас :-D :-D :-D .., ай няма че колегата със здравия ник ще ме резне на момента.

п.п. Ако наистина не те заведат до там на ръце, и все още имаш нужда от помощ, повтори питането си :cool:

Вто Яну 15, 2008 12:01 am
UNREAD_POST 
Само да не взема да се осе*а на изпита като депутати след спечелени избори. Тука се включвам в паузите за почивка иначе от главата ми дим излиза.
Ми аз освен на сбирките да идвам с маршрутка....че както не познавам много София и съм противоположния край....
От картата не се разбира кой номер Люлин е?
Ще дойда на сбирка евентуално чак февруари..сега ми е много зорно

Вто Яну 15, 2008 12:06 am
UNREAD_POST 
Хопяла,влизам и какво да видя Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Водица бистра ми подливат Paparac и LEVSKI.
Но и къде съм тръгнал аз с моето Пунто с неговите нещастни 90 PS при машината на LEVSKI.

Вто Яну 15, 2008 12:07 am
UNREAD_POST 
Май ще спретнем :starwars: ...

Вто Яну 15, 2008 12:09 am
UNREAD_POST 
Може ли като една дама да се изглезя и да попитам - можете ли да добавите и други емотикони, че нещо не ми достигат изразните средства... :wub:

Вто Яну 15, 2008 12:12 am
UNREAD_POST 
Ех, лафа не е като вчера...героите са уморени :grandpa:

Вто Яну 15, 2008 12:17 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 637  Следваща