Дата и час: Вто Юли 15, 2025 6:55 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Проблем с паленето на Bravo1.6 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Проблем с паленето на Bravo1.6
Хора,имам проблем с паленето на мойто Браво.Преди да го регистрирам казали на баща ми да измие двигателя,и сега не пали.Свети ми инжекциона и вече ми падна акомулатопа от въртене.Явно ще се взима акомулатор,но дали ще запали или ще трябва на диагностика да я карам да видят грешката,не знам.Ако ме дръпнат дали ще има проблем?Предполагам качва бензин защото мирише.Дайте съвет!!! :roll:

Съб Яну 12, 2008 6:55 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Здравейте, колежке, и добре дошла във форума!
Според мен-диагностика и след това решение на проблема. Предполагам, че на акумулатора нищо му няма-само трябва да се зареди. А за дърпането - лично аз не ти го препоръчвам, моята не си позволявам да я дърпам, за да пали. Ако не пали по нормалния начин търся защо не пали, а като се закачи на компютъра-веднага се вижда кое точно не е наред. Без диагностика може само да се гадае-причини много... Надявам се да съм помогнал.

Съб Яну 12, 2008 7:12 pm
Профил
UNREAD_POST Re: Проблем с паленето на Bravo1.6
vessela pashova написа:
Хора,имам проблем с паленето на мойто Браво.Преди да го регистрирам казали на баща ми да измие двигателя,и сега не пали.Свети ми инжекциона и вече ми падна акомулатопа от въртене.Явно ще се взима акомулатор,но дали ще запали или ще трябва на диагностика да я карам да видят грешката,не знам.Ако ме дръпнат дали ще има проблем?Предполагам качва бензин защото мирише.Дайте съвет!!! :roll:

Здравей и добрае дошла във форума!

Това със миенето на двигателя е нож с две остриета, както сама си се убедила. Най-вероятно нещо се е намокрило. Казвам нещо, защото възможните причини не са една или две. Като за начало трябва да подсушиш свещите, защото най вероятно са вече зацапани. Акумулатора просто го зареди, защо трябва да купуваш нов. Ако имаш възможност подсуши куплунга на ЕКУ-то (компютъра), на бубината, около кабелите на свещите и т.н. Че в това време влагата едва ли сама ще се изпари. И качи някоя снимка на колата и ние да я видим. Успех! :cool:

ПП: Преди да се измие двигателя, всичко ли беше наред?

Съб Яну 12, 2008 7:18 pm

UNREAD_POST 
Еми преди това нямах проблем с паленето и се надявам да е само до сушене.То и това време е само за ремонти!Иначе много ви благодария че се отзовахте! :) Нека да я подкарам и ще и кача снимка.Мерси!

Нед Яну 13, 2008 2:26 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]