Дата и час: Сря Май 21, 2025 11:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Прогнози за Левски-ЦСКА 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST FIAT
Тъкмо има нужда от нова боя пък и ако може да е металик ще черпя.Тя е синьо зелена по талон

Нед Дек 02, 2007 9:12 pm
Профил
UNREAD_POST 
sok1 написа:
2 : 1 за ЦСКА :cool:

Ейии, не можах да позная. Как да не го е яд човек сега. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

CHILIEV написа:
:evil: :shock: мам*а му .. и все пак бяхме по добрите

Странно твърдение. Редки стихийни натискчета и игра без идея - на това ли казваш по-добри?

m1t3t0 написа:
:not listening: Абе като се научите да играете евопейски футбол, не да лежите от 90мин 50 тогава ми се хвалете... :36_2_29:

Щом и с лежане започнахме да ви бием ...

m1t3t0 написа:
Запомни тези 11 точки, че като стане като миналата година ще се смея а на колата ти ще и лисна една кофа синя боя :-D

Миналата година, преди 10 години, миналата ера - дрън-дрън. Говорим за мача ДНЕС. Не ми вади вода от девет кладенеца, а си признай - този мач си ви бихме и това е.

За всички от Левски (и за тези които в момента пият от мъка не се вясват в темата): ДНЕС ви бихме - факт. Бъдете спортсмени и си признайте. Догодина ние ще си признаваме. Евентуално...

На всички от ЦСКА:
:beer:

Нед Дек 02, 2007 10:18 pm
UNREAD_POST 
Ми по принцип бих си признал, но само да ти кажа че ВИ е в кръвта да ми вадите доводи от преди 20 години. Имаме 31 титли. От вашите 31 титли 25 са направени по комунистическо време, но все се оправдавате с това. Да бихте, но след като нямахте 1 положение...вкарахте и се почна цирка...какво да ти кажа може и да се мислите за по-добри но това си е ваше право...

Нед Дек 02, 2007 11:50 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
На всички от ЦСКА:

Евалата колега ... Само ЦСКА :36_2_25: :36_2_25: :beer: :beer: :drunk: :drunk:

"Победа и пак победа ние пеем само за победа"
"Свобода или Смърт"

Fiat Bravo 1.6 16v 105 PS
®™~FeNs TuN!nG CeNTaR~™®

Пон Дек 03, 2007 1:25 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Ми по принцип бих си признал, но само да ти кажа че ВИ е в кръвта да ми вадите доводи от преди 20 години. Имаме 31 титли. От вашите 31 титли 25 са направени по комунистическо време, но все се оправдавате с това. Да бихте, но след като нямахте 1 положение...вкарахте и се почна цирка...какво да ти кажа може и да се мислите за по-добри но това си е ваше право...

Кръвта на всички ни е ЧЕРВЕНА, дори твоята. И първия, който започна да намесва миналото беше ТИ. Що се отнася за титлите през комунистическо време, през тези години Левски да не би да е играл в друго първенство? И той си имаше подкрепа "от високо". Отбора на народа - дрън-дрън. И ЦСКА и Левски по "онова" време си бяха привилегировани отбори. Дали сме по-добри или по-слаби - може да спорим до припадък. Въпросът е, че ДНЕС бяхме по добри. И Сираков го призна. Думите му бяха, че и дори да бяха изравнили, нямало да бъде справедливо.

Пон Дек 03, 2007 1:34 am
UNREAD_POST 
Да може доста да се спори, но няма значение аз спирам спора.

Пон Дек 03, 2007 1:36 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Sparco_Racing написа:
sok1 написа:
На всички от ЦСКА:

Евалата колега ... Само ЦСКА :36_2_25: :36_2_25: :beer: :beer: :drunk: :drunk:

"Победа и пак победа ние пеем само за победа"
"Свобода или Смърт"

:beer: и от мен !!!
:36_2_52: - това на какво ви прилича?! Днеска имаше много такива, но :36_2_29:

Пон Дек 03, 2007 1:40 am
Профил
UNREAD_POST 
Е нормално е такава радост. Вече 3 години не можете да биете...сега ви е паднало да се радвате

Пон Дек 03, 2007 1:43 am
UNREAD_POST 
Сега темата ли да ви затварям или кво? :paddle:

Пон Дек 03, 2007 1:46 am
UNREAD_POST 
Е ние си спориме с приятелски тон какво да я затваряме. Както решиш де аз няма да се меся...

Пон Дек 03, 2007 1:47 am
UNREAD_POST 
Не, бре, Миташки, просто Левски и ЦСКА никога няма да са Милан или Арсенал. Тва е....българският футбол, ако изобщо може да се нарече футбол, много отдавна не е това, което беше. Георги Илиев купува Велбъжд - опаа, стават трети, спомни си и за Локо ПД. ЦСКА и Левски много, много отдавна не са това, което е в сърцето на все още верните им фенове. Навлизането на грубите корпоративни интереси в българския футбол му разказа играта, в общи линии. Няма друга истина....

Иначе поздравления за всички цесекари за победата и да - АЗ съм левскар до гроб.

Пон Дек 03, 2007 2:11 am
UNREAD_POST 
То е така, аз затова споря но в нормален тон не мисля да се изпокарам с колегите заради Левски или ЦСКА. Виж ако става въпрос за Арсенал...мога да вкарам тежката артилерия :)

Пон Дек 03, 2007 2:13 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
То е така, аз затова споря но в нормален тон не мисля да се изпокарам с колегите заради Левски или ЦСКА. Виж ако става въпрос за Арсенал...мога да вкарам тежката артилерия :)

Арсенал...взеха ви Анри, сега ако и Ван Перси си тръгне отивате на КИНО. Да ти показвам ли афиши за кината, дето да си водиш отбора? :D

Пон Дек 03, 2007 2:23 am
UNREAD_POST 
Ние на Кино няма да ходим. Много скъпо ще ми излезе да заведа 22 човека, но мога да ти кажа че бе Анри Арсенал е по-добър показва го едната единствена загуба от Севиля и то само защото излезнахме с резервите...

Пон Дек 03, 2007 2:39 am
UNREAD_POST 
Мммдам, дойде време да признаем поражението. Но в случая, не цска бяха по добрия отбор, а просто ЛЕВСКИ беше по слабия. Определено слаб мач. Найстина през цялото време Велизарчо и компания се търкаляха по терена, в някои случай дори сами си лягаха, без да има никого около тях, но и това го има във футбола, който не може с игра, търси други начини. Антон Генов също даде своя принос, и за пореден път доказа, че в България нямаме съдии за такива мачове. А колегата дето твърди че кръвта му била червена, както на всички останали, да ходи малко на уроци по биология, ще стигне до друго заключение.

Пон Дек 03, 2007 6:53 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща