|
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 9:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Покупка на Fiat Punto 1.3 D MultiJet, 2004,купена.Приключено
Автор |
Съобщение |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
Мили ми BO в Пазарджик има 3 нови ФИАТ ПУНТО - и трите се продават - защо ли?
В Пловдив като бяхме да сменяме консумативите на ФИАТ-а в Динекспрес имаше едно Пунто пак ново такси - и се загледах доста кво ли толкова му правят обаче трябваше да тръгваме за друга работа и не успях, но присъствах на идването на шофиора на таксито - запалиха я и наистина за дизел -много тихо, ама оня кат зе да се пени че нещо са и напраили и че това не е неговата кола и че са е прееебали, ако не е била преебана и ми станаха ясни доста неща!
Та Жана/Яана чувал съм Дизел Пунто и съм удивен, но съм го видял където не трябва
Левски - пари за кола може да се каже съм давал, защото голяма част от тях съм изработил
И наистина е време да спреме щото нещата взеха да отиват към лошо отношение един към друг а аз не харесвам така
За двигателя може и да съм се объркал но едва ли тряя да се прави проблем от това, но ако ти си проблематичен няма проблем ВО
И не се бъркайте - може да поплювам Купе-то, но бъдете сигурни че изпадне ли ми възможност веднага ще си или ще се издрънкам дай Боже за един такъв КРАСАВЕЦ
и НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЖЕНИТЕ, стига да не са шофери! Може да слагам всички под един знаменател обаче съдейки по шоферлъка на майка ми и на други жени които съм виждал да карат просто ми настръхва косата
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
Последна промяна Ancho на Пет Ное 30, 2007 12:32 pm, променена общо 2 пъти
|
Пет Ное 30, 2007 12:21 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не си вади изводи за един модел по конкретна кола, която си видял. Цялото ми обкръжение от приятели и познати карат италианки и един не се е оплакал от дефекти. 1.3 мултиджет е двигателя на 2004 година, а този приз говори много. Спора ражда истината, но тази тема се изчерпа. Ако искаш да си говорим за технологиите на ФИАТ и качеството им може да си отворим нова тема. Само ще кажа, че ФИАТ са много напред с материала.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 30, 2007 12:26 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колега! Как пък всички ние сме балъците и си даваме парите, а ти си компетентния дето забелязва коли по сервизите. Доста имаш да растеш и да изработваш, за да почнеш ТИ да даваш акъл, за автомобили, за които нямаш никакво наблюдение. Той бил си изработил пари...а ние пък си ги намираме на улицата. Относно твоя познат дето е дал една каруца пари по Купе-то, ако е компетентен колкото теб, не бих се учудил ако е сипал течност за чистачките вместо масло на мотора. Престани да коментираш неща, които определено не са ти ясни.
|
Пет Ное 30, 2007 12:29 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
|
Ferrari написа: Не си вади изводи за един модел по конкретна кола, която си видял. Цялото ми обкръжение от приятели и познати карат италианки и един не се е оплакал от дефекти. 1.3 мултиджет е двигателя на 2004 година, а този приз говори много. Спора ражда истината, но тази тема се изчерпа. Ако искаш да си говорим за технологиите на ФИАТ и качеството им може да си отворим нова тема. Само ще кажа, че ФИАТ са много напред с материала.
Много се радвам от това което си написал, винаги съм искал ФИАТ да са номер 1 и се радвам че са, не съм и намеквал за проблеми с двигателя на мултиджета защото знам че ФИАТ слаб двигател нямат, едно нещо написано от Rokambol ме впечатли - Дукато-то , което е карал е било на 700 000км и в момента още се експлоатира както си требе
Левски, това е последното нещо което пиша на тебе щото ме дразниш, пък си и левскар ако не употребя по острата дума - Купето за което са хвърлени 6 бона по ремонти не е на нито мой познат нито имам нещо общо с него, просто ти казах какви отзиви съм чувал за колата, а всеки преди да си купи определена кола пита за отзиви нали така или греша, ти като разбирач кво ша кажеш а?
Последна промяна Ancho на Пет Ное 30, 2007 1:09 pm, променена общо 2 пъти
|
Пет Ное 30, 2007 1:05 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз не питам за отзиви. ФИАТ лош модел нямат. Най-доброто си е българското "око да види, ръка да пипне". Тогава само мога да кажа за една кола да или не.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 30, 2007 1:08 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
|
Ferrari написа: Аз не питам за отзиви. ФИАТ лош модел нямат. Най-доброто си е българското "око да види, ръка да пипне". Тогава само мога да кажа за една кола да или не.
Toва го писах за "разбирача" Левски ама както и да е
|
Пет Ное 30, 2007 1:36 pm |
|
 |
zrancho
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Ное 08, 2006 10:27 pm Мнения: 32 Местоположение: Плевен
|
Хихи, всички искат спора да приключи ама всеки иска последната дума да е неговата. Според мен точно от този спор нищо няма да се роди. И е хубаво да се заключи темата от админите, а не да се трупа спам!
_________________ Брава 1.9 ТД 100, 1998
|
Пет Ное 30, 2007 2:30 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Ancho написа: Левски, това е последното нещо което пиша на тебе щото ме дразниш, пък си и левскар ако не употребя по острата дума - Купето за което са хвърлени 6 бона по ремонти не е на нито мой познат нито имам нещо общо с него, просто ти казах какви отзиви съм чувал за колата, а всеки преди да си купи определена кола пита за отзиви нали така или греша, ти като разбирач кво ша кажеш а?
Абе смешко...нали знаеш през кое ми е дали точно ТИ ще ми пишеш! Това че съм "левскар" за теб явно е основателна причина да докажеш, колко нескопосан автомобил е ФИАТ КУПЕ. Ако ти си чул за едно ремонтирано купе, то аз съм видял десетки неремонтирани. Това с острите думи си го запази за пазарджишката махала, тук за разлика от теб хората НЕ се заяждат със всички. Да, хората питат преди да си купят кола, и тук им отговаряме, единстен ти, не отговаряш, а пишеш заядливите си глупости СЛЕД ВЕЧЕ закупената кола. По добре ходи да си напишеш домашните от училище, вместо да ни занимаваш с нескопосаните си пубертетски словоизлияния!
|
Пет Ное 30, 2007 3:06 pm |
|
 |
Paparac
|
Ancho написа: Левски, това е последното нещо което пиша на тебе щото ме дразниш, пък си и левскар ако не употребя по острата дума Ancho написа: Toва го писах за "разбирача" Левски ама както и да е Заради такъв тип отношение, проявено към човек като ЛЕВСКИ, при това с права на Глобален модератор, на други места щеше да получиш наказание. Прецени сам ситуацията и си дай сметка, че той напълно заслужено е могъл да ти го връчи, но не го е направил. Обидите са излишни в този форум, призива е и към двама ви, щото и той в последния си пост се е изказал по-остро, но е разбираемо защо. zrancho написа: Хихи, всички искат спора да приключи ама всеки иска последната дума да е неговата!
Ами тогава последната дума ще бъде моята. Темата се заключва...
|
Пет Ное 30, 2007 3:16 pm |
|
|