Дата и час: Нед Юни 22, 2025 7:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Следваща
Тема за Fiat Coupe 
Автор Съобщение
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Така е да,един маистор ми каза че го изсмуквали

Пон Дек 24, 2007 2:39 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
абе аз наскоро сменявах ама не съм питал как

Вто Дек 25, 2007 8:36 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Запитване
Здравейте колеги имам интерес да купя едно купе днеска оглеждах едно що горе долу прилично единствените неща които ме интересуват са когато натисках съединителя беше по твърд проблем ли е това или може да се коригира към по леко натискане , както и има много шумен ремус който адцки много дразни и колко може да ми излезне като пари подмяната на това нещо.

Чет Дек 27, 2007 6:48 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
твърд съединител=смяна

за смяна на гърне :roll: ненам

Чет Дек 27, 2007 7:16 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST За
Смяната на съединител какви пари излиза.

Чет Дек 27, 2007 7:34 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: За
wga написа:

Колегата ЛЕВСКИ скоро сменя, той да каже.

Чет Дек 27, 2007 7:44 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: За
wga написа:

къде 300 кинта май

а за гърнета секаш не съм срещал писаници във форума

Чет Дек 27, 2007 8:13 pm
Профил
UNREAD_POST 
Моя струваше 264лв VALEO и около 100лв за смяна. Моя беше също твърд, и реших да го сменя чак на третата ск. кутия. Колега какво точно е Купе-то?

Чет Дек 27, 2007 9:15 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Купето
Купето е 1.8 96 година продавача се опитва да ме убеди през цялото време че гори 8 литра градско с което ме развесели, като цяло добре се държи на пътя окачването е без грешки джантите са ФИАТ 5 ребра дълги климатроник бързо загрява има само сребърен ключ. Забележките които открих са по купето съвсем лек удар на капака малки драскотини след 2 хиляди оборота двигателя мърка но ремуса ме къса извън нерви брамчи като пернички голф 3

Чет Дек 27, 2007 9:23 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Купето
wga написа:
Купето е 1.8 96 година продавача се опитва да ме убеди през цялото време че гори 8 литра градско с което ме развесели, като цяло добре се държи на пътя окачването е без грешки джантите са ФИАТ 5 ребра дълги климатроник бързо загрява има само сребърен ключ. Забележките които открих са по купето съвсем лек удар на капака малки драскотини след 2 хиляди оборота двигателя мърка но ремуса ме къса извън нерви брамчи като пернички голф 3

Колега, виждам че си от Бургас. www.axm-auto.com са ти наблизо. Няма недоволен от тях, както и за сервиз, така и за резервни части. Иначе относно разхода, в Бургас, при пенсионерско каране, може да свалиш до 10/100 градско а на дълго(пак пенсионерско) до 6/100. Веднага смени съединителя. При този мотор 1.8, са изчистени доста дефекти от 2.0. Ако парите те устройват, вземай колата, пък ние ще помагаме с каквото можем. :-D

Чет Дек 27, 2007 11:27 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Да
Мерси за съветите цената е добра защото е смъкната драстично от забележки ще излезне към 4500лв като я взема ще споделя какви промени е претърпяла.

Чет Дек 27, 2007 11:40 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Да
wga написа:
Мерси за съветите цената е добра защото е смъкната драстично от забележки ще излезне към 4500лв като я взема ще споделя какви промени е претърпяла.

Вземай колега, това е автомобила :cool: За най малкото нещо, пиши тук, ние сме насреща!

Чет Дек 27, 2007 11:42 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Купе 2.0
Имам още един въпрос относно разхода на 2.0 двигател без турбо гледах темата за разхода на купетата, но не видях точно описание ще помоля който ползва такова да ми каже колко харчи при градски и извънградски.

Съб Дек 29, 2007 8:46 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Днес си капарирах едно Купе 2.0 96 година на около 130 000 км (толкова показваше километража а дали са реални не знам), черно е на цвят няма никакви външни забележки по купето, салона е перфектен, има ново CD Пионер със дистанционно, сложено в Австрия от където е внесена колата, 4 нови зимни гуми на стандартните джанти + 4 нови летни гуми на други много по яки лети джанти + чисто нов акомулатор. Днес като я покарах при преминаване през по-големи бабуни нещо клопаше в лявата част на предницата, мисля че някой тампон или носач, и сприрачките като чели малко стържеха.... И всичко това за 6 500 се разбрахме да доплатя след нова година когато отворят банките.

Та затова Ви питам минал ли съм се или не, защото все пак още не съм дал всички пари?

P.S> Преди да я платя окончателно мисля да мине през сервиз за да се види цялостното състояние и според вас горе долу колко ще ми струва началното обслужване на такава кола - смяна на ремъци, ролки, масло, евентуално ремонт на окачването....

Съб Дек 29, 2007 9:37 pm
UNREAD_POST Re: Купе 2.0
wga написа:
Имам още един въпрос относно разхода на 2.0 двигател без турбо гледах темата за разхода на купетата, но не видях точно описание ще помоля който ползва такова да ми каже колко харчи при градски и извънградски.

Колега, ето ти малко каталожна информация за автомобила: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2745.html
При мен разхода е от 12/100 до 23/100 карам само със Рейсинг - 100 октана. Всичко си зависи от карането, ако се правиш на рейсър като мен, под 15/100 няма как да паднеш. На дълго, съм имал разход(доста товарен) 8.5-9/100, но пък съм правил и разход под 7/100 с пуснат климатик. Иначе е нормално на дълго 7.5/100 и 12/100 градско.

Съб Дек 29, 2007 10:44 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Следваща