|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 7:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Пиши си на листче...тъй правят старите хора. Чак сега видях с какво се занимаваш....и аз се опитвам нещо такова, но съм в онази позиция - одупен, чул изстрела за старт и асимилирал идеята, че трябва да тръгне да свърши нещо. Колко сложно се изразих 
|
Пон Яну 14, 2008 3:15 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Приемам ГО-та само с високо вдигнати глави 
|
Пон Яну 14, 2008 3:17 pm |
|
 |
Paparac
|
Охоооо, знам аз коя тема да отворя
Друго се чудя обаче, бая колежки са прочели, та и препрочитали темата, но без да се включат?!
|
Пон Яну 14, 2008 3:18 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Пон Яну 14, 2008 3:20 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: бая колежки са прочели, та и препрочитали темата, но без да се включат?!
призовавам колежката veroni 
|
Пон Яну 14, 2008 3:21 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Кажи коя е темата, че ме загриза любопитството? Другите колежки може би не влизат всеки ден в сайта....то и аз до вчера бях така :roll:
|
Пон Яну 14, 2008 3:21 pm |
|
 |
CHILIEV
|
общо взето тази тема може да се каже че се роди от
viewtopic.php?t=19240
там беше станала една такава манджа..
дет' се вика - голем чат падна
|
Пон Яну 14, 2008 3:24 pm |
|
 |
Tuzarka
|
CHILIEV ти като някакъв магьосник тука призоваваш
Аз, че ще тръгна на първата обиколка-ще тръгна, но ще мина един курс (точно така с буквата "с") по Dreamweaver, че на самоучител го докарах до едно положение и зациклих 
|
Пон Яну 14, 2008 3:25 pm |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Кажи коя е темата, че ме загриза любопитството? Другите колежки може би не влизат всеки ден в сайта....то и аз до вчера бях така :roll:
Настоящата е темата, и напротив, още снощи таман 6 юзърки висяха и не излизаха от темата, ама ги беше страх да пишат 
|
Пон Яну 14, 2008 3:25 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Там и аз си сложих снимката, но никой не ми обърна внимание
Ааа, значи са ми гледали сеира.... юзърките  И реално колко са на брой?
|
Пон Яну 14, 2008 3:27 pm |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Ааа, значи са ми гледали сеира.... юзърките  И реално колко са на брой?
По - скоро са ни гледали сеира, но поне имаше какво да се види. 
|
Пон Яну 14, 2008 3:29 pm |
|
 |
Tuzarka
|
То да се види - имаше моята снимка, другото беше за четене и памперси
|
Пон Яну 14, 2008 3:30 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV ти като някакъв магьосник тука призоваваш ... амиии .. само се правя.. Tuzarka написа: Аз, че ще тръгна на първата обиколка-ще тръгна, но ще мина един курс (точно така с буквата "с") по Dreamweaver, че на самоучител го докарах до едно положение и зациклих 
всичко се прави на принципа на пробата и грешката .. мноооого , ама много месеци безсънни пред компютъра, зверски инат и се научаваш сам... аз съм чел уроци само за Photoshop(мога да ти кажа от къде много полезни са) започваш с един обикновен сайт.. твой и си допълваш разни функциики малко по малко като разбереш как работят и кое как се управлява... Dreamweaver е функционално, но според мен е малко трудно за начинаещ ... започни с Front Page - много тъпо направено и лесно за управление... трудно ще ти е малко с Photoshop, но ако наистина имаш желание и поизпотрошиш малко нерви ще започне да ти става супер интересно и няма да можеш да спиш вечер само и само да си видиш проекта завършен ... все пак зависи с какво искаш да се занимаваш точно  ...
ако държиш повече на функционалност - захапи бази данни,
ако искаш дизайн - photoshop и още по-добре (анимирани) - FLASH...
ако има нещо - питай 
|
Пон Яну 14, 2008 3:39 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Тая тема според мен трябва да се смени на "Похотливата Тузарка" даже така мисля да си кръстя сериала  хахахаха почвам да пиша сценарий ;)
|
Пон Яну 14, 2008 3:43 pm |
|
 |
CHILIEV
|
m1t3t0 написа: Тая тема според мен трябва да се смени на "Похотливата Тузарка" даже така мисля да си кръстя сериала  хахахаха почвам да пиша сценарий ;)
или "Тузарката от Гваделупе"
|
Пон Яну 14, 2008 3:51 pm |
|
|