|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Форумен календар 2008, пращайте снимки на колите си!
Автор |
Съобщение |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
 Юни !
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Съб Ное 24, 2007 1:46 pm |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
страшно много съжелявам че не съм си ремонтирал бронята. иначе с удоволствие щях да пратя малко снимки на моа красавец.... и да го лепнем на некоя корица.....
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пон Ное 26, 2007 10:13 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ето ми я нафърфорката
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Ное 26, 2007 10:33 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
аа и аз ще използвам снимка от срещата :-)
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пон Ное 26, 2007 8:47 pm |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Ное 27, 2007 10:02 am |
|
 |
CHILIEV
|
всички имат шанс .. като гледам няма много интерес .. и ако до към средата на декември се
съберат към 20-тина коли правя календар ... ако не се съберат толкова .... няма смисъл според мен
така че колеги давайте красавиците да ги изтипосаме на един календар 
|
Сря Ное 28, 2007 6:30 pm |
|
 |
sok1
|
Колеги, може и да ми се сърдите, но ще ви кажа, че колкото и да са ви хубави колите, не върви да направим календар с коли, снимани на улицата. Все пак трябва да имаме предвид, че колкото е важна колата на снимката, толкова е важен и фона. Смятам, че Айрис беше права от самото начало - да оставим календара за догодина по това време. Ще имаме цяла година време да правим снимки на нашите хубавици и то на най-различни места.
И ще се получи страхотен календар, вЕрвайте ми!
Не ангажирам никого с мнението си. То е лично. 
|
Сря Ное 28, 2007 7:25 pm |
|
 |
Paparac
|
Абе сок1 е прав, но дори и да са снимани на улицата, поне да са качествени снимките! А и колите да не са мръсни  А и номерата могат да се скрият далеч по-кадърно 
|
Сря Ное 28, 2007 7:35 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Paparac написа: Абе сок1 е прав, но дори и да са снимани на улицата, поне да са качествени снимките! А и колите да не са мръсни  А и номерата могат да се скрият далеч по-кадърно 
аз съм ЗА опита сега, пък догодина ще е професионалното издание :-P
|
Сря Ное 28, 2007 7:43 pm |
|
 |
Paparac
|
Made1nFIAT написа: аз съм ЗА опита сега, пък догодина ще е професионалното издание :-P
 Обаче, къде са ви снимките? Нещо се не виждат?  Нали темата е всеки да покаже снимката, която той има идея да я пуснем?
Я вижте аз кои снимки харесах и предлагам освен досега посочените, Ferarri да хване да си измие колицата и да я снима с новите фарове  : sok1, ти нямаше ли някъде снимка на новите фарове на Ferarri отблизо снимани? Я я пусни в раздела, а няма да е лошо и колегата ZDRAVIO да пусне предложение с негови снимки, само че не с телефон правени. Така, ето сега аз какво предлагам, че колегите съфорумци дремят нещо  :
Последна промяна Paparac на Сря Ное 28, 2007 9:14 pm, променена общо 3 пъти
|
Сря Ное 28, 2007 7:47 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
|
Paparac написа: Made1nFIAT написа: аз съм ЗА опита сега, пък догодина ще е професионалното издание :-P 
Paparac, кажи примерно някакви дати (срокове), за да може всеки да си направи сметка, а и за финанси също
|
Сря Ное 28, 2007 7:53 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Made1nFIAT написа: Paparac написа: Абе сок1 е прав, но дори и да са снимани на улицата, поне да са качествени снимките! А и колите да не са мръсни  А и номерата могат да се скрият далеч по-кадърно  аз съм ЗА опита сега, пък догодина ще е професионалното издание :-P
съглавсен съм с колегата все пак нищо не губим ..
ще пуснем едно издание , на който му се хареса да си го разпечата.. на който не - здраве да е ... важното е да се пробваи , 100% ще изскочат проблеми , за които сега не подозираме и догодина ще е много по лесно да се справим с тях
|
Сря Ное 28, 2007 8:11 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
|
CHILIEV написа: Made1nFIAT написа: Paparac написа: Абе сок1 е прав, но дори и да са снимани на улицата, поне да са качествени снимките! А и колите да не са мръсни  А и номерата могат да се скрият далеч по-кадърно  аз съм ЗА опита сега, пък догодина ще е професионалното издание :-P съглавсен съм с колегата все пак нищо не губим .. ще пуснем едно издание , на който му се хареса да си го разпечата.. на който не - здраве да е ... важното е да се пробваи , 100% ще изскочат проблеми , за които сега не подозираме и догодина ще е много по лесно да се справим с тях
именно 
|
Сря Ное 28, 2007 8:13 pm |
|
 |
CHILIEV
|
качеството идва с опита....
колкото повече - толкова повече 
|
Сря Ное 28, 2007 8:28 pm |
|