|
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 10:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Покупка на Fiat Punto 1.3 D MultiJet, 2004,купена.Приключено
Автор |
Съобщение |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
Малко си прибързала с покупката! Като са видяли че си жена и кво ли са си рекли - тя не разбира от коли да и врътнем главата. 2004 год. Мултиджет няма. Освен това колата съм сиг че е на много километри, а ако е и от автокъща самнителна работа. Наистина е добра колата, добра визия и т.н обаче с покупките от автокъщи трябва да се внимава изключително много, а ти така като гледам дори не си видяла мненията на хората от форума. Както и да е дано не са те прецакали и да си караш дълго и безаварийно
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Сря Ное 28, 2007 11:47 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колега недей така. Всички знаем че покупката на кола на старо е "Божа работа", аз като го раздавам "разбирач" за за три месеца съм платил над три хиляди лева за ремонти и над две хиляди за бензин(не повече от 5к километри). Хубавица е колата, може да се окаже безпроблемна дълги години. 
|
Сря Ное 28, 2007 11:55 pm |
|
 |
jana_p
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 7:09 pm Мнения: 29 Местоположение: Пловдив
|
Ancho написа: Малко си прибързала с покупката! Като са видяли че си жена и кво ли са си рекли - тя не разбира от коли да и врътнем главата. 2004 год. Мултиджет няма. Освен това колата съм сиг че е на много километри, а ако е и от автокъща самнителна работа. Наистина е добра колата, добра визия и т.н обаче с покупките от автокъщи трябва да се внимава изключително много, а ти така като гледам дори не си видяла мненията на хората от форума. Както и да е дано не са те прецакали и да си караш дълго и безаварийно
В грешка си колега!!!
Проверих ВИН-а на колата преди да я купя-2004г,април  и даже ми дадоха копие от талона й..,и това ,че съм жена не значи че не разбирам от автомобили,с 17 години стаж съм на кола..Тогава през 1990 г си бил зародиш май...
Айде да не се хвалим....колата е като нова такъв дизел не си чувал скоро....
|
Чет Ное 29, 2007 12:10 am |
|
 |
jana_p
Кара велосипед
|
LEVSKI написа: Колега недей така. Всички знаем че покупката на кола на старо е "Божа работа", аз като го раздавам "разбирач" за за три месеца съм платил над три хиляди лева за ремонти и над две хиляди за бензин(не повече от 5к километри). Хубавица е колата, може да се окаже безпроблемна дълги години. 
Благодаря ти ,колега!
|
Чет Ное 29, 2007 12:15 am |
|
 |
LEVSKI
|
jana_p написа: и това ,че съм жена не значи че не разбирам от автомобили,с 17 години стаж съм на кола..Тогава през 1990 г си бил зародиш май... Аз поне със сигурност не съм бил все още шофьор, но колежке ще те помоля да запазиш добрия тон. jana_p написа: Айде да не се хвалим....колата е като нова такъв дизел не си чувал скоро....
На твое място бих се похвалил щом има с какво  Успех ти желая с колата, дса те вози много километри и годинки безавариино. 
|
Чет Ное 29, 2007 12:17 am |
|
 |
jana_p
Кара велосипед
|
LEVSKI написа: jana_p написа: и това ,че съм жена не значи че не разбирам от автомобили,с 17 години стаж съм на кола..Тогава през 1990 г си бил зародиш май... Аз поне със сигурност не съм бил все още шофьор, но колежке ще те помоля да запазиш добрия тон. jana_p написа: Айде да не се хвалим....колата е като нова такъв дизел не си чувал скоро.... На твое място бих се похвалил щом има с какво  Успех ти желая с колата, дса те вози много километри и годинки безавариино. 

|
Чет Ное 29, 2007 12:20 am |
|
 |
Ancho
Кара кола
|
LEVSKI, за мене не е тайна че Купе-то не е много качествен освен ако не е гледан много, и в такав смисал колкото и да разбираш пак можеш да се излъжеш
жана п или както си. Може да съм непълнолетен обаче това че имаш книжка не значи че си шофер, аз карам от 5год и лова бас че си по зле от мене, но това не е тема на разговора.
Та аз не сам казал че колата е лоша или пък друго, просто ти казах че при закупуване от автокъща нещата трябва да се премислят много добре. Аз писах защото си казала, че е мултиджет и бех сигурен че и другите неща около колата НЕ са ОК, но щом казваш вярвам ти и пак ти казвам - пожелавам ти много безавариий километри 
|
Чет Ное 29, 2007 3:22 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Купето не отстъпва по качество на който и да е автомобил. Колкото до книжката и шоферлъка ти, ще се разбере дали си добър или не когато се изправиш пред инспектора от ДАИ и положиш изпит. До тогава си просто непълнолетен без книжка.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Ное 29, 2007 3:37 pm |
|
 |
Rokambol
|
Ей, видяхме една жена и почнахме да си ги мерим :twisted: Колата е страхотна, заслужава си всяка стотинка от цената, а дали ще я кара жена, мъж или хлапе е друг въпрос. Аз винаги съм уважавал жените-шофьори и не мисля, че са нещо по долу от нас, даже напротив. Ancho, да излъжеш една жена е мнооого по-трудно, отколкото да излъжеш един мъж, повярвай ми  Със здраве, колежке и при необходимост, ние сме готови да помагаме 
|
Чет Ное 29, 2007 4:55 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
|
ОК спираме с глупостите около Пунто-то
Купе-то обаче колкото и да не ми се иска да призная наистина не е качествено - някой беше писал че той или негов приятел карал такава и за половин година дал 6 000лв за ремонти. Знам че кола с кола няма и всяка е с своите индивидуалности и късмет на притежателя но продължавам да държа на мнението ми че Купе-то не си заслужава парите в БГ а именно от 5 до 7 000лв.
|
Чет Ное 29, 2007 5:19 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Наистина трябва да спрем защото за купето мога да споря както бих спорил срещу някой ако плюе по любимия ми отбор.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Ное 29, 2007 5:22 pm |
|
 |
jana_p
Кара велосипед
|
Мисля ,че въпроса е приключен.Аз съм доволна от Пунтото,а Ancho ако има път към Пловдив да мине и да види за какво става въпрос,и за колата и за моето шофиране.
Спирам ,защото ще се ядосам.
Ferrari , Rokambol ,благодаря Ви за добрите думи.
Започвам да си мисля ,че заради такива като Ancho , жените не пишат тук в форума, което е жалко.
|
Чет Ное 29, 2007 11:47 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Нито една кола не е пройзведена от завода за се потроши сама. А това за, кой чул, кой разказал, или кой недоразбрал може дълго да се говори. Колега Ancho...адаш, някога до сега купувал ли си си твоя лична кола, с лични пари? Предпоалагм, че не си..,когато го направиш, ще говорим пак 
|
Чет Ное 29, 2007 11:59 pm |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
Ancho написа: Малко си прибързала с покупката! Като са видяли че си жена и кво ли са си рекли - тя не разбира от коли да и врътнем главата. 2004 год. Мултиджет няма. Освен това колата съм сиг че е на много километри, а ако е и от автокъща самнителна работа. Наистина е добра колата, добра визия и т.н обаче с покупките от автокъщи трябва да се внимава изключително много, а ти така като гледам дори не си видяла мненията на хората от форума. Както и да е дано не са те прецакали и да си караш дълго и безаварийно
Наистина тръгна тука към заяждане.
Тъй като си топлкова сигурен, защто нито един довод не ти е верен.
Най-малкото за колата - първо 1.3 дизел друг на Пунто освен Мултиджет да си виждал? Мултиджет се слага от 2003 година, не е след 2004 както ти твърдиш.
От горе на всичко, че чак колата е била на много километри - ти за явните неща не говориш верни неща, освен в гадаенето да си добър :roll:
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Пет Ное 30, 2007 1:20 am |
|
 |
LEVSKI
|
Колеги предлагам да спрем с НЕпозитивните коментари, в противен случай ще трябва да заключим темата.
п.с. Нека не започваме поредната война заради хубавата Елена(Яна/Жана), аз също имам лични амбиции за спор, но да проявим малко разум. 
|
Пет Ное 30, 2007 1:59 am |
|
|