|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 8:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Ръчна подкачваща помпа за горивото
Автор |
Съобщение |
arsenov
|
 Ръчна подкачваща помпа за горивото
Здравейте ! Интересува ме подкачваща помпа - ръчната така наречена круша от много съфорумници (става дума за дизелов агрегат) при напомпване трябва да седи твърда ако не се бъркам . А ако се препомпа има ли нещо като преливник от където да излиза нафтата през съответната ръчна помпа ? Тъй като на един колега с Фиат Улисе помпаме докато не стане твърда крушата ,когато опита да запали крушата омеква и има лек теч на нафта и не може да запали .Предполагаме че теча на нафта е от горивопровода който идва от резервоара дърпа въздух и не може да запали като хората чак след 3-4 подгрев пали . Дали трябва да се стегне със скоба и дали не смуче въздух или де да знам приемам съвети всякакви ? Благодаря Ви предварително !
|
Пет Яну 04, 2008 8:40 pm |
|
 |
arsenov
|
Оправихме проблема сменихме ръчната помпа за подкачване на горивото и даже май в повече помпахме защото не можеше да смогне и 4-5 завъртаня едни черни кълбета дим , предполагаме че е от това защото смърдеше на неизгоряла нафта. Все още приемам съвети .
|
Съб Яну 05, 2008 9:52 pm |
|
 |
arsenov
|
С цел да ме обявят за откачалка при положение че сам си задавам въпросите и си отговарям ще кажа , че решихме проблема . Една част от проблема е че ръчната помпа за подкачване е смучела въздух другата част изгоряла подгряваща свещ . Дано темата бъде в полза .
|
Вто Яну 08, 2008 10:04 pm |
|
 |
sotirov12j
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Фев 09, 2007 7:41 pm Мнения: 14 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Аз научих нещо ново-мерси 
_________________ www.backstreetboys.start.bg
|
Пон Яну 14, 2008 1:26 am |
|
 |
arsenov
|
Радвам се че съм бил от полза на някой. 
|
Вто Яну 15, 2008 7:35 pm |
|
 |
Jimy
Кара Фиатче 126
|
 въпросче
Здравей,имам въпросче:такава ръчна помпа само в TD100 ли присъства?в JTD105 има ли я?
|
Сря Яну 16, 2008 5:05 pm |
|
 |
arsenov
|
Jimy не знам , но все си мисля че трябва да има , по лесно е да си подкачиш и обезвъздушиш с нея от колкото на акумолатор . Попитай някой от колегите с JTD двигател да ти каже .
|
Сря Яну 16, 2008 11:08 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Ако я стискаш крушата всяка сутрин- значи имаш проблем някъде с утечки,
иначе това нещо се стиска когато колата не е палена седмица+ дни. 
|
Сря Яну 16, 2008 11:23 pm |
|
 |
arsenov
|
Така и никой не отговори на колегата Jimy . А въпроса му беше има ли JTD ръчна подкачваща помпа ? Защото аз не знам отговора . Колеги с JTD помагайте .
|
Нед Яну 20, 2008 1:24 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|