|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
RAADOO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 192 Местоположение: Бургас
|
 Fiat Coupe 0-100...
Някой замервал ли си е колко точно вдига от 0-100 и т.н.?
Днес си сложих новите зимните гуми и напипах идеалните обороти за тръгване и направих от 0-100 за 8.4 сек! По принцип го дават за 9.2
Замерването стана на равен асфалтов път, като снимах с камера километража и после по клипчето засичах с хронометър.
_________________ Coupe 1.8 16V
|
Чет Ное 29, 2007 6:49 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
ми виж  принципно ако не си пипал нищо по колата сериозно , гледай заводските времена , но имай напредвид че това е ориентировачно защото техните тестове се правят при 2932808 милиона условия... Докато при нормални условия , примерно изхабени гуми или чисто нови , наклон на пътя , насрещен вятър или пък попътен и тн и тн ... просто  тия замервания са си ташак , ей така просто да си сръчкаш колата... не се впечатлявай ,ако някой сега ти изръси - колата ти е повредена аз го правя за 6 секунди хахаххах 
Пет Ное 30, 2007 1:15 am |
|
 |
LEVSKI
|
Мисля че на Купе, тестовете ги дават с двама пътници, и 20кг багаж(както на всички де) и с бензин 95. И при малко по благоприятни метеоролигични условия(попътен вятър) е напълно нормално да дадеш по добро време от "каталожното". Аз също съм убеден, че колата ми ще даде по добро време от 9.2сек за 100км/ч.
|
Пет Ное 30, 2007 2:08 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
LEVSKI написа: Мисля че на Купе, тестовете ги дават с двама пътници, и 20кг багаж(както на всички де) и с бензин 95. И при малко по благоприятни метеоролигични условия(попътен вятър) е напълно нормално да дадеш по добро време от "каталожното". Аз също съм убеден, че колата ми ще даде по добро време от 9.2сек за 100км/ч.
А моето време колко ще е :roll:
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 30, 2007 7:37 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ferrari написа: LEVSKI написа: Мисля че на Купе, тестовете ги дават с двама пътници, и 20кг багаж(както на всички де) и с бензин 95. И при малко по благоприятни метеоролигични условия(попътен вятър) е напълно нормално да дадеш по добро време от "каталожното". Аз също съм убеден, че колата ми ще даде по добро време от 9.2сек за 100км/ч. А моето време колко ще е :roll:
Ми зависи от зимното слънцестоене, дефицита по текущата сметка и нивото на безработица за първото тримесечие за сверозападнала България
т.е около 11 секунди
|
Пет Ное 30, 2007 11:01 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
LEVSKI знае защо задавам въпроса ;)
|
Пет Ное 30, 2007 11:06 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
Crusible написа: Ми зависи от зимното слънцестоене, дефицита по текущата сметка и нивото на безработица за първото тримесечие за сверозападнала България т.е около 11 секунди
10 лв че мойта ще даде по малко.... 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Ное 30, 2007 11:12 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
grigor_j написа: Crusible написа: Ми зависи от зимното слънцестоене, дефицита по текущата сметка и нивото на безработица за първото тримесечие за сверозападнала България т.е около 11 секунди 10 лв че мойта ще даде по малко.... 
еЙ малко си алчен  къв аватар имаш, а за десет лева се ловиш  Може и малко по-малко ще дадеш, но така или иначе ще се въртиш около това време.
|
Пет Ное 30, 2007 11:28 am |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
Аз за това искам да разбера дали някой друг не измервал подобни времена, за да видя коко е отклонението.
Вятър почти нямаше, а ако е имало, ще е бил страничен, защото в ляво имаше езеро:)
Абсолютно нищо не съм пипал по колата и за това ми е чудно, че почти 1 сек. ми е разликата с "каталожното" време.
|
Пет Ное 30, 2007 11:39 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
RAADOO написа: Аз за това искам да разбера дали някой друг не измервал подобни времена, за да видя коко е отклонението. Вятър почти нямаше, а ако е имало, ще е бил страничен, защото в ляво имаше езеро:) Абсолютно нищо не съм пипал по колата и за това ми е чудно, че почти 1 сек. ми е разликата с "каталожното" време.
Не забравяй, че при такова замерване грешката не е малка.
|
Пет Ное 30, 2007 11:54 am |
|
 |
LEVSKI
|
Ferrari написа: LEVSKI знае защо задавам въпроса ;)
Хахаха, след срещата тръгнахме да търсим автомивка, и на едно кръстовище се бяхме наредили първи коли Аз, Ферари и Троянеца. Митко се изряза пръв, аз не успях да го настигна до следващото кръстовище, въпреки че настъпих още на старта. Но както казах и на срещата, колата ми спря да върви нещо.
|
Пет Ное 30, 2007 12:08 pm |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
Ferrari написа: RAADOO написа: Аз за това искам да разбера дали някой друг не измервал подобни времена, за да видя коко е отклонението. Вятър почти нямаше, а ако е имало, ще е бил страничен, защото в ляво имаше езеро:) Абсолютно нищо не съм пипал по колата и за това ми е чудно, че почти 1 сек. ми е разликата с "каталожното" време. Не забравяй, че при такова замерване грешката не е малка.
Грешката да е 0.1-0.2 сек. Измервам го точно при тръгване и точно когато стрелката се изравни с чертичката на 100.
Качих клипчето, да се убедите сами: http://www.vbox7.com/play:3aa71fc8
|
Пет Ное 30, 2007 12:46 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
0-100 около 9 сек. ма засичах с телефона и немам доверие .и зимните ми гуми са по високи с 3.5 см така че не е мн. реално .на пролет ше си каже
_________________ coupe- the best
|
Съб Дек 01, 2007 6:09 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Аз мойто не съм го засичал  .
|
Съб Дек 01, 2007 8:14 pm |
|
|