Дата и час: Чет Юли 17, 2025 2:04 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Психо за-C-взет 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Психо за-C-взет
Привет на всички колеги искам да попитам някои скоро карал ли е психо за категория Ц че в сряда ми предстои изпит да ми подскаже какво да очаквам знам само че имало някаква машина на която трябва да натискаш копчета със определен цвят в зависимост кои цвят светне. И някои знае ли изобщо това психо искат ли го някаде защото мн шофьори твърдят че е безмисленно за Ц-то психо.

Последна промяна wrestling на Сря Дек 12, 2007 8:08 pm, променена общо 1 път

Съб Дек 08, 2007 8:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега, аз съм карал въпросното "психо" доста одавна, беше за разрешително за такси. Първо се минаваше един тест с логически задачи, дори не са точно задачи. Там трябваше за определно време(60сек) да намериш най много еднакви символа в една страница с подобни символи. Аз там се представих доста добре, дори ме похвали лелките :-D После на "машината" естествено се издъних, но ме пуснаха без проблем, и пак ме похвалиха за първия тест. Така че, предполагам машината с бутони за нисък и висок звук, на които трабва да натискаш бутони от ляво и от дясно според звука, няма да има особено значение. Хубаво е да си минеш едно психо... :cool: Успех!

Съб Дек 08, 2007 9:42 pm
UNREAD_POST 
Както е споменал LEVSKI в поста си има тест дето на един лист има доста фигурки и ти посочват дадена фигурка и трябва да посочиш и намериш колкото се може повече за 60сек.Има също така и логически задачи, но те са лесни.Също така има и някакви въпроси на които трябва да отговориш.След това отиваш на машината дето трябва при подаване на нисък тон например да натиснеш едно ляво копче, а при висок тон дясно копче.Отделно има 5 цвята лампички.Мисля, че бяха бяла, зелена, червена, жълта и синя.Под всяка една крушка разбира се има и такъв оцветен бутон.При светването например на жълтата крушка се натиска жълтият бутон и т.н.Също така има и 2 крушки бяли на цвят.Машината имаше и педали долу.Като светне лявата крушка логично е да натиснеш лявият педал и разбира се при светване на дясната крушка - дясният педал.Най-накрая от всичко изброено са смятат колко точки си събрал и ти казват дали си изминал, защото има минимум.Така беше при мен, но при теб не знам как ще е.Не, че се хваля нещо, но като се явих на теста, от около 12 човека само аз изкарах тогава.Дори един таксиметров шофьор се беше нервирал и псуваше заради това, че са го скъсали заради машината.Все пак ти желая успех на изпита :cool:

Съб Дек 08, 2007 9:55 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ми ще се надявам да го взема от първият път :) само да несе стига да идвам до софия че доколкото разбрах третият път ги изпращат в софия ако първите два са неуспешни :(

Нед Дек 09, 2007 6:13 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами може и да го вземеш и от първият път.Аз скоро се явявах за Д и Е категория.Взех го от вторият път.Но да знаеш че има и познати и те го взимат задължително.Има и процент от скъсани,за да може да си платиш пак за втори и трети път.Иначе успех. :cool:

Нед Дек 09, 2007 6:51 pm
Профил
UNREAD_POST 
wrestling написа:
доколкото разбрах третият път ги изпращат в софия ако първите два са неуспешни :(

Това е така :cool:

Нед Дек 09, 2007 11:53 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]