Дата и час: Нед Май 25, 2025 2:39 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Предизвиквам с Opel Corsa Fiat Bravo 1.8 GT! 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
За мен спора приключи. Веселяк си. Продължавай в тоя дух :36_2_33:

1.7 бензин пък и с турбо. Боже събери си вересийте.
Айде, че голямото междучасие свърши и ще закъснееш за час. :36_2_33:

Чет Дек 06, 2007 3:13 pm
Профил ICQ YIM
BANNED
Аватар

UNREAD_POST 
това е по думи на собственика така че може сам да разбереш какви сте. и така и неразбрах поне един има ли навит за старт или маи обухте кафевите гащи :-D :-D

Чет Дек 06, 2007 3:22 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
CORSA C20XE написа:
това е по думи на собственика така че може сам да разбереш какви сте. и така и неразбрах поне един има ли навит за старт или маи обухте кафевите гащи :-D :-D

Старт на NFS ли?

Чет Дек 06, 2007 3:23 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
CORSA C20XE написа:

Идвай в София на Бояна, казах ти, колата ми е към 1200 кила, аз съм 100 кила точно, айде от мен да мине, няма да слагаш кила в колата си :D

Чет Дек 06, 2007 3:23 pm
BANNED
Аватар

UNREAD_POST 

Чет Дек 06, 2007 3:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
CORSA C20XE написа:

Ти какво? Очакваш да бия толкова път за да задоволя детските ти мераци ли? Следващия ти пост съдържащ, нецензурни, заплашителни или обидни думи, ще бъде последния ти.

Чет Дек 06, 2007 3:28 pm
UNREAD_POST 
Абе вие с тези изгнили корита сте много смешни бе като си толкова отворен ела ти до София. Искам да ти кажа че докато скачаш на 1.3 турбо си ми толкова смешен в очите че няма на къде. Ела се мери с колегите с големи двигатели, а не с тези дето са 1.3. Ако си толкова навит да взема на приятелката ми корсата 1.2 да ти задоволя каприза. Аман от смешници. Не ви знам вие форуми нямате ли си бе!!! :evil: :evil: :evil:

Чет Дек 06, 2007 3:35 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
имат ма е многооооооооооооооо смешен не се знае кой за какво говори , никакви съвети а бе сеедно си в пълна каша ---- демек сеедно си в автоморга, знам щот еидн приятел има корса и не разбира от компютри се регвах да питам за неговата кола бате никои нищо не каза вече месец пълни пустиняци , и за опелите съм казал! руснаците от кога са открили неръждавейката , а вие не искате и не искате да я приемете тая високотехнологично откритие!

Чет Дек 06, 2007 3:45 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Абе тоя с тая корса още ли няма кои да го дръпне в региона му! Събери малко парички за бензин и идваи насам! :cool:

Чет Дек 06, 2007 4:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз му предложих на тоя отвореняк да се бягаме с моята (113к.с.), но на дълго, ама неще. Защо ли се пита в задачата?
Айде, бе отворен, гонка 100км, на колите залог?

Чет Дек 06, 2007 4:13 pm

UNREAD_POST 
Много простотий много нещо :D Тука щом и модераторите се драпат ми е ясно що за форум сте :)) В интерес на истината за прословутата опелска ръжда пиленца само да кажа че от 96 година такава няма ! Впечатления от фиат -мда преди време карах темпрата на един приятел и само да кажа че вратите на тази кочина не бяха по дебели от врата на тико - не бих искал да съм вътре ако нещо стане - баси напрао лист хартия :-) Хаха А дигиталното табло италяните го бяха направили като коледна елха с малката разлика че една елха укапва по бавно отколкото се скапва един фиат . А за обезценяването на любимата ви марка е излишно да говорим ! А за корсата мога само да кажа че ще ви напука шушоните :D Хайде бее няма ли един фиатаджия от Бургас да решим спора :)) А вятъра от италянска кола ще го усетите като си купите ферари а не фиат :twisted:

Не е хич обективно да даваш оценка за форум и модераторския му екип още от първото си мнение. Прочети правилата на форума и спазвай необходимото уважение към хората подържащи този сайт! Следващото предупреждение ще е официално!
Ferrari

Чет Дек 06, 2007 5:09 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Zenon написа:
Много простотий много нещо :D Тука щом и модераторите се драпат ми е ясно що за форум сте :)) В интерес на истината за прословутата опелска ръжда пиленца само да кажа че от 96 година такава няма ! Впечатления от фиат -мда преди време карах темпрата на един приятел и само да кажа че вратите на тази кочина не бяха по дебели от врата на тико - не бих искал да съм вътре ако нещо стане - баси напрао лист хартия :-) Хаха А дигиталното табло италяните го бяха направили като коледна елха с малката разлика че една елха укапва по бавно отколкото се скапва един фиат . А за обезценяването на любимата ви марка е излишно да говорим ! А за корсата мога само да кажа че ще ви напука шушоните :D Хайде бее няма ли един фиатаджия от Бургас да решим спора :)) А вятъра от италянска кола ще го усетите като си купите ферари а не фиат :twisted:

Не е хич обективно да даваш оценка за форум и модераторския му екип още от първото си мнение. Прочети правилата на форума и спазвай необходимото уважение към хората подържащи този сайт! Следващото предупреждение ще е официално!
Ferrari

а бе май Ви е яко скучно в скапания форум та идвате тука да се дразните с хората :wink: седете с в помийната ямя наречена форум и се грейте че идва зима , а ваште ламаринени кашони не пазят топло :twisted:

Чет Дек 06, 2007 5:35 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Zenon написа:

Как пък реши ти, мамин убавец, че се драпат модератори помежду си? И се научи първо да пишеш, после давай компетентни мнения!

Чет Дек 06, 2007 5:52 pm
UNREAD_POST 
Zenon написа:
...В интерес на истината за прословутата опелска ръжда пиленца само да кажа че от 96 година такава няма ! ...:twisted:

Съгласен съм, пиленце, че ръждата от 96г е елиминирана, просто няма Опел, издържал от тогава до сега 8-)
Колкото до ферари, още не съм имал щастието да карам такъв звяр, но имам няколко километра с Ламборгини, така че знам какво е вятър в косите и бензин в кръвта :cool:

Последна промяна Rokambol на Чет Дек 06, 2007 7:06 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 06, 2007 6:04 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
каде си бе гнил леген..ти дето си много запознат,че 4ак се сръвняваш с варненската корса от TST на миро и келеша,знаеш ли ти колко си далеч от нея и че никога няма да я стигнеш..корсата е със задно разположен двигател и има за 10000$ тунинг само по двигателя и то атмосферен.но не искам да пиша какво има правено по двигателя..без да сам го питала...тва за сравнението а гледам си от бургас зна4и може да се направи гонка с теб..казах ти да се дърпаме с реното,щото ако беше разгледал форума вместо да пишеш само тъпотии за гнило4а си :D щеше да разбереш 4е фиатката ми е лекинко в ремонт а като излезе от там 6те си на едно лети6те зад нея ,но тва са работи който предстоят така,че да не говориме за тях за сега!!!та има в движение едно рено тука пред блока ,,заповядай да ти видиме корсата....
п.п. ако се беше държал по прилично в форума има тука два вала за твоя двигател но няма да ги получи6!!!!
аиде 4акаме те в варна и с бяла рено 11-ка 6те те оредим....6те има6 какво да прави6 значи гледаме те баровец си едва ли 6те ти е трудно да презкочиш до варна,когато се пооправи времето ..(да е сух асфалта)... :wink:

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Чет Дек 06, 2007 6:32 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща