|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 2:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Относно Pioneer DEH-2900MP
Автор |
Съобщение |
Fiater
Кара балканче
Регистриран на: Пет Ное 30, 2007 7:13 pm Мнения: 43 Местоположение: София
|
 Относно Pioneer DEH-2900MP
Здравейте. Искам да попитам дали този плейър Pioneer DEH-2900MP и заслужава? Ще се раздвам, ако се изкаже някой, който е с такъв.
Решил съм такъв да си взема, затова пиша. Единствено USB вход няма (както и AUX, който е негов заместител донякъде). Затова смятам, че презаписваем диск с mp3 файлове е напълно добро решение. Предполагам, че самият плейър е добър, вие какво ще ме посъветвате?
Също така, искам да ви питам дали гаранцията на тези плейъри важи, ако аз си го монтирам, а не да го нося в някой сервиз и т.н.
|
Пон Дек 03, 2007 1:48 am |
|
 |
m1t3t0
|
Значи едни от най-скъпите плейъри в България са Пайнер (Пионер викат му всякак) и едни от най-качествените. Мога да ти кажа че избора ти е много правилен. Аз се спрях на същия модел, само че светеше син цвят. Второ ако си го купуваш от реномиран магазин като "ТехноПолис" монтажа е безплатен при закупуването още. Предполагам че и тези предлагат тази услуга.
|
Пон Дек 03, 2007 1:55 am |
|
 |
m1t3t0
|
Аз пък чак сега видях че това е само сайт, сайт на магазин. Препоръчвам ти да отидеш до "Технополи". Там ги има същите и ще ти ги монтират ;)
|
Пон Дек 03, 2007 1:59 am |
|
 |
kana
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Окт 16, 2007 7:18 pm Мнения: 57 Местоположение: Пловдив Кичук Париж
|
Значи аз имах такъв много съм доволен зимай го мноо добро cd за тия пари
_________________ Bravo 1.6 16V Тарчи много !
|
Пон Дек 03, 2007 3:35 am |
|
 |
Rokambol
|
Доколкото си спомням, единствения недостатък на модела е липсата на часовник.
|
Пон Дек 03, 2007 11:31 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
аз пък съм малко разочарован от Pioneer ... на чинкуечентото бях сложил Pioneer DEH P4800-MP - еми ... като увелича малко повече веднага започваше да криви ... усилвателя също издъхваше ...
За пунтото си взех Blaupunkt Orlando MP46 - вярно, че струва кажи речи 400 лв, ама няма нищо общо с pioneer-a ... но не съм пробвал някой Pioneer на тази цена ... просто веднъж ме разочароваха и не исках да се връщам пак там ... а и оригиналното радио на пунтото ми е Blaupunkt и не се наложи да сменям никакви букси и т н ... за Pioneer-а не знам дали ще стане - не е точно евробукса ... ще трябва преходник ... поне при мен...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пон Дек 03, 2007 12:53 pm |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: Доколкото си спомням, единствения недостатък на модела е липсата на часовник. ...и на USB. kiler_4o написа: аз пък съм малко разочарован от Pioneer ... на чинкуечентото бях сложил Pioneer DEH P4800-MP - еми ... като увелича малко повече веднага започваше да криви ... усилвателя също издъхваше ...
За усилвателя като крайно стъпало на CD-то ли говориш, или за отделен усилвател за бас касата?
|
Пон Дек 03, 2007 2:43 pm |
|
 |
SCRAPHEAP
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 2:40 pm Мнения: 121 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: Относно Pioneer DEH-2900MP
Fiater написа: Здравейте. Искам да попитам дали този плейър Pioneer DEH-2900MP и заслужава?
Имам такъв и съм доволен от него. Звукът е много чист, има 2 степени на Loud, за повече избор. Удобен е като интерфейс. Изглежда качествена изработка. Чете mp3 и WMA. От AudioCD чете и визуализира CD TEXT, ако има такъв на носителя.
Недостатъци: Няма часовник, AUX и USB. При мен няма и никакъв сигнал от линейния изход, което може да се дължи на повреда, а може и да е ограничение на модела. Де да знам, може и аз да не правя нещо като хората.
_________________ Чук, тел, клещи и маматааа!
Пон Дек 03, 2007 3:23 pm |
|
 |
kana
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Окт 16, 2007 7:18 pm Мнения: 57 Местоположение: Пловдив Кичук Париж
|
Rokambol написа: Доколкото си спомням, единствения недостатък на модела е липсата на часовник.
Много си прав няма часовник
_________________ Bravo 1.6 16V Тарчи много !
|
Пон Дек 03, 2007 3:24 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
Нз брат аз съм фен на Сони  ... но колоните са ми Пионер и са много добри 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пон Дек 03, 2007 4:53 pm |
|
 |
Fiater
Кара балканче
|
Благодаря за отговорите. И аз смятам, че няма да сгреша с този плейър, от доста време разглеждам всякакви подобни (от т. нар. реномирани марки, изключвам всички други) и разликите между предложенията на различните марки са минимални.
За гаранцията попитах, понеже не ми се занимава да го оставям някъде да го монтират и т.н., при положение, че нищо не ми пречи аз да си махна старото и да сложа новото. Колоните в колата (Marea) няма да ги махам, харесва ми как свирят.
За часовника - ще го преживея, не мисля, че това е от най-голяма важност.  Наистина щеше да е хубаво, ако имаше, но може и да се сложи някакъв допълнителен, гледам продават разни такива.
|
Вто Дек 04, 2007 12:16 am |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 --
PiONEER!!! Само ТОЙ е чистият и качествен МОСФЕТ! Таа дори и 2900( аз у нас имам един 2820) ЕЕЕЕЕ няма ви казвам колко МНОГО съм доволен!
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Вто Дек 04, 2007 2:29 am |
|
 |
Fiater
Кара балканче
|
За да не пускам нова тема, искам да ви попитам още нещо.
Реална ли е цената от 30-35 лв. за пластмасата, която се слага на мястото на стария касетофон? Според мен, една такава пластмаса няма реална цена повече от 15-20 лв. Не казвам, че съм за 10 лв., ама и странно ми се струва да ми искат по 30-35 лв. за нещо не чак толкова особено.
Ще ме посъветвате ли до кой магазин в София да ходя за пластмасата?
Мерси предварително. 
|
Вто Дек 04, 2007 8:29 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Fiater написа: За да не пускам нова тема, искам да ви попитам още нещо. Реална ли е цената от 30-35 лв. за пластмасата, която се слага на мястото на стария касетофон? Според мен, една такава пластмаса няма реална цена повече от 15-20 лв. Не казвам, че съм за 10 лв., ама и странно ми се струва да ми искат по 30-35 лв. за нещо не чак толкова особено. Ще ме посъветвате ли до кой магазин в София да ходя за пластмасата? Мерси предварително. 
viewtopic.php?t=592
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Вто Дек 04, 2007 9:06 pm |
|
 |
Fiater
Кара балканче
|
Made1nFIAT, аз забравих да спомена, че онази тема съм я гледал и това не е вярно за цените, което пише там. Сигурно е така, понеже хората, писали в другата тема, са купували преди 1-2 години, изглежда оттогава цените са се вдигнали. Проверил съм в посочените в темата магазини.
Дано някой друг ме посъветва. 
|
Вто Дек 04, 2007 9:29 pm |
|
|