|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
е не така със съфорумките деееееееееееее искаме и ние роли в сериялааааааааааааа главни но не и да взимаме ролята на Tuzarka-та все пак не сме някакви гадни кучки а и все пак женска солидарност
ПС: и как да се включваме като сме на работа :(
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Пон Яну 14, 2008 5:44 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Тишинаааа, тишинааа...пък чак толкова да съм хубава, че да сте онемели...или ръцете са ви заети 
|
Пон Яну 14, 2008 5:45 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пон Яну 14, 2008 5:46 pm |
|
 |
Tuzarka
|
veroni написа: е не така със съфорумките деееееееееееее искаме и ние роли в сериялааааааааааааа главни но не и да взимаме ролята на Tuzarka-та все пак не сме някакви гадни кучки а и все пак женска солидарност
ПС: и как да се включваме като сме на работа :(
Може да се борим за сърцето на 1 мъж...ще има женски бой, скубане на коси, дърпане на сутиени 
|
Пон Яну 14, 2008 5:47 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
CHILIEV написа: ама никак не подтиквате развитието на сериала .. само общи приказки приказвате .. трябва нещо интрижка да се заформи .. колежката АИРИС забегна някъде пак ..
Аз тук, ама требе да се ради/работи/ - невольоооо
|
Пон Яну 14, 2008 5:48 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Идеални имена за заглавие на темата...може общо заглавие "Имате море от искрено и лично"  с водещ Юлиян Вучков
Последна промяна Tuzarka на Пон Яну 14, 2008 5:52 pm, променена общо 1 път
|
Пон Яну 14, 2008 5:50 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Ми то Вие си го обърнахте на откровения  човек да се чуди къде е попаднал 
|
Пон Яну 14, 2008 5:52 pm |
|
 |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
с удоволствие ама това само ако някоя пипне МОЯ мъж в такива случай ставам много много лоша,не признавам скубане и дърпане на сутиени само тупаници а и ако съм си взела бухалката която толкова искам ще е много лошо за другата страна
но това само ако пипат моя мъж иначе съм добричка
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Пон Яну 14, 2008 5:53 pm |
|
 |
Tuzarka
|
bmahob написа: Ми то Вие си го обърнахте на откровения  човек да се чуди къде е попаднал 
В рая, в рая
|
Пон Яну 14, 2008 5:53 pm |
|
 |
CHILIEV
|
FiatPunto1.1 написа: Tuzarka написа: Брат ми е на 19 год. така, че споко! че аз притесних ли се  ..... Чилиев губиш се време е за крилата фраза 
коя фраза от всички .. че съм си забравил тефтерчето с фразите .. само ми подскажи и съм готов 
|
Пон Яну 14, 2008 5:54 pm |
|
 |
Tuzarka
|
veroni написа: с удоволствие ама това само ако някоя пипне МОЯ мъж в такива случай ставам много много лоша,не признавам скубане и дърпане на сутиени само тупаници а и ако съм си взела бухалката която толкова искам ще е много лошо за другата страна
но това само ако пипат моя мъж иначе съм добричка
Ние тука ще пипаме друг мъж (нито моя, нито твоя),,,,,сценаристите ще кажат кой...пък може и много мъже да пипаме 
|
Пон Яну 14, 2008 5:55 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
8-) Ми Ок тогава ! Ма може накрая както се заформя едно Латино сериалче да драпнете  , пък ще го филмираме и току виж съм събрал за Fiat Coupe 2.0 1.8V
|
Пон Яну 14, 2008 5:55 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Брей никой нищо не казва за снимката...засрамени си миете ръцете, а? Вие ще искате пак снимка, ама тогава - нъцки
|
Пон Яну 14, 2008 5:58 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Ние тука ще пипаме друг мъж (нито моя, нито твоя),,,,,сценаристите ще кажат кой...пък може и много мъже да пипаме  незнам и аз вече кой кого пипа ... то докато нямаше дами .. сега всички наведнъж дойдоха .. намерете си роли .. обявявам свободна практика ... важното е пипане да има из навалицата ... панаир да става дето се вика
FiatPunto1.1 помагай !!! 
|
Пон Яну 14, 2008 5:59 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
Пу аз съм Хуан :-P :-P 
|
Пон Яну 14, 2008 6:00 pm |
|
|