|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Фев 04, 2026 4:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Не стига ток до бензиновата помпа, помагайте!
| Автор |
Съобщение |
|
SashoStrahinov
Регистриран на: Съб Яну 05, 2008 5:45 pm Мнения: 1 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ ИМАМ ПРОБЛЕМ С ФИЯТ ЧИНКОЕЧЕНТО НЕ ИДВА ТОК ДО БЕНЗИНОВАТА ПОМПА ПРОВЕРИХ ВСИЧКИ БОШОНИ ЗДРАВИ СА, ПРЕДИ КАТО ДАДЕШ КОНТАКТ ПОМПАТА ВКЛЮЧВАШЕ И НАГНЕТЯВА В МОМЕНТА НЕ БУЧИ
Изключи Caps Lock - а. На форумен език това означава каране, викане и т.н. sok1
_________________ asdddadweq
|
| Съб Яну 05, 2008 6:01 pm |
|
 |
|
sok1
|
Здравей и добре дошъл във форума!
Как разбра, че до бензиновата помпа не идва захранване? Мерил си напрежението на входа на помпата или само по това, че не издава звук?
|
| Съб Яну 05, 2008 6:44 pm |
|
 |
|
gti
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 10:41 pm Мнения: 15 Местоположение: Sofiq
|
 з
Случвало ми се е и на мене-или акумулатора не е зареден,или сдава багажа,или някоя от клемите не прави добър контакт.Почисти първо клемите и ги смажи с технически вазелин/графитна смазка/.Ако няма ефект зареди акумулатора.Ако и това не помогне направо купувай нов.Това е от мен-успех и дано да не е последното.
А по моя въпрос от тази тема - http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=19725 Не е от акумулатора.Взех нов и пак същата работа, бече не знам от какво може да е??????????????????????????????????
|
| Съб Яну 05, 2008 8:48 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|